Nou stil de viatza (186)
Raspunsuri - Pagina 17
CRISCOSTY spune:
Buna dimineata! Multumim ptr. ceai Carmen, ce face Teo?
Delia felicitari ptr. kg in minus
Ruxij ai fost tare cu puiul, bine ca nu a luat foc casa. Ai grija data viitoare cand mai faci pui
Yubi la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita
Cuscra ce face Mara?
Ioana o zi buna
Ptr. raport stagnare trebuie sa ma pun serios pe treaba. o zi buna, fetele.
Crys si Dany
tlaura spune:
Raport -400gr., deci 56.400! Sunt bune si alea, avand in vedere ca nu ma abtin de la nimic! Sau aproape de la nimic, ca asa imi vine cate o pofta cand trec pe la inghetata, sau doner-kebab! Si au astea un mirooooos!!!! Sa stiti ca sunt o adevarata martira din punctul asta de vedere!
Felicitari Delidana, pentru kg. dat jos!
felicitari tuturor fetelor care au slabit; felicitari si celor care macar incearca!
Edit: unde e Gusta? Ce o face Mara? Sper ca nu au fost probleme azi noapte!
gusta spune:
Neatza.
Raport stagnare.
Nu am dormit toata noaptea febra nu ii scade si ajunge la 40.Sunt super suparata si satula si certata cu olandezu care are idei de olandezi imputiti.Numai pot ce a fost la gura mea toata noaptea.Ma duc sa imi fac cafea si sa ma uit la ea.Acuma doarme e si normal ca febra ii scade dar nu mai putin de 38.Nici nu stie ce il asteapta azi pe olandez o sa vada o adevarata nebuna.
Marilena si Mara Augusta
rolo spune:
Neatza,
Vaz ca nu v-am lipsit
Raport 85.5
Zuzi bun planul tau. In mare l-am cam aplicat si io in ultima perioada, doar ca am scapat pe alocuri in ciocoolata. Da nu i-am zis Gustei ca nu voiam
Tzuni urata faza cu decodoru' bine ca l-ai pus pe liber.
Io is inca racita, la fel si Ileana, care mai are si o conjunctivita. Cred ca azi chem pediatra.
Va las ca am de recuperat ziua libera de ieri.
Mai viu daca am timp.
gusta spune:
Am citit.Felicitari la fetele care au slabit.
La multi ani Yubi.
Azi nu sunt deloc in apele mele imi e mie teama de ce reactii pot avea asa ca incerc sa stau calma ca poate ma duc pe mine astea la spital.
Pup fetele si ne auzim mai tarziu daca se calmeaza apele.
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
buna dimineata!
Tumpi,Anda,Carmen, multumim de aprecieri
yubi, la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si iubita!!!
Eu era sa cad pe spate cand m-am urcat pe cantar, 73.2, asta e, cand a venit mami aveam 70.8 si acum sunt o purcica, Carmen te rog sa-mi pui acolo 2 purcele ca sa-mi intre bine in cap si sa-mi fie rusine!
Meniul de azi:
1 cafea, 1 activia
ciorba de perisoare de pui
salata de cruditati
si am sa mai bag pe langa apa inca vreo 2 cafele si un ceai laxativ!
si 50 de abdomene!!!
Carmen, cum e puiul bolnavior?
Marilena, voi cum sunteti?
Tumpi, nu sunt eu aia de la cina perfecta, te uiti??? eu ma uit numai duminica cand e cu promi, in rest n-am timp! cat despre cunoscutii care te piseaza la cap, da-i incolo,spune-le ca nu e treaba lor, asa sunt peste tot, asa faceau si cu mine pana n-am ramas gravida cu Luca, stateam ca pe jar de fiecare data dupa o partida amoroasa ca oare am ramas sau nu??? am o vecina, ea ramasese inaintea mea, si parca era competitie mai pe bune, in fiecare zi cand ne intalneam ma intreba sunt sau nu gravida...eram deja stresata ca nu mai pot face inca un copil!
va pup fetelor, sunt pe aici, fac mancare, si aspir azi!
Maine se anunta zapada la noi si la tine, Tumpi, asa ca ne vom da cu saniutza!!!
hcclara spune:
Am vrut sa edit, dar scriu acum iar:
Felicitari fetelor care au slabit! Bravo voua!
Marilena,rolo, multa sanatate!
violeta70 spune:
Buna dimineata fetelor!
Iar am sarit cateva zile, dar am un scaun tare incomod la PC, asa ca nu prea am mai intrat.
In primul rand La Multi Ani ! YUBI, sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de bucurii. Si binenteles sa-ti atingi telul, in ce priveste slabitul.
Eu sunt bine, ieri am fost sa-mi scoata firele (nu m-a durut deloc), urmez in continuare tratamentul cu unguentul cu betadina. Am concediu medical pana vineri, inclusiv, dar am cerut voie sa merg macar 2 ore la servici, ca este dezastru (stiu ca nu-mi va face nimeni statuie si sunt luata de proasta, dar tot mie imi va fi greu si sincer, m-am plictisit de moarte in casa)
Acum imi beau cafeaua, si ma duc sa citesc din urma.
Revin.
hcclara spune:
Anky, ma gandesc la tine si la Bianca, D-ne ajuta!
Violeta, odihneste-te si ai grija de tine!
plec sa-mi fac ciorba...
tlaura spune:
Of, Gusta, ce ai de gand sa faci? Nu mai poti merge la medic? Sau sa chemi salvarea? Te-am mai intrebat, ii dai ceva antibiotic?
sa sti ca ma rog pentru voi! Multa sanatate si cat mai repede!