Nou stil de viatza (187)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by liris

Carmen, asa e: asigurarile si bancile sunt cele mai profitabile institutii in lumea asta care pare ca se prabuseste ....

Pai credeti ca degeaba am eu postat la semnatura filmuletul ??? Acolo vedeti adevarata fatza a lumii in care traim. (parere personala)

Asa este. Sincer eu am trimis si altora linkul de la tine pentru ca mi s-a parut bulversant...multe chestii nu le stiam... insa acum inteleg mare parte din 'de ce'-urile lumii noastre.

Marilena, cred ca ideea cu cabinetul particular din Belgia nu e rea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele!

Marilena, sa stii ca ma gandesc la voi si m-am rugat pt Marutza, sper din tot sufletul sa se faca odata bine si tu sa te linistesti! Si eu astept in continuare vesti despre voi, asa ca nici sa nu te gandesti sa dispari de aici!!!

Carmen, frumoasa craticioara, mi-ai adus aminte de cele ale bunica-mii, tare imi placeau!!!am si eu o bucata de copil lipicios ca si al tau, o fii de aia ca sunt mezinii???

Ruxandra, la multi ani, sa ai parte numai de bine, multa sanatate si fericire iti doresc!

o zi buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ruxandra: La multi ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Multumesc Claudia si Anda!

Ma pregatesc sa plec, ne auzim pe luni seara.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

si de la mine, Ruxandra! Ma gindeam sa-ti scriu miine dar daca vei fi la distractii... Sa ai parte de un weekend frumos!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

La multi ani , Ruxandra !Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani Ruxandra!! Multa sanatate si fericire! Distractie placuta la ski!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ruxandra sa fi sanatoasa fericita si iubita toata viatza ta si distractie maxima in weekend.

Marilena asa cum ai observat toate suntem alaturi de tine. Sper sa ai grija dsi de tine insa pentru ca asa cum am mai spus daca se agraveaza si stare ata atunci chiar nu mai poti face nimic pentru Mara.

Liris te-ai culcat? Chiar asa la ce ora te culci tu, ca tot timpul ma surprinzi dimineata cu mesajele tale. [:D}

Mephala pentru tine special si pentru fetele care vor sa mai si zambeasca:

Vine o tipa timida la ginecolog. Bate incet la usa si, nimic. Baga usor capul pe usa si vede doi oameni imbracati in alb.
- Nu va suparati, pot sa intru?
- Desigur!
- Pot sa ma dezbrac?, zice femeia cam tematoare.
- Bineinteles!
- Pot sa ma asez pe masa?
- Da, da!
Dupa vreo 10 minute de stat pe masa in caare cei doi nu au bagat-o in seama, individa isi face curaj si intreaba: "dar nu veniti sa va uitati la mine?"
- Ba da, doamna.
Vin cei doi se uita si exclameaza foarte tare: "OOOAAAAUUUU!!!"
- E chiar asa de grav dom' doctor?
- Nu stim, doamna. Noi suntem zugravii!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

O batrana intra in cabinetul doctorului:
- Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag vanturi tot timpul. Noroc ca le trag fara zgomot si chiar fara miros. Orisicat, e deranjant. Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras cel putin 10 bucati.
Doctorul, ii da niste pastile si ii zice:
- Luati pilulele astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control. Vine baba dupa o saptamana si zice:
- Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum "vanturile" mele put ingrozitor, insa au ramas la fel de silentioase.
- OK, zice doctorul, acum ca v-am degajat sinusul, hai sa vedem ce putem face cu timpanul.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

O pereche intra in cabinetul terapeutului.
Terapeutul: - Ce pot face pentru dvs?
Barbatul: - Dorim sa ne priviti in timp ce facem sex? Terapeutul se uita uimit la ei dar aproba. Cand perechea a fost gata, terapeutul face remarca:
- Imi pare rau, dar nu am vazut nimic deosebit la dvs. Si cere onorariul de 80 E pentru sedinta. In urmatoarele saptamani se repeta povestea: de doua ori pe saptamana vine perechea, fac sex, platesc 80 E. Peste cateve saptamani intreba terapeutul:
- Ma scuzati de intrebare, dar ce incercati dvs. sa descoperiti?
Barbatul: - nimic! Dar ea este casatorita, la ea nu putem. Eu sunt casatorit, nici la mine nu putem. In Holliday Inn vor 150 E pentru o zi, in Radisson 360 E, pe cand daca venim aici, avem un alibi, costa numai 80 E si mai primim de la asigurari 67E inapoi.

ZIETGEIST

Mergi la inceput