Nou stil de viatza (187)
Raspunsuri - Pagina 16
mephala30 spune:
Violeta, io am inteles ca Tzuni nu ne paraseste, are nevoie de o pauza, vrea sa-si puna lucrurile la punct, sa redevina aceeasi fata vesela pe care noi o cunoastem. Nimic mai mult, deci nu ne paraseste definitiv.
...ii respect hotararea, sper sa revina curand.
mamica dulce spune:
Gusta, tare rau imi pare de necazul vostru...poate pana la urma nu e decat un nenorocit de virus si o sa-i treaca odata si odata. Sa-ti mai spun o faza pe care am patit-o cu Marc, tot pe la 2 ani. S-a imbolnavit subit si inexplicabil , febra mare, respiratie sacadata, rau, dar rau de tot. Dupa vreo saptamana de umblat pe la doctori am ajuns noaptea la urgente , ne-au internat si copilul meu in continuare cu febra. ma refer sarita de 40, constant. Cu nurofen abia cobora pe la 39.8 sau chiar 40. Va jur ca la 39 mi se parea copilul rece dupa o saptamana de febra mare continua.
Ei si asa a zacut in pat vreo saptamana, eu eram innebunita, in spital, CE ARE totusi.N-a putut nimeni sa-mi zica ce e, mi-a fost frica ca moare. Au inceput cu un antibiotic, n-a reactionat deloc, au schimbat dupa 3 zile cu altul la fel n-a reactionat apoi nu i-au mai dat NIMIC. Eu eram in stare sa sar la jugulara, copilul zacea deja de o saptamana in spital cu febra 40 si peste constant,pompat cu perfuzii,medicamente si hrana.
Intr-o dimineata inainte de vizita scazuse la 38, pentru prima data, si dupa vizita , vazand cu ochii...mi s-a facut copilul albastru,rece si transpirat la buze, unghii,pleoape,manutze, dar, cum sa va zic...in cateva minute...groaznic. Nu mi stiu ce febra a facut, cert e ca l-au bagat iar la luat de sange(atunci i-au luat din gat pt ca nu mai nimereau nici o vena) si-a revenit cu medicamente si in doua zile am fost acasa, i-a trecut toata febra, s-a refacut. Concluzia-virus.
A fost cea mai urata experienta din viata mea, mai urata decat episodul cu pneumonia, a fost groaznic.
Gusta, multa putere, o sa treaca boala asta si o sa fiti fericite amandoua iar.
Te pup si multa putere, gandeste-te ca trebuie sa se termine cosmarul asta odata.
mephala30 spune:
Delia, am citit acum postarea ta si-o sustin in totalitate.
Baietii mei sunt bine, chiar acum ma distrez cand vad ce posesiv e Teodor. Se cuibareste la mine in brate, cu bibe in guritza si nu ma lasa nici sa scriu. Trebuie sa-l tin imbratisat si sa-l privesc in ochi, . Adevarat magnet, ar sta agatat de gatul meu intrega zi.
Marilena, suntem cu gandul alaturi de tine si de Mara. De sfaturi cred ca esti satula, au fost din abundenta...
Anca, ft. misto patul, te cred ca esti indragostita, .
mephala30 spune:
Anda, nu te-am citit in dimineatza asta. Ai reusit sa scapi de oaspeti? Ai terminat lucrarea? Carina e bine?
Tumpi, tot obosita?
Rolo, cum se simte Ileana?
Eftimie C. spune:
Eu acum savurez cafeaua
Carmen mai tu bagi zanzanie de la prima ora???
PS.Explica-mi cum vine infuzia aia de usturoi ca m-ai pierdut
Liris o zi buna si tie!Dar recunosc ca i'm pissed off!Cum Doamne iarta-ma vin astia la noi si fac reportaje doar in locurile urate.Si bine spunea Delidana ce cauta rusul ala sa faca pe ghidul?Eu am fost in toamna in Roma si in afara de centrul istoric, n-am vazut decat un oras mizerabil si niste oameni scarbosiNici macar nu au gunoiul diferentiat, lucru care in Romania se practica cu succes.Si am mai vazut si km de gunoi asezat pe trotuare de luni de zile, la Napoli.Asta e un exemplu dintr-o tara europeana si cu turismul dezvoltat.Noi suntem incepatori si totusi ne prezentam mai bine
Mamica dulce spor la treburi.Pentru ce le trebuie la babe sa invete engleza?La noi daca spui la o mamaie sa invete o limba straina, iti spune imediat ca "tara arde si tu vrei sa ma pieptam"
Foarte frumoasa mobila pentru camera lui Marc
I-Carmen felicitari pentru optiunea cu "w-e de miere".Si pentru faza cu"daca ai bani aici se rezolva!"Adevarat!Stiu eu ce spun!
Violeta tatal tau are dreptate "pentru ei suntem straini...si nu ne vor astepta cu flori in gara" oricata nevoie de noi ar avea!
Eu am dat ideea cu echipa tv.Ca la cata foame de senzational e in Romania, cred ca ar veni imediat o echipa de la o televiziune.Nu e corect sa fim tratati asa doar pentru ca suntem straini in tara lor!Doar se platesc niste taxe!
Si eu am fost pe punctuol de a chema Tv acum 4ani intr-un spital din Bucuresti.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Carmen mai tu bagi zanzanie de la prima ora???
PS.Explica-mi cum vine infuzia aia de usturoi ca m-ai pierdut
ce zazanie, draga?
...
cat despre infuzie, ma refeream la faptul ca pun usturoiul maruntit intr-o strecuratoare si-l bag in ciorba. Las vreo 10 minute si-l scot.
Eftimie C. spune:
Ati citit!Ce parere aveti?E adevarat?www.9am.ro/stiri-revista-presei/Monden/85916/" target="_blank">Patrick Swayze pe moarte
Eu sunt in ceata pentru ca am citit si mesajele si un amic al lui sustine ca nu e adevarat.Ma sa fie o stire falsa.
Carmen una din postarile tale de la prima ora se refera la subiectul Olanda(si ma gandeam ca tocmai tu nu ai sa mai pomenesti nimic ca sa inchizi polemica).Am spus-o sub forma de gluma Nu nastem un subiect polemic Moldova, nu?
PS In week-end avem Poli-Ceahlaul la fotbal.Tu cu cine tii?
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
carina spune:
Neata,
Carmen: raspund la apel. Am scapat de oaspeti, dar proiectul abia acum incepe si tine pana in mai. Asa ca o sa am de lucru de imi ies ochii, cu o echipa de 15 oameni in spate. Sambata lucram si se pare ca in majoritatea weekendurilor vom lucra pana in mai. Carina e bine ca de obicei. Ea e cea mai tare dintre noi din fericire.
Marilena: asa cum am scris si in PM, ma gandesc la voi si sper sa rasara soarele si pe strada voastra in curand.
Liris: o sa ma uit si eu la film de acasa ca la serviciu ne e taiat accesul la youtube.
Delia: (stii tu pentru ce). Eu aseara m-am reapucat de alergat dupa vreo 4-5 zile de pauza - 20 de minute.
Anca: mortal patul. Iti tin pumnii sa gasesti solutii financiare pentru el.
Zuzi: sa ai o zi minunata si sa te tii in continuare de treaba. Felicitari pentru pana acum.
Meniul pe azi
omleta din 2 albusuri, rosii, ardei si ciuperci, o felie de pepene galben, 2 lingurite de crema de zahar ars, cateva sticksuri (imi astept rusii si parca se bat turcii la gura mea)
piept de pui la gratar cu salata de varza si pilaf
paine prajita cu sunca si ceai si una cu dulceata
Sper ca mai pot intra mai incolo,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
puskin spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Hehe, ce frumos e! Imi plac castronelele de genul asta.
Ce mai fac cei 2 frumosi cu ochi albastri?
Puskin, de ziua ta mai faci un tort?
Nu, nu sunt acasa, plec la ski in seara asta. Poate cand ma intorc...
puskin spune:
Revin.
Marilena, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. Am incercat sa ma pun in locul tau si cred ca as innebuni.
Fetele au incercat sa te sfatuiasca, sa iti dea idei. Incearca sa te linisteti (pentru Mara mai ales) si sa iti faci un plan, adica ce altceva ai putea sa mai incerci.
Eu iti tin pumnii sa se rezolve si sper sa ne dai vesti bune cat de curand. Hai, curaj!
Ruxandra