Nou stil de viatza (187)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

L-Carmen, ai mare dreptate, asa e cu asigurarile. Platesc doar cele mai ieftine medicamente, surogatele originalelor adica. Chiar si pt picaturi de nas. Acum 2 saptamani am fost cu Marc la doctor, i-.a dat pe reteta nurofen(care costa 4 euro), la farmacie i-a dat un surogat de 80 de centi. Am zis ca platesc diferenta, nu a fost posibil, asa ca am cumparat siropul singura.La fel cu ORICE alte medicamente, nu stiu Doamne cine la primeste pe alea originale.
Cred ca doar cei cu asigurare privata.
E o diferenta crasa aici intre asiguratii normal si cei privati. 5 stele diferenta.Alti doctori, alt tratament, alte conditii la spital, alt serviciu. La mine aici doctorii renumiti si cu adevarat buni te intreaba la telefon cand faci programare daca esti privat, daca nu...stramba din nas si-ti baga tariful.
Dupa cate am trecut si eu cu Marc, ma tot chinui sa strang bani sa-i platesc doar lui asigurare privata. Inca n-am resusit, copilul a fost sanatos de 2 ani incoace, dar cu povestea asta mi-am restabilit prioritatile.Nu stii niciodata cand ai nevoie si apoi iti dai cu pumni in cap.
In Olanda nu e posibil sa-ti faci asig, privata? Macar pt copil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Marilena, intra si spune-ne ce face Mara azi. ma rog ptr voi sa o vindecati si sa fiti bine din nou.
gindeste-te si la plecare in Germania, Belgia (mai simplu) sau chiar in Franta ptr asta.

in timpul sarcinii stiu ca Papadie imi dadea sfatul sa trec granita in Germania sa primesc un tratament mai bun. era chiar o fata pe forum, "olandeza" care facuse asta (dar nu mai stiu cine era , ca o intrebam despre clinci particulare/stat la granita) sigur se poate si cred ca asigurarea plateste.

Carmen, asa e: asigurarile si bancile sunt cele mai profitabile institutii in lumea asta care pare ca se prabuseste ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by Delidana
Deci, Carmen, la prinz pui o farfurie de ciorba si pentru mine, da?

o sa pregatesc un castronel cu ciorba radauteana. Acum e gol, dar la pranz il umplu, .

Hehe, ce frumos e! Imi plac castronelele de genul asta.
Ce mai fac cei 2 frumosi cu ochi albastri?

Puskin, de ziua ta mai faci un tort?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

ati vazut www.youtube.com/watch?v=Q6qDg_IYlwg&NR=1" target="_blank">asta?
dar asta?
?
etc etc sunt toate partile pe youtube ...

Mergi la inceput

Liris, am vazut un pic din prima parte, n-am avut rabdare sa ma uit la tot insa realizatorii emisiunii merita o bila neagra pentru ca au avut ca ghid un rus. Cit de greu era sa gaseasca un ghid roman? Asta dovedeste ca nu si-au facut temele absolut deloc. Rusinica.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!

Nu prea imi place ce am citit. Imi pare rau ca nu am intrat aseara, dar nu prea m-am simtit bine. Am avut niste crampe, ma durea toata burta. Asa ca am stat linistita in pat.

Nu vreau sa ma bag in tabara "olandeza". Fiecare percepe tara adoptata dupa cum s-a descurcat. Eu nu cred ca toti cei care aleg sa plece afara gasesc numai bine. O spun din experienta tatalui meu (fost diplomat) care a calatorit 30 ani in toata lumea (SUA, Canada, Australia, Africa si nu mai zic de Europa). De fiecare data ne spunea: " nu uitati un lucru, acolo pentru ei sunteti straini si sa nu credeti ca o sa va primeasca cu flori in gara". Nu vreau sa zic mai multe.

Marilena daca cumva mai intri si citesti, imi pare nespus de rau de ceea ce ti se intampla. Este groaznic, mai ales ca acolo esti singura. Dar de cand te cunosc eu (virtual) imi pari o fata puternica, in stare sa tina piept oricui. Asa ca nu te lasa. In primul rand linisteste-te si calmeaza-te, pe cat posibil, ca in felul asta nu o ajuti pe Mara, din contra , ii faci mai mult rau. Ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine. Ideea unei fete (nu am retinut care) cu chemarea TV nu este rea, dar din nou te lovesti de faptul ca esti intr-o tara straina. Asteptam vesti de la tine, te rugam, doar sa intri sa ne spui cum ii este Marei. Toate ne rugam pentru Mara si pentru tine . Pupici pentru Mara si pentru tine

Anul asta nu a inceput prea bine pentru subiectul nostru (parerea mea). Intai Tzuni acum vrea si marilena Haideti sa facem ceva. Serifa, ne ajuti?

EftimieC de data asta vreau doar sa tin postul. In ce priveste kg-ele m-am orpit la pragul de 65 kg. Totusi, cu operatia, am mai dat jos, insa probabil voi mai pune ceva, insa trebuie sa nu depasesc 65 kg. Pupici si bafta la slabit.

Pup toate fetele si va urez o zi placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Netza fetele,

mai , mai .....toata lumea suparata , Tzuni vrea sa ne paraseasca , pai am zis ca scriu io , poate , poate se lasa Tzuni convinsa sa ne scrie macar din cand in cand ce face.

Eu am fost foarte ocupata , scoala zi de zi , examene, acum am vacantza o saptamana si apoi incep iar.Cu kg stau binisor pt ca tot am alergat pe drumuri.

Gusta te rog din suflet spune ce e cu fata , te rog eu mult , macar in cateva cuvinte,

revin

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

M-am indragostit....si n-am bani
Asta vreau pt camera lui fi-meu, care doarme in pat cu mine, dar acum ca ne mutam...speram sa-i fac camera frumoasa.
Vreaaaaaaaaaaaauuuuuu.......
http://cgi.ebay.de/Kinderbett-Abenteuerbett-Spielbett-Stockbett-ORANGE_W0QQitemZ350032994631QQihZ022QQcategoryZ152031QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Mai sunt 3 zile pana se termina oferta, patul asta la comanda directa e 599 plus transport 130. Apoi saltelele trebuiesc cumparate separat, asa e pe aici, peste tot e salteaua separat E asa frumos, mai ales cu doua paturi, acusa vine sor'mea ...camera lui Marc e mica si un pat normal ocupa mult spatiu, ca sa nu zic de doua care nici n-ar incapea.
Vreeeeaaauuu...

Mergi la inceput

Fetelor, haideti sa nu dramatizam si sa nu facem din tintar armasar.

Sigrid, daca vrei sa afli ce e cu Mara citeste cu citeva pagini in urma si te vei lamuri. Cred ca Gusta a obosit sa tot explice cum e treaba....

Tzuni nu ne-a parasit, a luat o pauza. Se practica, s-a mai facut, fiecare are nevoie de timp pentru ea, chiar daca asta inseamna sa nu mai fie activa la subiect. Eu sint convinsa ca ne citeste, macar din cind in cind si va reveni din nou printre noi. Stie ca o asteptam cu bratele deschise, asa cum am facut-o de fiecare data.

Asa ca eu propun sa ne linistim si sa trimitem in continuare mesaje de incurajare celor care au nevoie de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Va scriu ca sa nu ziceti ca sunt nesimtita.AM refacut urina si la fel sunt prezente eritrocite si leucocite dar nu arata a infectie urinara.Se pare ca organismul numai are putere de lupte cu virusul si trebuie sa gaseasca undeva.

Despre mine numai zic ca fac febra si scuip sange si tot asa.Daca copilul simte durerile pe care le am eu acuma ,nu cred ca va puteti imagina.

Da este un virus cine scapa bine cine nu asta e.

Poate voi nu ati inteles de ce am scris asta lui Anky si m-am explicat.M-am suparat cu fraza ca ea isi rezolva problemele cum stie si daca nu am incredere nu ma tine nimeni aici.Credeti-ma ca cuvintele dor deci e clar ca sunt o proasta si nu pot sa imi ajut copilul.

V-am zis ca ii dadeam eritromicina se pare ca nu il suporta si il vomita numai incerc decat cu frectii si lucruri babesti.febra vad ca numai creste ramana constanta la 37,5 38.

Mamica dulce am mai zis nu exista cabinet particular si nimeni nu te mai primeste acuma ca eu deja am prima opinie si trebuie sa discut cu asigurarea de a 2 opinie.Stiu ce zic ca sunt patita.Si bine a zis Violata sunt un strain in tara lor si asta e.

V-am zis ca am cerut radiografie numai nu m-am rugat ieri am zis ca o platesc si mi-a zis ca nu radiaza copilul.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput