Nou stil de viatza (186)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
Fetelor, eu acum mi+am terminat treaba si fug sa fac nani+nani.
Va pup si ne vedem dimi la ceai.
Noapte buna!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Fetelor, eu acum mi+am terminat treaba si fug sa fac nani+nani.
Va pup si ne vedem dimi la ceai.
Noapte buna!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Wow! Ce tarziu ai stat. O-i fi tu pasare de noapte dar eu zic sa te odihnesti mai mult ziua. Undeva candva trebuie sa recuperezi si tu caci altfel clacheaza organismul. Eu inca ma resimt dupa petrecerea de sambata si faptul c-am dormit doar 3 ore in noaptea aceea.
Sa stiti ca cina mi-a fost asa cm am scris si-am mai papat un iaurt activia (100gr).
Acum o tai pe scari. De dansat nu cred ca-s in stare. Dar poate ma "pacalesc" cu niste abdomene maine dimineatza.
Noapte buna!
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
ruxij spune:
Salut din nou!
Azi am facut-o de oaie. Cica ieri seara, harnicuta, mi-am aranjat eu treburile pt. a avea cina in seara asta. Am scos piept de pui din congelator si azi dimineata l-am pus in oala aia electrica de gateste incet si pe care poti sa o lasi in priza si sa pleci la servici (crock pot). Am pus ulei, juma' de pahar de apa ca din experienta anterioara de regula la crock pot-ul asta iese mancare prea zemoasa, usturoi si am plecat. M-am intors dupa 10 ore si am simtit inca din garaj un puternic miros de ars. Pe fundu' crock potului meu erau doua bucati de pui absolut carbonizate, oala neagraaaaa, mirosu' puterniic. Asa ca planurile mele de facut pui cu orez s-au dus pe apa sambetei si am aterizat tot la resto cu cupilu'. Cand a venit barbatu' i-am facut lui o friptura (aveam doar una in congelator) cu sparanghel. Am calcat stramb si azi. A mers bine initial, dimineata nimic, pranz aripioare si salata verde (aripioarele iuti sunt pt. mine ca ceaiul adipos pt. voi ), salata de spanac cu creveti la cina. Da' am bagat furculita in desertu' lu' fi-miu si am terminat restu' de paine cu unt din farfuria lui seara la 8 Sper ca maine sa fiu mai cuminte.
Va pup pe toate!
justasmallkiss spune:
Neatza dragelor.Dau si eu raportul:stagnare.
Am lucrat sambata si duminica si m-am rugat toata ziua sa ajung intreaga acasa.A fost furtuna,vānt f puternic,frig si ploaie.Acum sunt iar "fericita" pt ca lucrez in alt district si am nevoie pana acolo de mai mult de o ora.Sper ca gasesc adresele ca e mareee rau si intortochiata Viena asta.
Deh,asa imi trebuie,daca aveam carnet,ma urcam in masina,bagam frumos adresa in sistemul de navigare si n-aveam treaba.
Va pup dulce si va urez o saptamana frumoasa.Revin cand am putin timp liber.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
mephala30 spune:
Neatza, ceaiul e gata. Raport: - 700 gr.
Ruxij, bine c-ai carbonizat numai puiul, putea fi mai rau.
Ioana, si sa ai o zi usoara.
Anda, multzam pentru urari.
Delidana spune:
'Neata
Yubi, multa sanatate, bucurii si tot ce-ti doresti tu!
Ioana, spor la munca.
Ruxij, ma bufneste risul cind imi imaginez ce-a mai ramas din mincare. Da' chiar 10 ore...
Carina, Zuzi, Carmen, .
Tzuni, i-auzi ce zice Zuzi, vin la tine cu mobilizarea si .
Raportez cu bucurie - 1 kg (67 kg). Adio porcusor, sper sa nu ne mai vedem prea curind.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tlaura spune:
Buna dimineata!
Am inteles ca azi avem o sarbatorita; si e cu schimbare de prefix!
Pai atunci LA MULTI ANI, draga yubi, sa fi sanatoasa, frumoasa si iubita!!!!
Ruxij, am primit si eu o oala din aceea, si nu stiu ce sa fac cu ea. mereu m-am intrebat, cine ar vrea sa gateasca o ciorba/mancare in cateva ore? In ziua de azi cand timpul e atat de pretios?
Si uite, ca te-am gasit pe tine!
Mai e buna de ceva acum (oala)?
Fetelor, am spus aseara ca am mancat tare cuminte ieri; si speram sa ramana asa; dar am ramas doar cu speranta!
Am bagat 2 portii de crema de lapte, asa pe nerasuflate! aveam o pofta de duleeeeeee!!!!!! Si bineinteles ca dupa prima portie nu am ajuns la saturatie, am mai luat una! Ma oftic pentru ca tot eu mi le cumpar, cu promisiunea sa le mananc cate una si cu cap! dar eu mananc cate doua, si numai seara, canmd am incetat orice activitate. Deci totata miscarea mea de ieri= 0! Exact atatea calorii am ingurgitat aseara!
ma duc sa ma cantaresc si ma intorc cu raportul!
yubi spune:
Saru-mana ,Delia Poftiti la si Eu am intrat sa dau raportul de dimineata, ca nu stiu daca mai pot intra pana deseara.Sunt un pic dezamagita ,adica am +500gr,dar fiind la ciclu,stiu ca e normala o crestere in greutate (sau nu?)Delia,felicitari pentru - 1 kg ,tine-o tot asa