Nou stil de viatza (187)
Raspunsuri - Pagina 18
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Zuzi, am zis ca vin la masa "miine". Daca nu ma crezi mai citeste o data. Cum stai cu exercitiile?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Sorry, ai perfecta dreptate! De la exercitii se trage. Am citit dupa ce le-am facut si vedeam blury.
Sa stii ca ma tin de ele. Am inceput sa mai adacug cate 10 pe serie. asa ca acum fac vreo 130-150 de abs. Scarile tot doar odata le cobor si le urc dar in fortza de ramana fara rasuflare cand ajung in casa. Si deja am inceput sa am febra musculara pe ici pe colo. O simt cand fac anumite miscari.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
o sa pregatesc un castronel cu ciorba radauteana. Acum e gol, dar la pranz il umplu, .
Ei, am si io castronel din acesta. yupiii!
ZIETGEIST
mephala30 spune:
Eftimie, nu e nici o problema, .
Zuzilici, si sper ca ai in program ceva glumitze, ma deprima aerul de pe subiect.
L_carmen, citit...io-s la polul opus: de 4 ani sunt in CIC, .
puskin spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Ruxandra sa fii sanatoasa si iubita si fericita! Mult noroc si impliniri!
Multumesc Carmen . Iti intorc urarile, nu am reusit sa intru sa iti urez si eu La multi ani la timp.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by liris
Carmen, asa e: asigurarile si bancile sunt cele mai profitabile institutii in lumea asta care pare ca se prabuseste ....
Pai credeti ca degeaba am eu postat la semnatura filmuletul ??? Acolo vedeti adevarata fatza a lumii in care traim. (parere personala)
ZIETGEIST
tumpi spune:
De ieri ma tot tin sa zic de faza cu pufuletii,dar uit, deh batranetile.
La emisiunea de vineri parca la Maruta cand a fost invitata si Mihaela Bilic,a fost intrebata daca putem manca pufuleti.Raspunsul ei a fost ceva de genul asta:un pum doi acolo merge.
Si mie imi plac pufuletii, dar aia din Ro de Fast Food, sunt cei mai buni.Sa nu mai vorbesc de pufarine.
Si ca sa fiu in ton cu subiectul:
azi am mancat pana acum asa:
cafea si un sandwish cu snitzel, frunze de salata si rosii
cand am ajuns acasa am bagat portia de Maxi KIng si apoi 4 prune si sa nu mint cam un rand juma de cioc,da pe lat, nu pe lung.
Ruxandra , tot ce-ti doresti, petrecere frumoasa si un we reusit.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
puskin spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Pentru ca maine pleci la ski, eu iti fac urarile de azi:
LA MULTI ANI, PUSKIN! Sa fii sanatoasa, sa ai putere de munca,sa ai parte de bucurii si sa fii iubita!
Multumesc Carmen !
CRISCOSTY spune:
Buna, fetele. Mi-a luat ceva timp sa citesc tot din urma. Nu vreau sa scriu mai mult decat ca din suflet sunt alaturi de Marilena, si sint sigura ca nu numai eu. Aseara chiar ma gandeam la ea cand ma uitam la dany cum doarme si ma puneam in situatia ei. Cumplit, greu sa fii singur intr-o tara straina, sa bati la usi si sa nu te creada nimeni. Vreau decat sa stii cuscra, ca sunt alaturi de tine si ma rog sa treci cu bine peste tot. Ai grija si de sanatatea ta, chiar daca acum te gandesti mai mult la Mara.
Eu am plecat mai devreme de la servici, am trecut un pic pe acasa sa fac un dus si apoi plec la curs si sa-l iau de Dany. Si eu am o stare nasoala, nimik nu-mi convine si imi vine sa plang ca proasta tot timpul. Dar cred ca este doar oboseala, o sa treaca. Trebuie sa plec, va pup pe toate si sper sa fiti mai vesele pe viitor.
Crys si Dany
puskin spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Ruxandra , tot ce-ti doresti, petrecere frumoasa si un we reusit.
Multumesc Tumpi !
anky spune:
Delia,exact asta am incercat si eu sa o incurajez pe Marilena dindu-i niste idei nu doar sa ii spun ca sint alaturi de ea si doamne ajuta...Imi pare chiar rau de fetita,doar si eu am una.Adevarul e ca doar ea singura poate iesi din starea asta.
Gusta,ia in considerare si varianta cu Belgia.Voi sinteti aproape de Belgia,cu masina sinteti rapid acolo iar drumul nu e scump.In Belgia sint cabinete particulare si policlinici particulare, deci poti incerca linistita si varianta asta,ma repet,pentru a ajuta copilul cit mai rapid si nu pentru ca tu ai fi o proasta.
Cu asta ma opresc aici despre subiectul asta.
Anca,mami de doi nazdravani