Nou stil de viatza (187)
Raspunsuri - Pagina 13
liris spune:
excelenta sugestia mamicii dulci.
merg chiar mai departe: stii banuiesc ca sunt foarte multi olandezi care merg la echografii, tratamente in Germania si Belgia. de ce nu iei in calcul asta? se gasesc cabinete private in amindoua tarile, mergi intr-unul din orasele de granita. e mai simplu, si cred ca la fel de scump ca mersul in Ro ... a si cred ca asigurarea, in anumite conditii acopera costurile.
vikinga spune:
Mai Tumpi da' nu a fost nici o discutie in contradictoriu. Serios. Lucrurile sunt f simple si clare: noi din afara Olandei o sprijinim moral ca altceva nu avem ce face iar Anky si Liris pt ca au trecut prin sist lor medical au avut si niste idei practice. Vorba aia Anky cred ca s-a fript bine avind experienta cu doi copii p'acolo si a avut timp sa invete sa mai fenteze un pic regulile lor rigide, Liris a avut o experienta scurta ca durata de timp in Olanda dar intensa ca sa zic asa. Sfaturile practice si citeva idei in plus nu strica. Nu?Gusta sanatate fetitei, lasa supararea la o parte, ca nu-i asta important acum. Zuzilici bravo pt sportul facut! Eu nu ma mobilizez usor acasa. Am bicicleta si aparat din ala pt abdomene, insa acum am invatat atitea exercitii ca nu as mai avea nevoie de el. Eu am o mare problema la ora asta: MI-E FOAME Am fost la sport, am fost cuminte si mi-am mincat supele de legume, si ceva sunca de praga slaba cu 150gr brinza de vaci mai light. Ultima masa a fost pe la ora 5-6 seara si acum mi-e foame. Ce ma fac? Pufuletii sunt ascunsi bine. Dar stiu loculVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mephala30 spune:
Liris, poate ca vrei tu sa lasi discutia in acel punct, io nu pot dormi daca nu-ti dau replica:
1.mersi de urari, dar nu eu sunt sarbatorita, ci L_carmen
2.sfaturile si intentiile bune pot fi insotite de pupaturi si flori, de ce nu? nu toate gandim ca tine, :)
3.sa tinem pentru noi grijile- nu e vorba ca te deranjeaza pe tine sau nu. E vorba de optiune: alegem sau nu sa discutam despre problemele noastre pe forum.
4.am inteles motivele lui Anky, nici mie nu mi s-a parut ironica.
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Ultima masa a fost pe la ora 5-6 seara si acum mi-e foame. Ce ma fac? Pufuletii sunt ascunsi bine. Dar stiu locul
acuma....tu stii teoria, sa vedem cu practica cum te descurci, .
vikinga spune:
Mamica dulce excelenta ideea cu medicul strain! Ma gindisem si eu la varianta cu mersul in primul oras de granita, dar cind vad afara cum e, frig, rece, ploua, nu-ti vine a merge pina la spital daramite mai departe cu un copil cu febra.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
quote:Aaaah macar de calc strimb o fac cu ceva onorabil nu cu pufuletii aia nenorociti, auzi la ei.. 500cal/100gr nu imi iese de cap. Mai mult ca chipsurile? Zic io miine cum ies din razboiul astaVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by mephala30quote:acuma....tu stii teoria, sa vedem cu practica cum te descurci, .
Originally posted by vikingaUltima masa a fost pe la ora 5-6 seara si acum mi-e foame. Ce ma fac? Pufuletii sunt ascunsi bine. Dar stiu locul
liris spune:
Mephala30, raspund doar la punctul 1: la Carmen (L) ma refeream (vina mea ca nu am specificat). restul, cealalta discutie ramine acolo din punctul meu de vedere (dar oricum remarc ca nu toata lumea gindeste ca mine, ce rau ar fi ... bine ca-i altfel ...) ptr ca la fel as putea sa iau totul pe puncte si sa comentez cum de fapt n-ai inteles, cum de fapt e asa si nu altfel etc etc, cum florile sunt flori si eu am intentii minunate primavara dar sunt neinteleasa, cum a ajuns discutia asta o cearta doar ptr ca anky biata de ea si-a spus punctul de vedere iar tonul a fost nu stiu cum ... sigur tonul floricelelor nu va supara pe nimeni, dar inca cel mai safe este o pupatura dulce. oricum important este ca fetita Marilenei sa se faca bine. eu totusi sper timpul petrecut sa scriu in dimineata asta nu a fost de prisos.
anky spune:
Off..mai, io am incercat sa-i dau Marilenei niste idei sa mearga la alt spital,sa mearga la Rotterdam,sa mearga la urgenta iar in final am zis sa duca copilul in Ro,macar acolo merge la sigur si asta inspre binele copilului pentru ca din cite inteleg este intr-o stare grava.Nu avea sens sa o tin cu a mea ca 'e alba' daca in cazul Marilenei 'e neagra' sau invers.De asta am zis ca nu vreau polemici cu nimeni pe tema medicilor din Olanda si mai bine imi vad de treaba,mai important este sa imi rezolv eu problemele asa cum stiu si nu ma feresc sa spun asta.Mi-am luat destule rosii pe tema asta si sincer sint satula.
Anca,mami de doi nazdravani
Eftimie C. spune:
E tarziu, dar inainte de a fugi in pat, tin sa fac si eu urari: I_CARMEN, LA MULTI ANI, multa fericire si numai impliniri.Sanatate si sa fii iubita!
Violeta multumesc pentru sfaturi si inca o data felicitari.Anul asta vrei sa tii doar postul sau mizezi si pe pierderea kg-lor?
Gusta imi pare rau ca cei de la spital considera ca e doar un virus.Staui atenta si la primele simptone du-te din nou la ei si fa scandal.Cheama televiziunea, daca e necesar.La noi merge.
Carmen pupam ochisorii rosii ai lui Teo.Cum se mai simte?
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
liris spune:
quote:
Originally posted by anky
Off..mai, io am incercat sa-i dau Marilenei niste idei sa mearga la alt spital,sa mearga la Rotterdam,sa mearga la urgenta iar in final am zis sa duca copilul in Ro,macar acolo merge la sigur si asta inspre binele copilului pentru ca din cite inteleg este intr-o stare grava.Nu avea sens sa o tin cu a mea ca 'e alba' daca in cazul Marilenei 'e neagra' sau invers.De asta am zis ca nu vreau polemici cu nimeni pe tema medicilor din Olanda si mai bine imi vad de treaba,mai important este sa imi rezolv eu problemele asa cum stiu si nu ma feresc sa spun asta.Mi-am luat destule rosii pe tema asta si sincer sint satula.
Anca,mami de doi nazdravani
exact Anca. eu credeam ca dc ajunge la pediatru gata se rezolva. la noi asa a fost, cum am pus piciorul in spital cum am fost tratati serios. dar se pare ca nu e valabil si la spitalul Marilenei, din pacate.
noi am mai avut probleme, cit am fost si internati, cu cite o asistenta, dar doctorii au fost super profesionisti.
si am un soi de inside information, o amica de-a mea care face medicina nucleara in Leiden, e brasoveanca. da examene lunar (de ani de zile deja), invata de innebuneste. multa multa de tot munca. ea nu mai are viata sociala nu mai stie decit servici si invatat seara pina la momentul somnului.
imi pare asa de rau ca mersul la pediatru a fost inutil ...