Nou stil de viatza (187)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Anky,Liris,Vikinga...intarziatele, nu va mai ganditi la aceasta discutie si incercati sa va odihniti."Noaptea e un sfetnic bun" si poate dimineata Gusta va privi cu alti ochi situatia.Eu sper ca nu paraseste si ea subiectul (ajung Tzuni si Cami pe ziua de azi) si o asigur ca suntem toate alaturi de ea si ne pentru Mara
NOAPTE BUNA, tuturor!Sa dea Dumnezeu, maine sa avem doar vesti bune!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza.

Marilena. ati trecut cu bine peste noapte? Mara se simte mai bine?

Liris, nu comentez interventia ta, nu vreau....ramai neinteleasa (cum iti place tie sa crezi ca esti).

sa aveti o zi frumoasa....sau n-ar trebui sa urez asta?
Sa dau si-o floare fetelor care mi-au adresat urari de sanatate lui Teodor sau sa le ignor?

Mergi la inceput

hai, cine vrea un ceai verde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'neata! M-as incumeta eu la un ceai, dar nu pot sa-mi tradez draga de cafeluta!
Azi iar am o zi plina, astept cateva prietene sa vina in vizita, so mai stau putin si merg sa pregatesc cate ceva!
Ce faceti? Am citit din urma si am vazut ca s-au cam incins spiritele; Gusta nu a mai intrat, dar mamicadulce i-a dat un sfat foarte bun; sa caute un doctor privat prin zona, eventual de alta nationalitate! nu imi vine sa cred cum procedeaza olandezii in cazurile astea!
Nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul Gustei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by Delidana

Carmen, gata ciorba? Hai ca vin si eu la masa miine, ma primesti?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

[blue] Niu, niu ca-i orele 22 trecute fix si tu dupa ora 18 nu mai papi nika. [blue]

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Zuzi, am zis ca vin la masa "miine". Daca nu ma crezi mai citeste o data. Cum stai cu exercitiile?

Deci, Carmen, la prinz pui o farfurie de ciorba si pentru mine, da?

Eu mi-am facut exercitiile azi dimineata, vreo 40 minute de stretching, si abdomene.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

neata!
io ca io, da' ironiile mele clar ramin neintelese ...
o zi buna de tot sa aveti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana
Deci, Carmen, la prinz pui o farfurie de ciorba si pentru mine, da?

o sa pregatesc un castronel cu ciorba radauteana. Acum e gol, dar la pranz il umplu, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata gagici!! Hai si-o pupatura de la mine si linistiti-va odata ca atatea intepaturi sunt puerile de-acum. Ne intuneca dietele mintile, zau asa Sa nu uitam ca ne-am format grupul asta din simpatie si prietenie si nu e cazul sa ne impungem la necaz.

Ca sa comentez si eu totusi pe marginea discutiei, postarea lui anky nu mi s-a parut deloc ironica si in fond, fiecare isi rezolva problemele cum poate. Asa este! La fel si Marilena. Aici pe forum o sustinem moral, cu sfaturi si idei, dar pana la urma ea singura trebuie sa rezolve, si ma rog sa reuseasca cat mai repede.
Gusta, te rog, tine-ne la curent cu situatia Marei, ok? Suna la pediatru strain si roaga-l sa-ti dea trimitere pt radiografie, macar atat. La plamani si la rinichi.
Eu sper sa n-aiba fata nik, dar tare imi suna cunoscute simptomele de la Marc si era pneumonie.Faza e ca cu cat e mai avansata, se ascunde in plamani si nu mai aude nici naiba nik la stetoscop, dar febra care nu scade cu nici un chip, stare nasoala...
Acum cu sange in pipi...asta nu stiu ce sa zic, de asta trebuie investigatii serioase.
Multa sanatate!

AZI E ZIUA MEA LIBERA!!!!!! Iuhuuuuuuu, nu mai scapati de mine
Libera adica n-am cursuri...nici copii, nici cucoane dar in schimb MORMANE de rufe, de spalat, de calcat, de impachetat...dar macar de spalat si de calcat ca am ajuns iar in punctul in care cumpar sosete si chiloti noi la baieti ca n-am nimic curat sau uscat.Doar mormane. Sunt un caz disperat
Si pun si de-o ciorba si o sa-i fac si clatite la puisor!

Aseara am avut clienta noua.Ma iubesc babele astea de numa-numa, sunt topite toate dupa mine. Vrea sa invete enngleza si e incepatoare rau, am facut chestii banale, de genul Eu sunt, Tu esti, El este etc si pt ca ma plateste am o rabdare de inger, explic, arat, demonstrez...uite-asa mi-ar trebui vreo 10 cucoane din astea pline de parale si nu mai umblu la scoala unde ma platesc jalnic si muncesc de-mi sar okii.Doar pt renume si CV ma mai duc.

Ieri am slabit un kil in cap! De dimineata am facut curat, la 11 cucoana, fuga in oras , la 2 curs la scoala , la 4 jumate acasa, la 5 cucoana noua, la 7 jumate sedinta la gradi pana la 10, am postat si am picat.

Gata, mi-am baut si kafelutza nr 2, ma pun pe treaba, sunt cu okii pe voi!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by liris

io ca io, da' ironiile mele clar ramin neintelese ...

clar! si limpede totodata, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Am citit din urma si mi-a luat ceva timp...
Va multumesc de urari, am petrecut o seara originala, am fost aseara la teatru si maine plec in asa zisul "w-e de miere"... adica nu fac petrecere! Ma duc sa stau la distanta cateva ziel cu sotul meu si cu copilul meu, sa ne bucuram de noi... fara telefoane...

Marilena... imi pare asa rau...
Fetele din Iasi stiu ce am patit noi cu Alex la aproape 1 an in Canada si de ce avand doar 1 luna, casa si eu serviciu la Microsoft ne-am intors in Romania... Si desi atunci am plans de ciuda si de nervi m-am jurat sa nu mai ravnesc nimic la genul stabilire peste hotare pana nu creste al meu pui macar... De abia ajunsesem, eram relaxati pt ca traiam un vis. Dupa formalitatile de rigoare care au decurs super usor si rapid am avut o zi minunata afland cum ca am putea echivala si studiile sotului - care e arhitect si inca unul f bun aici - acolo...de, exista cica multe solutii daca stii cui sa i te adresezi... adica eram happy... Intr-o seara copilul s-a culcat linistit si fara probleme si deodata m-am trezit ca nu respira normal. Ma ridic, pun mana pe el - noi nu am dus copilul in alta camera sa doarma ci dormea ca acasa, in patul lui dar in camera noastra - febra. Ii pun termometrul: 39,8. Ii dau nurofen - aveam la mine - nu cedeaza, in 30 minute era deja 40. Ii fac impachetari una alta a avut in continuare febra 39,8- 40 pana la pe la ora 9 dimineata... Iau copilul si plec spre spital. Speram sa il gasesc pe un amic de-al nostru insa fusese de garda si era liber; nu raspundea nici la telefon... Ajung la camera de garda... oau! 10-15 copii asteptau... completez formulare, explic... sa astept.
Vine un nene dr., ca da... intra primul copil... mai trece o ora nimeni nu imi dadea atentie, copilul meu nici nu plangea nimic... sa mor, vociferez... la un moment dat un alt copil mic intra in convulsii... ei si? eu am simtit ca innebunesc... vine o tanti asistenta si ia copilul. Mai intra unul in convulsii si e luat si el peste rand; intre timp tot vin copiii.. eu simt ca mor daca nu ne rezolva cineva, si, in general, ma isterizez cand unul de-al meu e astfel tratat. Dar ceilalti erau tot copii, ce sa fac? Si ei erau in aceeasi situatie ca si al meu pui... Im cele din urma am luat-o pe un coridor sa plimb copilul sa ies dina tmosfera aceea ca simteam ca innebunesc, deja nu mai puteam nic eu nici el si ... nu pot descrie nici acum... cum mergeam pe culoar inainte si inapoi deja hotarasem ca nu ma intereseaza, bine ca nu lichidasem nimic in tara, m-am rugat lui Dumnezeu ca ma intorc acasa fie ce o fi, acasa aveam dr la usa dupa un telefon si se impingeau unii pe altii daca ceream ajutor – daca ai bani aici se rezolva!- acolo simteam ca imi moare pustiul... si apare un dr.. cred ca era arab, palestinian, indian nu stiu ce era... m-am dus cu tupeu la el i-am spus ca daca nu ma ajuta sunt in stare de orice – plangeam si copilul statea lipit si inert, atarna si ofta doar pe mine! – si cred ca a fost clar... ne-a luat la consult si mi-a spus ca e o epidemie de nu stiu ce si ca totusi sa lasam sa lupte copilul pana face macar 40,5 – 41 de grade. I-am aruncat o privire de killer si i-am pus BANI cu tupeu in buzunar. S-a uitat la mine si i-am spus doar atat: ANTIBIOTICS! NOW. DA. I-au facut antibiotice, perfuzii etc, am stat cu el 24 de ore si apoi am continuat tratamentul acasa. Venea sa ii faca injectii acasa! Nu va vine sa credeti? Sa credeti!
Cand a ajuns si sotul meu la spital -asta era deja dupa amiaza, am sta pana pe la 11,30 pe sali in asteptare- i-am spus sa se opreasca cu toate demersurile cu echivalarea sa, renuntam la tot, am vandut repede masina si am luat legatura cu proprietarul apartamentului – care era tot roman si care a inteles – si dupa o saptamana ne-am intors acasa. Eram amandoi hotarati sa plecam... Incrancenati. Bine ca nu cheltuiseram mare lucru si ne-am si recuperat o parte din bani...
L-am intrebat pe prietenul nostru dr – dr care ne-a ajuta palestinian ii era coleg – de ce se procedeaza asa si raspunsul a fost: companiile de asigurari!
E un cuvant magic. Asigurarile si bancile nu guverneaza lumea in care traim...
Mai mult ce sa spun? Maia are rost? Eu am gasit un dr care a acceptat. Nu ne vazuse nimeni si a mers. Nu stiu daca ar merge oriunde, acolo si atunci a mers...

Mergi la inceput