Nou stil de viatza (186)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna iubitele si dragele, ce faceti?
Felicitari pentru rapoartele in minus, eu nu m-am cantarit azi Am avut curs de dimineata la gradinita si am fost zombi. Maine raportez.
Sunt asa de umflata de la rusi, nu cred ca fac kilul saptamana asta
M-am crucit cand m-am uitat pe geam azi dimineata....o zapada de macar 10 cm , totul alb , n-am mai vazut de vreo 3 ani peisajul asta. Am scrasnit 3 injuraturi printre dinti si am impins zapada de pe trotuar. URASC iarna,zapada, aparaia si fleoscaraia vreau sa vad zapada numai la tv.Eu ma simt in largul meu la 30 de grade la umbra.

Gusta, imi pare tare rau sa aud ca fata nu merge inspre bine. Eu sunt convinsa ca are imunitatea total slabita de la atatea boli si medicamente, acum prinde orice virus misca in zona.
Te-ai interesat de niste pastilutze de imunitate? Eu bag mana in foc pt Luivac, normal ca nu mi-a dat nici un doctor in Germania, ca deh, sunt prea scumpe si pana nu zace copilul nu-ti fac nimic. Asa ca mi le-a luat mama din romania si am pus copilul pe picioare dupa 3 ture.
Ce-ti recomand din suflet e o cura la salina, dar sanatoasa, de 3 saptamani. baga olandezul la cheltuiala ca se merita.
va pup, numai bine.

Fug la cursul nr 2, vorbim diseara. Am bagat acum pranz+cina (o omleta mare din 3 oua cu o juma' de ardei rosu tocat prin ea si ceva "miros" de bacon. Diseara un iaurt si somn profund, deja is chioara si nici 12 nu-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Gusta tare cunoscut suna ce spui tu acolo! Sanatate multa si numai bine
Yubi si sa fii fericita si sanatoasa!

Eu raportez azi desi de la rusi e probabil sa fi eeroare: 60kg. In continuare. Am mai scapat de dureri de stomac, m-am apucat de alergat cu fiu-meu si in rest ... am de toate pe cap sa imi ajunga. Noroc ca suntem sanatosi si ne avem unii pe altii. Nu stiude ce am asa o pasa dar probabil e de la vreme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

buna fetele!!
pt raport: 65,8! Am trecut si eu de pragul psihologic al celor 66 kg!

gusta: da-i sa bea muulta apa. pana la urma o sa mearga si la pisu ;)
yubi: LA multi ani!!!
Tzuni: ce-i draga cu greutatea asta la tine? eu intotdeauna te-am luat exemplu (cand erai pe la 61 kg) si te invidiam pe ascuns
Violeta: lasa serviciul in pace! Odihneste-te. Sanatatea-i mai importanta!
Delia: felicitari pt perseverenta-n sport! Eu de cand am intrat la jobul asta, mai practic numai sambata sau duminica cate ceva. Saptamana trecuta am fost cu fetele la panoul de escalada. Doamne nu mai ma legasem in coarda de vreo 7 ani! A fost tare fain. Fetele vor sa mai mergem ;)

Fetelor, da' stiu ca scrieti cu o viteza inspaimantatoare! Nu mai pot tine ritmul cu voi.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Buna fetelor,am trecut cu bine de operatie.Bianca se comporta de parca nu s-ar fi intimplat nimic.Dupa operatie a si mincat o inghetata,au primit toti copiii care au fost operati.So,am scapat si de asta.Acuma urmeaza Cris.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Anky, ma bucur c-ati trecut cu bine peste interventie. curajoasei mici.

Marilena, te inteleg perfect, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,un de la Bianca.Si inca doi baietilor tai frumosi.
Am primit adineaori un telefon ca voi fi matusica astazi.Cumnata mea urmeaza sa nasca prin cezariana,ar fi vrut sa nasca natural dar bb nu s-a intors si nu prea are sanse sa nasca normal.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani Yubi! Multa sanatate si fericire!
Gusta, sanatate copilului, Doamne Ajuta sa se faca bine odata! Ce greu e cand e copilul bolnav...
Felicitari fetelor care au slabit. Vikinga, e f. bine 800g, alea 200 le mai dai tu jos pana maine.
Tlaura, mai e buna oala:)) Cred ca fie nu am pus destula apa, fie nu a stat capacul ala bine. Eu nu am mai ars niciodata mancarea. I-am zis si lu' barbata-miu ca de cand nu mai gatesc asa de mult ca inainte, nici nu mai stiu sa mai gatesc ca nu imi mai iese nimic ca lumea. Deh, fara exercitiu... Azi am scos niste ficatei de la congelator si o sa fac o salata pentru mine si cartofiori pt. copil. Ca si atata restaurant, ne duce in sapa de lemn.

Eu raportez stagnare. Tot e bine, la cate am bagat in mine in weekend.

Acum am alta problema. Fi-miu are vacanta saptamana viitoare si au la scoala un program de after school care e deschis si in vacante. Ieri am trecut pe acolo si le-am intrebat intr-o doara pe alea de la after school "sunteti deschisi in vacanta ,da?". La care mi-au spus ca da, dar a fost o lista pe care trebuia sa ne trecem saptamana trecuta. Pai de unde era sa stim, ati trimis ceva acasa? Cica nu, trebuia sa veniti aici. Pai de unde sa stiu? Acum n-am unde lasa copilul in vacanta si e imposibil sa stau acasa saptamana viitoare, am un deadline pt. o aplicatie, pe 12 martie, dupa aia pe 13 am o zi plina de niste experimente pe care nu cred ca le mai pot amana, mai ales ca saptamana cealalta plec cu copilul la San Francisco. Azi o sa sun de bezmetica in stanga si in dreapta sa gasesc o solutie. Si dc. gasesc un babysitter (n-am folosit niciodata), e prea scump pt. o sapt. astia cer cam 10$ pe ora, m-ar duce la 400$. Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

N-am citit dar dau raportul: 90.8 kg.
Nu sunt mandra de ele dar sunt mandra de mine caci aseara nu numai c-am luat scarile dar am facut si 100 de abdomene. Si m-am timtit excelent dupa ele. Cred ca mi-era dor de durerea de muschi abdominali. Si-am facut ceva exercitii pentru coapse care i-ar m-au facut sa icnesc de "durere" la ultimul set de 10.

Yubi, LA MULTI ANI! sa fi fericita si iubita toata viata ta si la cat mai multe realizari si impliniri alaturi de familia ta.

Merg sa citesc si revin.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Anky ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie si ca Bianca este bine.
Ruxij te inteleg perfect, si eu am aceasta problema cu vacantele. An inceput sa-mi fac griji deja, nu stiu ce sa fac cu dany 3 luni in vacanta de vara. Si astia sunt nebuni, cu 3 luni de vacanta Noi ce sa facem cu copii? Noi ne-am gandit la o vecina, pe care o cunosc de cand eram copil. Am sa merg sa vb cu ea, sa vedem daca este de acord sa stea cu dany si cat ne ia. Sper sa rezolv, ca tare ma roade problema asta. Sper sa gesesti si tu o rezolvare.
Azi nu mai intru, merg sa-l iau pe Dany si apoi mergem intr-o vizita si venim tarziu acasa. O seara placuta sa aveti.
Cuscra sper sa fie bine Mara, maine sa vad vesti bune

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by violeta70

Zuzilici superbun planul. Sa dea Dumnezeu sa te tii de el, si ai sa vezi ce reusite ai sa ai. Eu ma simt bine. Nu am alergat de la spital direct la servici, dar ieri dupa scos fire, nu m-am putut abtine. Asta este, sufar de sindromul "servici".

Workoholico .... . Ai grija de tine, ok?

Doamne Ajuta sa ma tin tare de plan.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput