Nou stil de viatza (187)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anda, ma bucur ca sunteti bine, mult spor cu proiectul.

Eftimie, zau daca m-am referit vreodata la subiectul Olanda...? in fine...

Ruxandra, in cazul asta devansam urarile: Multa sanatate, fericire si tot ce-ti doresti. si distractie frumoasa la ski.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Am revenit putin, dupa care ma duc sa-mi spal parul.

EftimieC scuze ca nu am retinut ca tu ai fost cu ideea TV-ului.
Marilena sanatate multa si tie, ca vad ca iti este f. rau. Nu vreau sa ma repet si nici sa dau eu multe sfaturi. Ai zis de eritrocite si leucocite in urina. Asta inseamna ca ti-a facut doar sumarul de urina. O urocultura ai cerut? Din aceasta analiza reiese daca este o infectie urinara, si cu ce virus. Hai ca nu vreau sa supar pe nimeni. Putere multa si sa ne mai spui cum sunteti amandoua, " bolnavioarele". Un pupic mare de la mine

Carmen stiu ca Tzuni nu ne-a parasit si ca va reveni, vesela si pusa pe sotii. Eu am dat-o doar ca exemplu, ca am vazut ca si Gusta intentioneaza acest lucru. Fara suparare.
Pupici si tie

Va las acum ca ma duc la baie. la 15.00 plec pana la firma. Am sa revin diseara, daca ma simt bine.
Pup toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata mai spre pranz.
O iau in ordine inversa citirii mesajelor
Carmen, obosita nu pot spune ca sunt acum, desi nu am dormit cine stie ce, dar sunt nervoasa,ca as bate pe cine.Dimineata la munca m-am enervat, acum a reusit sa ma calce pe bataturi cineva.
.Abia am picat acasa si mi-am bagat nasul aici ca sa vad daca sunt stiri de la Marilena.
Marilena, ce pot spune,doar increderea in Dumnezeu mai ramane, ca in dr ce sa mai zic, ma abtin.
Vik, nu am citit din urma cum m-am exprimat,dar daca am spus contradictoriu, nu ma refeream la sensul propriu zis al cuvantului si la tonul care era in discutia dintre fete.Nu judec pe nimeni, nu-mi sta in outere, nu cunosc persoanele respective, nu cunosc sistemul de acolo.Asa cum am mai spus, Marilena in momentul de fata e sensibila, probabil a perceput intr-un anumite fel modul de exprimare a lui Anky.O sa treaca si asta.
Carmen, strachini din alea am si eu si de multe ori cand am ciorbica imi place sa pap din ele.
Inchei aici, ma duc sa-mi fac o baie firbine si nu prea ca astazi incepe invazia ruseasca si daca nu adorm mai revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Revin, ca am vazut ca Ruxandra pleaca la ski. Asa ca ii urez si eu de acum La Multi Ani, sanatate si fericire !

Acum chiar ma duc la baie.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by violeta70
Carmen stiu ca Tzuni nu ne-a parasit si ca va reveni, vesela si pusa pe sotii. Eu am dat-o doar ca exemplu, ca am vazut ca si Gusta intentioneaza acest lucru. Fara suparare.
Pupici si tie

nu e nici o suparare, doar ca n-am ce si cum sa fac eu in plus (ca serifa). Trebuie sa le respectam hotararile, nadajduind ca vor reveni curand.
Te pup si eu si-ti urez o zi usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Mai fetelor frumoase, nu e cazul sa ma jeliti. Va citesc, stau cu voi, doar ca o s scriu cand imi revin, ca altfel sunt....boring. Si, chiar daca nu cred nu stiu cat in zodiace si horoscoape, atat eu cat si Gusta suntem in Gemeni si daca bagati un ochi la topicul gemenelor, o sa vedeti ca toate se plang de o stare proasta. Poate ca chiar are legatura cu planetele... Nu stiu.

Nu va parasesc, mi-am luat doar "concediu" cu acordul serifei!

O sa revin, ca fara voi intru in sevraj

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Multumesc Carmen . Masa si dansul cand ma intorc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

aruncati un oki si aici... stiu ca e lung dar merita citit cred...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117485

Ruxandra sa fii sanatoasa si iubita si fericita! Mult noroc si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Pentru ca maine pleci la ski, eu iti fac urarile de azi:
LA MULTI ANI, PUSKIN! Sa fii sanatoasa, sa ai putere de munca,sa ai parte de bucurii si sa fii iubita!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza.

Liris, nu comentez interventia ta, nu vreau....ramai neinteleasa (cum iti place tie sa crezi ca esti).

sa aveti o zi frumoasa....sau n-ar trebui sa urez asta?
Sa dau si-o floare fetelor care mi-au adresat urari de sanatate lui Teodor sau sa le ignor?

Carmen inca o data scuze Asta era mesajul.Si am crezut ca se refera la opiniile lui Liris privind subiectul "Olanda".Se pare c-am inteles eu altceva
Tzuni "fara voi intru in sevraj".ADEVARAT si VALABIL si pentru mine!
Meniu:
-cafea cafea
-3 crenvurstei de pui la gratar + salata verde cu telina si gogosar + o felie de paine prajita (neagra cu tarate)
-iaurt si/sau o conserva de peste (vreau sa le consum inaintea postului)
-mere+portocale intre mese si lichide minim 2l

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput