Nou stil de viatza (187)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzi, dar mama ta cum o face?
Io arunc in oala legume (morcov, patrunjel radacina, pastarnac, telina, ceapa), pieptul de pui taiat fasii subtiri, doua linguri de ulei, apa si in 40-45 de minute gata-i ciorba. Apoi fac infuzie de usturoi (il arunc, nu-l pun in ciorba), adaug smantana (pe care o prepar separat, cu 3-4 polonice de ciorba) si verdeata.

cred ca ma duc la somn, ma striga patul, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Zuzulici,inca nu am fixat data operatiei lui Cris,poimiine mergem la doctor sa stabilim data.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Liris, ma refeream doar la modul de discutie si "tonul" .Uneori suntem sensibili si luam totul personal, sper ca Marilena sa nu fi facut asa.Eu zic ca aici nu numai ca ne sprijinim intr-un mod sanatos de viata ,dar si cat de cat in alte problee.Aici gasim intotdeauna un umar unde sa ne plangem,und epersoane care desi nu ne cunosc personal, se ofera sa ne ajute, macar cu o vorba buna.
E adevarat ca in spatele unui user nu sti cine se ascunde,dar eu tind si vreau sa cred ca niciuna dintre noi nu dorim raul sau vorbim cu rautate.
Poate uneori suntem mai neatente, nu raspundem la tot ce se scrie,dar nu ca am avea ceva cu persoana/le in cauza.Pur si simplu se intampla sa fim pe fuga sau sa avem io mai stiu , o jena la calcai.
Toate sau majoritatea de aici sunteti mame si stiti cum e sa-ti fie puiul bolnav si sa dai din colt in colt ca nu sti ce sa-i mai faci, asa ca haideti sa o intelegem pe Marilena, pe langa suferinta fetitei, sufera ea ca nu stie ce sa ii mai faca.Mi se rupe mie sufletul cand aud de asa ceva,darmite ei ca este copilul ei, sange din sangele ei.
Haideti ca m-am intins iara, sper ca m-am facut inteleasca, nua am nimic cu nimeni,dar nu-mi plac discutiile in contradictoriu.La inceputul meu pe DC eram destul de activa, dar pe parcirs taman din cauza astfel de discutii in contradictoriu am ajuns sa scriu mai putin.
Ma duc la baie si apoi ma pregatesc de nani ca maine iara la munca.
Vreau VACANTAAAAAAA.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

l_Carmen si tot ce-ti doresti!

Gusta, sint alaturi de tine cu toate gindurile bune, pe toate le trimit la tine.

Zuzi, felicitari pentru sport, tine-o tot asa. Eu am facut citeva minute azi dimineata, acuma seara n-am avut cind ca am venit de la dentist destul de tirziu. Mi-am propus sa nu mai maninc dupa 6 seara decit un fruct in cazul in care chiar nu mai pot de foame. La 16.00 am avut ultima masa de azi si acum la 22.00 am mincat o banana ca nu mai puteam de foame. Culmea ca nu mi-a fost foame decit acuma seara.

Fetelor care vorbiti de abdomene, si eu fac dar in serii de cite 20-25 cu pauza intre ele. Cine poate face 100 dintr-un foc e chiar tare dar eu nu vreau sa lesin dupa ce le termin.

Carmen, gata ciorba? Hai ca vin si eu la masa miine, ma primesti?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

ZisaCami, Mik mi-e dor si de voi mai fetelor. Intrati macar sa ne salutati daca se poate. [/blue]

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

... Fetelor, eu nu am mai intrat de rusinica pt. disparitia mea brusca ... am crezut ca pot reveni ca altadata, insa nu a fost asa cum am avut intentia ... am fost plecata o saptamana la Barcelona, m-am intors duminica si sunt super obosita dupa atata alergatura si in criza de timp cu o gramada de alte probleme; in plus am intrat pe ultima suta de m cu pregatirile pentru botez. Nu mi-am atins tinta cu kg, asa incat voi fi o nasa "grasa"! Asta e, nu mai am vointa deloc!
Sper ca macar pana la vara sa reusesc, sa nu-mi fie rusine sa apar pe plaja!
Carmen poti sa ma stergi complet de pe lista, voi intra destul de rar si nu are rost sa ocup spatiul degeaba. Daca este posibil, as dori sa-mi stergeti si poza din albumul "stilatelor".
Va doresc tuturor o primavara superba, cu cate kg va doriti voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cami, o primavara frumoasa si tie.

Delia, sigur, e ciorba destula.
Buna promisiune ti-ai facut, . Mi-am facut-o si eu, am respectat-o 3-4 saptamani, apoi, incet-incet, am inceput sa calc stramb.
Si ma nemultumeste chestia asta....si trebuie sa fac ceva.

Tumpi, cateodata, sunt necesare si genul asta de discutii. Io cunosc, am fost implicata in cateva, . Chiar daca nu-mi plac, consider necesar sa se lamureasca anumite chestiuni.
...
vrei vacanta?
hai ca-ti dau un concediu de-o saptamana, e bine?

acu' chiar ma duc la somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alicia_S spune:

Buna tuturor!

Dau si eu raportul cu intarziere 68,8kg aveam ieri dimineata cand m-am cantarit, numai ca nu am avut deloc timp sa scriu. Nu mai tin niciun fel de regim, dar merg la aerobic si sper sa mai dau jos ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
Am venit suparata peste masura.Nu mi-au facut nimic ca cica e un virus si sa las copilul sa lupte singur.Nu vreau sa va zic ce simt nici cum i-am vorbit la medic.Nici eu singura numai stiu ce vreau.Imi venea sa s-ar din masina cand veneam acasa.Numai pot si sincer simt ca ceva e in nerugula cu copilul meu si eu nu il pot ajuta.

Exact, exact asa am patit eu cu Marc la 2 ani.Stiu ce inseamna sa te dai cu kuru' de pamant in fata lor si sa-ti zica ca esti closca exagerata.
Sper ca pana la urma sa te asculte un medic.
Uite, iti mai dau o idee. Uitata-te pe net sau in cartea de telefoane si cauta in zona ta un pediatru care NU e olandez.Poate ai noroc sa gasesti roman, sau turc,arab,polonez, ce-o fi, dar scolit in alta parte, nu la ei.Da telefon si spune-i cinstit, copilul e bolnav de o vesnicie si nu-ti da nimeni NIMIC. si e ultima speranta sa gasesti omenie in tara aia. Si EXAGEREAZA simptomele fetei. De fapt...acum nu mai ai ce exagera, dar oricum,improvizeaza.
Tu fii increzatoare, intr-un fel sau altul o sa-si revina Mara si o sa fie iar vesela si zburdalnica si tu cu 5 kile mai slaba :)
Sa nu te mai aud ca nu mai postezi,din contra, tine-na la curent ca eu cel putin intru extra sa vad ce mai face fata.
Numai bine, iti tinem pumnii.

Ce-ai facut cu respiratia sacadata?Daca te duci la spital la urgenta la 3 dimineata tot nu te ajuta? Eu asa am facut cu Marc, o data m-au trimis acasa la 4 dimineata, cu febra 40 si eu terminata toata ca o tinea asa de o luna si apoi , cateva ore mai tarziu la usa pediatrului...la care fusesem aproape zilnic 2 saptamani si nu i-a dat decat picaturi de nas a facut 41 si cica Vai, repede la spital. Pai sa nu-i dai in cap?????????? Avea copilul ditamai pneumonia, adanca, de niic la stetoscop nu se auzea si am stat o luna internati.
Si precizez ca eu am zis ca e pediatrul nebun si m-am dus la inca 3 din oras si TOTI au zis ca e un virus, trebuie sa lupte singur. Am alergie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

quote:
Originally posted by mephala30

quote:
Originally posted by liris

quote:
Originally posted by tumpi

Mai fetele , lipseste omul putin si cand se intoarce ce vede?Ce inseamna asta?

??????? ce anume? eu chiar nu inteleg ce si pe cine a deranjat? da' o fi problema mea.

ei, ce nu intelegi?
Marilena a fost deranjata de "ironia" lui Anky.
.....
ne-am obisnuit sa gasim numai voie buna, imbratisari si pupaturi (cum zici tu, ) si de aici incep toate.
Trebuie sa acceptam ca viatza inseamna si probleme/griji/necazuri, moduri diferite de abordare a situatiilor. Ca preferam sa le tinem pentru noi, asta e altceva....si nu toate reusim s-o facem.

acum oi fi eu altfel dar sincer nu dau doi bani pe floricele si pupaturi. prefer un sfat bun (util), sincer si venit cu cele mai bune intentii in situatii critice (apoi , cind terminam cu ele vine si voia una). acum ca am acaparat discutia ... s-a mai intimplat si cu alte ocazii despre alte chestii ...
"a reusi" s-o facem (sa tinem ptr noi grijile), inseamna ca asta e tinta? pai atunci totul se explica pina si ptr mine. pe mine nu ma deranjeza cind cineva nu tine ptr el. uneori e egal ptr mine ptr ca nu am ce sa fac, ce sa spun, cum sa ajut, sau nu mi se pare o problema reala. dar asta a fost un caz diferit.

anky nu a fost ironica (etichetarile astea rapide asa ... tocmai ptr ca nu ne cunoastem personal, majoritatea, ar fi normal sa ne pastram circumspectia cind apreciem o persoana). anky mai degraba e satula de discutii (banuiesc de care) de la subiectul de olanda si s-a lasat atacata prea devreme. atita tot. nu cred ca cineva si-ar permite sa fie ironic in astfel de cazuri.
binenteles discutia poate continua, dar eu prefer s-o las aici.
Carmen, scuza-ma am uitat sa-ti urez toate cele bune, La multi ani, si suplete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Carmen, gata ciorba? Hai ca vin si eu la masa miine, ma primesti?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

[blue] Niu, niu ca-i orele 22 trecute fix si tu dupa ora 18 nu mai papi nika.

Mephala mama face o ciorba de sfecla rosie cu cartofi si zarzavaturi si-o drege cu smantana si eu aceea o numesc ciorba Radauteana. [blue]

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput