Nou stil de viatza (186)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Tzuni
Mephala, raport: 70,100 gr - fara comentarii, ca nu mai stiu ce sa spun...
revin

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Nici eu n-am avut replica raportul trecut, nici n-am vrut sa comentez , asa ca stiu ce simti.
Crede-ma, o sa treaca. Ai sa gasesti in tine vointa de-a te mobiliza. Nu incerca insa schimbari dramatice de meniu (ex. Daneza) chiar daca a dat rezultate candva, nu inseamna ca ulciorul merge de prea multe ori la apa. Mananca fructe si legume cat mai multe si incearca daca poti sa-ti faci un plan mental pe care sa-l urmezi. Te sarut si-s alaturi de tine.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anky

Buna fetelor,am trecut cu bine de operatie.Bianca se comporta de parca nu s-ar fi intimplat nimic.Dupa operatie a si mincat o inghetata,au primit toti copiii care au fost operati.So,am scapat si de asta.Acuma urmeaza Cris.

Anca,mami de doi nazdravani

Anky bine c-ati scapat cu bine. O pe Bianca si-i dorim refacere rapida.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

De la noi e rau.I-au gasit sange in urina si pana maine la 11 nu pot merge cu ea la spital.Sunt umflata de plans,temperatura ajunge la 40 si nu scade.Numai pot imi vine sa ies pe strada si sa urlu altceva nu.Ma duc sa stau cu puiul meu si sa ma rog sa trecem peste noaptea asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Mai fetelor, mi-e rau de nu mai pot! Ce naiba oi avea nu stiu, dar sunt super nervoasa pentru asta! Eu nu am avut probleme niciodata, sa ma simt rau asa mai multe zile, si degeaba. Adica fara nici un motiv aparent! Totusi, ma gandesc ca din cauza vremii, aici e f. cald, aproape ca vara, ma gandesc ca poate fi un fel de astenie de primavara, ceva! daca nu, am imbulinat-o, cine stie ce-oi avea! As zace, dar cineva trebuie sa aibe grija si de copil, si cum al meu nu e acasa...! Trag de mine, ca n-am ce face. Imi vine sa vomit, am ameteli si mi se intuneca privirea! Si o slabiciune de zile mari!

Gusta, nici nu stiu ce sa-ti zic! Stii ca suntem alaturi de tine, mai mult decat sa te sprijinum moral nu putem face. Dar eu ma rog pentru Mara, sa treaca o data toata nebunia! Cand ai copilul bolnav, chiar nu-ti mai arde de nimic! Si acum ce, daca face pipi dai fuga cu mostra la doctor? sau astepti pana maine? de ce nu ai stat acolo, ii dadeai un suc sa bea, sau ceva ce ii place si nu plecai pana nu dadeai pipi la analize. Acum nu stiu cum e acolo, daca puteai sa faci asa, dar imi dau si eu cu parerea!
daca vrei sa vb pe mess cu cea mai mare placere daca ai chef si crezi ca te pot sprijini moral. Adresa mea este "laura@trand@yahoo.com"

Tumpi, esti foarte draguta, dar eu am o conformatie tare urata, am ami spus asta, iar 5 kg, puse numai in aprtea de sus, ma fac deja doua scobitori infipte intr-o portocala!

Anky, ma bucur ca ati trecut cu bine, recuperare usoara!

Tzuni, si nu ti-ai luat tu nici un vas de acolo?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

De la noi e rau.I-au gasit sange in urina si pana maine la 11 nu pot merge cu ea la spital.Sunt umflata de plans,temperatura ajunge la 40 si nu scade.Numai pot imi vine sa ies pe strada si sa urlu altceva nu.Ma duc sa stau cu puiul meu si sa ma rog sa trecem peste noaptea asta.

Marilena si Mara Augusta

Of, of, draga mea. Nici nu stiu ce sa mai spun. Mi-e mila de Mara ca se chinuie, mi-e mila de tine ca trebuie sa fi ajuns la limita deja, prin cate ai trecut si sunt si eu pachet de nervi acum ca nu poti face nimic in tara aia fara sa iei trimitere de la dr. de familie. Zau, daca nu se merita sa mergi cu si sa faci curatenie printre . Am sa ma rog, pentru voi si te rog, vino si descarca-te aici ca stiu cum e. "Urla" la noi pana nu mai ai glas, daca asta te-ajuta sa te eliberezi un pic de frustrarea pe care ai acumulat-o.
Ai grija de pui si de tine.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, imi pare rau pentru voi, amandoua sunteti incercate. Nu stiu ce-as mai putea spune, ma rog pentru voi, .

Laura, daca tu n-ai grija de tine, atunci cine? Cine sa mearga la doctor, sa faca analize?
Ai o problema, e cazul s-o tratezi cu seriozitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

capitol nou, 187

Mergi la inceput

Buan dimineatza frumoaselor.

Mephala . Dar macar o ameliorare la Teo ai vazut?

Delidana ce zici iau si eu macar o zambila de la Anda pentru mobilizarea mea? Dar tu dai ceva?

Anda eu inca mai astept pozele din weekend. Meeting placut.

Dordia las' sa fi tu sanatoasa ca tanara esti asa ca nu se stie niciodata. BB2 vrea sa ne scrie si el mai, de aceea e asa de activ cand te-asezi tu la PC sa ne scrii.

TLaura sincer mie imi suna a cadere de calciu, ceea ce descrii tu. Ziceai ceva de niste analize, te-ai apucat de ele? Ai grija de tine.

Ruxyj m-ai facut sa rad cu oala "minuine" dar eu zic ca si Mephala bine ca n-a fost mai rau. Succes in gasirea unei solutii pentru baiat saptamana viitore.

Olo si tu vad ca numai la raport ne scrii. Esti asa busy la servici?

Ioana servici usor si mobilizeaza-te sa devi .

MamicaDulce bafta si tie azi.

Tumpi, Vikinga, Claudia am auzit c-aveti o adevarata orgie a naturii pe-acolo. Am vazut aseara la stiri filmarea unui avion care n-a putut sa aterizeze pe pista din cauza vantului. Trebuie sa recunosc ca pilotul a dat dovada de curaj si experienta. Voi cum supravietuiti vantului?

revin.

ZIETGEIST

Mergi la inceput