Nou stil de viatza (186)
Raspunsuri - Pagina 18
carina spune:
Salutare,
Felicitari celor care au slabit.
Yubi: La multi ani!
Marilena: nu se poate sa va chinuiti asa. Cheama salvarea zic eu.
Carmen: felicitari ca ai luat-o din nou la vale.
Raportul meu: 56.6 kg (-200g)
Meniu:
omleta din 2 albususri, ardei gras, rosii, piper si busuioc+ jumate de mar
legume la gratar cu frigarui de pui
salata de cruditati
Va pup ca ma duc in meeting,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
venit de la medic pana nu ii testeaza urina nu pot face nimic si copilul nu se pisa.acuma e de gatul meu.
nu vine salvarea la asa ceva dar azi i-am dat o injuratura la nedic si astept sa se pise ca sa pot vedea daca nu are infectie la rinichi ca mi-a si slabit.
sunt in zona da nu pot scrie
Marilena si Mara Augusta
violeta70 spune:
Am revenit....dupa ce am citit tot.
Marilena imi pare rau pentru fetita ta. sanatate multa. Nu ar trebui sa-i faceti niste teste mai aprofundate, ca prea des se imbolnaveste?. Sa nu te superi pe mine, dar eu zic (desi nu am copii, am insa 3 nepoti si unul pe drum) ca daca depistezi acum cauzele, cand este copilul mic, este mult mai simplu de tratat. Ei au o imunitate foarte buna, care poate fi crescuta mult mai usor.
Zuzilici superbun planul. Sa dea Dumnezeu sa te tii de el, si ai sa vezi ce reusite ai sa ai. Eu ma simt bine. Nu am alergat de la spital direct la servici, dar ieri dupa scos fire, nu m-am putut abtine. Asta este, sufar de sindromul "servici".
Tzuni eu stiu ca-ti vei reveni, in primul rand pentru ca esti puternica si apoi pentru ca ai motivul cel mai important din lume: Maria . In ce priveste Herbalife, renunta, nici nu te gandi la el. Vei slabi, este adevarat, dar la fel de usor vei pune pe tine, si chiar dublu. Eu cunosc 2 persoane. Iar tu, scuza-ma, esti o tipa super-bine. In ce priveste barbatii....(eu nu sunt in masura sa vorbesc despre asta), eu cred ca mai important este felul nostru de a fi, sa ne placem noi pe noi, si nu aspectul. Acum ca sunt slaba, nu am mai mult succes decat cand aveam 89 kg. Nu pot spune ca intorc barbatii capul dupa mine. Dar sincer, nici nu cred ca vreau lucrul acesta (nu sunt genul, nu am fost niciodata). Eu sunt sigura ca-ti vei reveni, si vei redeveni fata vesela care ai fost mereu.
Delia nu am cuvinte, ma plec in fata ta si a vointei tale. Esti un exemplu de urmat. Felicitari pentru slabit.
Salut toate celelalte fete (inclusiv serifa).
Ce sa va zic ieri am intrebat-o pe doctora cateva lucruri: se pare ca peste o luna iau rezultatul la biopsie dupa care merg la ea. Ciclul s-ar putea sa vina cu anumite dereglari, raport sexual am voie abia peste 40 zile, iar sala ...cam peste 1 luna si jumatate. Am sa tin totusi pentru sala 2 luni. Sper sa nu ma fac cat o vaca. A fost o gluma, pentru ca o sa am grija, mai ales ca incepe postul.
Va las acum, ca am obosit.
Pupici
Va doresc o dupa-amiaza placuta.
Tzuni spune:
Buna dimineata!
Gusta, cred ca ti-e greu, te inteleg perfect! Si eu fac eforturi mari sa ma mentin calma si dragutza....
Violeta, multumesc pt vorbele frumoase. ACum, sincera sa fiu, eu nu slabesc ca sa arat bine pt ceilalti. Eu vreau sa slabesc ca sa am mobilitate, ca sa nu gafai cand urc niste scari, ca sa nu transpir cand ma apec sa ma incalt... Cam astea sunt motivele de baza. APoi da,s i aspectul fizic. Imi place sa ma vad in oglinda slaba, nu cu sunci aiurea...
Ruxij si tlaura, mi-am amintit ca in Thailanda am suferit cumplit ca era plin in magazine de tot felul de oale, vase si aparate electrice de gatit. Ce nu gasim in Romania....Mai ales vase pt orez.... AM ramas cu gandul la ele, mai ales ca eu sunt o mare iubitoare de roboti de tot felul in bucatarie...
Delia, ti-ai facut programul de sport?
Mephala, raport: 70,100 gr - fara comentarii, ca nu mai stiu ce sa spun...
revin
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
mephala30 spune:
Tzuni, sper sa-ti revii, vad ca se lungeste pasa asta proasta si nu e bine. Hai, cand bagi voia buna in meniurile tale?
Anda, multumesc. Tineam sa te intreb: nu mananci galbenusurile din cauza colesterolului? Sau e chestie de gust? Inclin sa cred ca-i prima varianta si te felicit, io nu ma pot abtine.
Violeta, vrei sa tii tot postul?
Marilena, of, of si iar of. O infectie urinara e tot ce va lipseste acum, .
Rolo, multa sanatate va doresc.
Mamicadulce, ai scapat intreaga dupa ziua de ieri? Stiu ca si azi ai o zi grea, mult spor!
Criscosty, Claudia, suntem mai bine cu ochisorul, n-a trecut, dar e mai bine.
Felicit si eu fetele care au slabit, si va astept pe toate la raport. Martea viitoare se termina concursul.
Delia, si bravo tie ca te tii de sport.
sper sa nu fi uitat pe nimeni.
vikinga spune:
La raport vin cu 74kg, numai 800gr slabite, ma asteptam sa ating kilu' da' n-a fost sa fie sapt asta. Abia astept sa vad odata acul ala sub 74. Nu am apucat sa citesc din urma, revin cind o fac, vad ca Gusta Tzuni, nu trec printr-o perioada prea buna. Numai bine fetelorVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
carina spune:
Inca nu am inceput meetingul asa ca raspund rapid la intrebare Carmen: colesterolul + caloriile sunt motivul pentru care mananc albusuri. Mananc si ou intreg dar nu foarte des, iar azi dimineata le-am facut la ai mei clatite marocane la care pun doar galbenusuri, asa ca aveam si materia prima . Sa stii ca in combinatia asta sunt tare bune. Eu imi fac si clatite doar din albusuri.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
tumpi spune:
Am sosit si eu la raport.Mare branza nu e - 600 gr,adica 63,4.Ma gandeam ca la cat m-am zbenguit duminica am mai putin, de de unde.Dar cred ca si din cauza ca se apropie invazia ruseasca sunt asa.
Ce ma oftic cel mai tare ca fac miscaure,dar nu ma pot mobiliza sa fac abdomene, iar eu burta tb sa o lucrez.
Marilena, of cate probleme mai ai si tu.Multa sanatate Marei.
Claudia, ma mai uit la "Das perfecte Dinner" si uneori si la "Unter Volldampf", imi plac f mult.
Cat de vreme, nu mai zic nimic, dimineata cred ca de la vreme mi se pusese carcel la genunchiul drept taman cand conduceam.
Tzuni, hai cu o melodie sa ne scoti din starea asta.
YubiLA MULTI ANI, o rotunjire doar in cifrem nu si kg..Sa fi iubita si sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata.Petrecere frumoasa.
Carmen, daca se mai anunta un nou concurs ma bag si eu, o zic de pe acum.Fiinca vreau ca pana la inceputul lui mai macar vreo 3-4 kg sa slabesc.
Delia felicitari, te admir
Laura esti o slabuta, ce mai vrei sa dai jos.Are adrei o mami tare frumoasa.
MA duc sa strang putin si apoi poate sunt in stare sa calc putin.
O zi buna
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Anky ma gandesc la voi si sper ca ati trecut cu bine de operatie.
Fetele va multumesc de incurajari.Credeti-ma sistemul e de kkt aici.Laura nu ii dau nici un antibiotic si azi m-am rafuit cu medicul si l-am anuntat ca daca el nu imi poate da raspunsuri vreau la spital si numai nu ma facut nebuna.Daca chem salvarea vine dar nu ii face nimic si pur si simplu imi spune sa merg la medicul de familie ,la spital fara aviz de la medic nu te primeste si tot asa.Sunt neagra de suparare si acuma olandezu e ca un mielusel pe langa mine ca a vazut ce ii poate capul la nebuna.
Stiu ca ma plang la voi da credeti-ma ca nu am cui si am nevoie de ganduri bune ca sunt asa de nedormita si asa de suparata ca nu o pot ajuta ,inima ma doare ,ficatul la fel de spate numai spun ca o car numai in brate dar numai sa se faca bine.asa ca va rog sa ma lasati sa va scriu ca simt ca imi pierd mintile si am nevoie de sfaturi incurajari orice.
Pup toate fetele si ma duc sa stau langa ea.
Marilena si Mara Augusta
dordia2000 spune:
BUna fetelor!!!
Am ajuns si eu la calculator, am citit dar..bb din burtik face ca toate alea cand ma asez la calculator.
Yubi La multi ani sa fii sanatoasa si voioasa!
Zuzilici...nu cred ca voi fi soacra cu trei nurori pt ca asta ar fi cea de-a doua cezariana...dar...cinestie cum evolueaza stiinta si...daca ma tine...poate dam drumulsi la al treilea. Sincer...eu mi-as dori..dar...Ramane de vazut dupa doi cum va fi.
FElicitari fetelor pt ambitie!!! Abia astept sa ma alatur si eu voua...dar...cred ca in 2-3 luni...vin si eu din urma.
Diana 31+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz