Nou stil de viatza (187)
Raspunsuri - Pagina 20
gusta spune:
Multumesc de sfaturi si de toate.
Carmen te rog sa imi respecti dorinta si sa ma scoti afara de pe lista.Pntru concurs raman cu stagnare.Vrei sa ma pui la prieteni bine dar eu nici acolo nu imi gasesc locul.
Ruxandra distractie placuta si la multi ani.
Daca o sa se intample ceva mai rau sigur am sa va anunt,iar cand o sa fim bine am sa va scriu un mesaj.Carmen ai avut dreptate mi-am deschis sufletul ca durea al naibi sa fii singur pe viitor am invatat ca cel mai bine e sa tii in tine.Ma retrag de la subiect pentru ca nu ma mai incadrez aici ,in momentul de fata nu imi arde de dieta de stil de viata de nimic.
Tzuni asa o fi cu planetele nu stiu dar sper sa iesim din asta mai repede.
Violeta cred ca i-au facut urocultura din moment ce m-au asigurat ca nu este infectie.
Si am mai zis momentan nu o duc la drum si e hotarare luata pentru ca mie un drum nu imi inspira incredere deloc.
Va rog numai scrieti nimic de subiectul asta ,numai discutati contradictoriu.Anky imi cer scuze daca te-am suparat si gata.
De citit am sa va citesc in continuare am sa ma bucur de reusitele voastre .
Marilena si Mara Augusta
mamica dulce spune:
Si de la mine LA MULTI ANI!!!!! si toate cele bune, sper sa apuci sa citesti ca pana luni sigur e capitol nou !
Abia ce m-am certat cu fosta vecina in locul careia ne mutam pt ca barbatu-meu vorbeste de parca ar avea nu-s ce in gura. A zis ca vrea tapetul jos in sufragerie, pe hol si in camera mica si mare poate ramane. Pe naiba, eu am inteles ca si in camera mica trebuie dat jos si i-am spus, Omule, nu esti clar.# El a zis noooo, eu am inteles prost, el a zic clar ce vrea.Adica alta ocazie in care sunt eu
Femeia a venit in doua zile a facut treaba, m-am intalnit cu ea si tapetul era jos in sufrageri si camera mica. Fara hol Ea a inteles altceva din balbaiala lu' consortu'. Reactia mea a fost...Baaai, am zis eu ca a vorbit tampenii. La care tipa s-a super ofticat pe MINE si gata, ea da tot jos, isi baga picioarele si o sa se distreze ca tapetam noi tot apartamentul Am luat-o usor, mai fumeie, stai calma si nu mai fa nimic, facem noi de-acum, nimiiiiic.Ea o dadea inainte si n-am mai avut sansa sa scot o vorba. Tipa e dusa rau, impulsiva rau de tot.
Azi am mancat asa:
dimineata un sandvis cu sunca
la pranz 400 g iaurt cu fructe
de atunci seminte cand ma pun la calculator
pe la 6 o farfurie cu ciorba de vita, mi-a iesit super, trebuie sa bag o portie.
Edit:
Gusta draga, imi pare tare rau ca vrei sa te retragi de la subiect. Mai gandeste-te. Inteleg perfect ca vrei o pauza, ca in starea in care esti nu-ti mai arde de nimic,dar sa stii ca aici sunt fete care macar virtual iti sunt prietene , ne rugam si suntem alaturi de tine si de Mara.Macar tine-ne la curent scurt si la obiect.
Numai de bine sa auzim!
Zuzilici spune:
Aveam nevoie de cateva zile libere de la serviciu, si imi tot storceam creierii cum sa-l induplec pe sef sa-mi acorde zilele dorite.
Mi-am dat seama ca numai facand pe nebunul, o sa inteleaga ca nu se poate folosi de serviciile mele.
In acea zi am ajuns mai devreme la munca, si m-am agatat de tavan, punandu-mi totodata si picioare pe tavan.
Imediat una dintre colegele de birou, blonda, m-a observat cocotat acolo sus si m-a si intrebat ce fac.
- Ssst, i-am spus, fac pe nebunul ca sa iau cateva zile libere. Ma dau drept bec!
Cateva secunde mai tarziu, seful si-a facut aparitia in birou, si desigur ca m-a si intrebat ce fac.
- Sunt un bec luminos! am exclamat eu.
- Ai inceput sa deviezi, omule ! a zis el. Iti dau o saptamana libera ca sa-ti revii la normal.
Cum a zis asta, am si sarit jos si am iesit din birou.
Colega mea blonda a venit si ea imediat dupa mine, iar seful a si intrebat-o unde se duce.
- Imi pare rau, sefu', dar nu pot sa lucrez pe intuneric! a raspuns ea cu seriozitate.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Merge Kant, marele filozof, la o stāna īn Romānia:- Pastore ancestral, ale tale sunt aceste mirifice ovine care se autofurajeaza pe acest mioritic plai?
Ciobanul, sprijinit in bata si dand din cap: - Indubitabil!
Bin Laden ajunge la Poarta Raiului. Sf. Petru deschide vizeta portii, il vede si exclama, terifiat: - TU, tocmai tu vrei sa intri aici?La care, bin Laden raspunde sec: - Am zis eu ca vreau sa intru? Aveti doua minute sa iesiti cu totii!
Un tip, orasean... merge in Apuseni si ii zice unui cioban: - Bah nene, dar saracie mare e pe aici... sinteti inapoiati rau!. zi-mi si mie o adresa de unde sa iau niste brinza!
- www.brinzadeoaie.ro zice ciobanul
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
anky spune:
Gusta,draga mea eu nu m-am suparat ,ni se intimpla tuturor din cind in cind sa intelegem altceva.Eu zic sa nu pleci ci doar sa incerci putin sa vezi si partea buna a lucrurilor.
Anca,mami de doi nazdravani
liris spune:
NEATA!
ca sa incep cu zuzilici. stau in California deci vreo 10 ore diferenta cu Ro. in general ma culc pe la 1 am ma scol la 7-8 am (depinde de plod...ca eu dimineata as dormi, nu m-as mai trezi). dar acum citeva zile am facut o infectie urita si barbate-miu sustine ca am sist. imunitar slabit si din cauza somnului prea putin. in fine, am inceput sa ma culc cu cite un sfert de ora mai devreme asa in fiecare seara ... da' mie-mi ia o groaza sa spal biberoane, sa smotruiesc in fiecare seara bucataria sa string prin casa ca sa fie ordine, apoi toaleta. in fine. apoi trebuie sa am si eu fun, ma mai uit la un fraiser la un two and a half men la un seinfeld of course. la filmele inchiriate (am "little women" de vreo saptamina venit) nu mai ajung...
pe mine filmul lui Bourdain m-a suparat. cum poate un tip ca asta sa fie bine cotat?! asa cum ati spus si voi in primul rind nu s-a documentat bine, a ales un ghid rus (ati vazut ca rusu' la un moment dat isi ride in barba si spune la niste tarani "tovarasi am venit inapoi" ). in afara de mincare, cu care se imbuiba de zor, da senzatia ca e shity dar maninca de sparge, nimic nu-i place. mi se pare un film facut de la cap la coada numai ca sa ne jigneasca. orice adevar poate fi spus in asa fel incit sa arate si bine si rau. schimbi citeva fraze, citeva cadre. poti face ca Ro sa arate ca o tara europeana dezvoltata dc stii sa filmezi unde trebuie, sau poti s-o faci sa arate urit asa cum au facut ei. toate intrebarile alea nesimtite gen: ce-ti trebuia tie sa vii aici la aniversarea celor 50 de ani ?! vai-vai, unde venise bietul rus ...
eu de zece ani incoace am locuit in 3 tari straine de Ro. si pot sa spun ca locul perfect nu exista si ca nici macar cei care traiesc de multi ani in libertate si prosperitate (spanioli, olandezi si americani) nu sunt fara pata. nici pe departe.
mephala30 spune:
Zuzilici, mersi, mi-ai descretit fruntea.
Eftimie, da, am auzit dimineatza, la stiri, despre boala lui Patrick Swayze. Cutremurator!
o sa deschid capitol nou.
cornelia_laura spune:
Buna seara fetelor.
Cu mana pe inima va spun ca nu am avut timp sa va scriu, am mai intrat si am citit. Deja nu mai imi dau seama cand e luni si cand se face duminica. La munca e treaba multa de tot, acasa la fel. Slava Domnului ca astia mici sunt bine amandoi.
Tocmai pentru ca am lipsit atatea zile, imi pare nespus de rau sa gasesc asa o atmosfera "incarcata". Insa stiu si eu ce inseamna epuizarea psihica....am simtit-o pe pielea mea anul trecut in vara...
Gusta, sunt cu sufletul alaturi de tine si de Mara. Ma rog la Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea la amandoua puterea sa treceti peste incercarea asta. Sanatate multa.
Carmen, ce fac baietii?