Nou stil de viatza (186)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delidana jos palaria pentru sport. Poate daca te citesc zilnic m-apuca si pe mine inspiratia si incep sa fac ceva pentru mine in sensul asta.

Laura pe faleza. Mi-ai adus aminte de C-ta, ce frumos se-alearga pe malul marii. Sa stii ca si Isabella oboseste repede. Daca o alerg prin casa vreo 10 min. incontinuu s-o vezi ce se prabuseste in fotoliul ei .... Ei, dar si cand o sa incepem sa ne prabusim noi in fata lor, atunci sa te tii.

Dordia sanatate multa si foarte bine ca te odihnesti. O sa fi intr-o buna zi si soactra cu 3 nurori? Ce mai stii de Violeta? S-a externat "oficial"? Sper ca n-a plecat direct la servici de la spital.

Crys probabil ca italienii nu stiu c-am intrat in UE si preturile in Ro s-au actualizat la cererea lor. Se-astepta sa gaseasca spatiu pe ca sa plateasca 2 bani. In orice caz eu iti urez bafta in continuare si succes cu invatatul.

Revin!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

De astazi, decodoru

Am creieri lichizi. Ma doare capul de mor si am bufeuri. Daca-i menopauza?

Delidana, fain sport ai facut azi! Da, mai am bicicleta, da scartaie si nu gasesc mom bun cand sa ma urc pe ea. As face dimi cand maria doarme si am liber la sport, da suna si o trezesc... Ma mai gandesc eu...

Gusta, io zic ca planetele-s de vina. Ma simt si io ingrozitor de ceva timp. Parca nu mai sunt eu....Of!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Multumim de aprecieri fetelor, sunteti niste dragute...

Zuzi, daca s-ar putea sa ma pazeasca sotul tau si pe mine, n-as avea nimica impotriva...dar intre noi e decalaj de 6 ore asa ca, cum facem??? Pai asa slaba nu sunt, mai am io cateva kile in plus da sunt ascunse bine si nu stiu dac` or mai vrea sa plece de la mine, cred ca se simt bine pe acolo pe unde sunt!!!

ma duc sa bag si eu niste abdomene, nu prea multe ca eu nu sunt prietena cu sportul si sa nu obosesc prea tare...
Apoi pregatesc copii de culcus, ma uit la inima de tigan si la culcus. Ne auzim maine la raport!

Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni asa o fi ca eu am ajuns la capatul puterilor si incerc sa imi revin da vad ca nu se poate.Numai zic ca am niste stari interioare care ma innebunesc si mie rar mi se intampla asta.

Nici nu va zic ca acuma pe seara am rupt dulapul dupa ce toata ziua debea mancasem numai am control si pace si imi vine numai sa plang si sa nu ma mai opresc.

Ma duc ca nu sunt o companie prea buna.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Claudia, frumoasa familie.Ma uit la pozele voastre si mi se pare ca semeni cu o tipa de a participat la "Das Perfecte Dinner"
Marilena, sanatate Marei si tie nervi de otel.Hai iti dau niste papanasi , poate iti mai revii.
Anky, tinem punii pt maine.
Delia, te admir pt vointa care o ai.
Tzuni, pupici Mariei.
Carmence mai face ochiul lui Teo?
Zuzilici, ceaiul de cucuta, era , ma mai apuca.Sunt obosita, tracasata, cantarul o ia razna desi nu mananc f mult.Azi am amncat doar un sandwish dimineata la 7, apoi un iaurt cu % mic de grasime si un iaurt de baut tot asa cu o.1% grasime, pe la 1 a mancat o salata de salata verde cu rosii, ridichi, castraveti, masline si putin cascaval.Si acum e adev ca la ora asta tarzie o feliuta subtire de friptura de vita la gratar, salata si putin piure.
Ma enerveza persoanele care ma cunosc si ma intreaba cand fac un copil.Ma enerveaza vremea de afara care mi-a darmat toti brazii la pamant, ma enerveaza ca am fost sa iau ghivece mai mari si nu am gasit, sa mai continui?
Daca nu adorm intre timp, mai apar eu.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

ce faceti dragelor?

Delia, felicitari pentru sport. Sa stii ca pe mine ma motiveaza teribil sa vad ca faci zilnic.

Zuzi,e bine ca ti-ai facut un plan.As vrea insa sa revizuiesti partea cu mananc cat sa traiesc. Te rog eu, minim 1200 calorii/ zi. Daca iti e foame, mananci. Preferabil ceva usor gen: 1 iaurt, 1 salata mica, 1 ou fiert, o bucata de carne mica, o conserva de ton in suc propriu... Nu e bine sa faci foamea, crede-ma. Hai, capul sus .

Tzuni, lasa Herbalife-ul ala, nu te gandi la el. Acum incearca sa te linistesti, sa iti revii, sa mananci normal. Dupa ce iti revii, roaga o prietena buna sa iti faca niste poze in lenjerie si o sa vezi ce vointa o sa ai. Eu asa am facut, poze ca la puscarie , fata si spate. Valabil si pentru Zuzilici.. Te pup .

Carmen, m-am distrat la faza cu Teo. Eu cred ca o sa mor de ras daca o sa am baietel, ca eu am avut sora mai mica si nu prea stiu cum e cu chestiile astea .

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzi, hai, sa te vad ca te pui pe treaba. Stii si tu ca inceputul e mai greu.

Tzuni, asta este, e pierderea lui, nu a ta.

Fetelor, sa stiti ca si voi ma motivati foarte mult, cind citesc ca faceti sport ma apuc si eu, daca n-ar practica nimeni asta la subiectul nostru cred ca mi-ar fi mai greu cu motivatia dar nu imposibil.

Ma duc la culcare ca mi-e un soooomn...
Va pup pe toate.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

ok! Pe ziua de azi din planul meu:
1. - done
2. - ramane de vazut, inca n-am mancat cina.
3. - done
4./5. - P: Chinese noodles cu legume si piept de pui + 150 ml suc de fructe
G - 1 baton de Oatmeal - 200 cal. + 1 mar (n-am reusit sa-l ocolesc)
C: vreau sa-mi fac salata de cruditati cu peste tuna in lamaie.
6. am sa iau scarile cand ajung acasa, Parol! Cu dansatul mai vad eu azi.

Puskin multumesc.

Delidana cata dreptate ai. Du-te pe la Tzuni si fa-i pozele de mobilizare daca ai timp. Spune-i pe unde alergi si sa vina si ea cu Maria in carucior si s-o plimbe la pas alert alaturi de tine.

Tzuni macar si-a dat seama decodorul de ce i s-a intamplat chestia asta?

Mephala azi nu ti-am mai vazut "ochii" de azi dimineatza...Ai fost asa de buzy?

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzi, mi-i vezi acum, sunt cam obositi, mor de somn!
Planu-i bun, multa vointa iti doresc.

Claudia, arati excelent! Si ai doi baieti simpatici foc.

Tumpi, te rog, poti continua....ce te mai enerveaza?
Teo are secretii, sa vedem ce ne aduce ziua de maine.

Marilena, imi pare rau, .

Tzuni, solidifica si tu creierii aia, fa-i pane, .
V-ati luat adio partial sau definitiv?

Ruxandra, o sa inveti din mers, n-ai grija.

ma duc la somn cu siropul de tuse alaturi. Noapte buna.

...doar o vorba sa mai spun, :
Liris, vad ca esti om de cuvant. Ai promis ca nu mai intri pana la raport si vad ca ti-a reusit....te simti mai bine?

Vikinga, a trecut furtuna? Te pregatesti pentru distractiile de pe 8?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,
Acum m-am intors si eu de la aeroport. Am luat clientii si i-am parasutat la hotel.
Zuzi: frumos plan. Dar ca sa fie si eficient trebuie sa te straduiesti sa te tii de el.
Delia: ma bucur tare mult ca te-ai reapucat de sport si asa cum am promis ai de la mine un buchet mare de flori. Eu azi n-am apucat sa fac nimic ca n-am avut timp nici sa respir si maine va fi la fel ca dupa serviciu tre sa ii scot pe astia la masa. Revin in forta de miercuri ca se prafuieste banda si la fel si eu.
Marilena: of of ca altceva nici nu mai stiu ce sa zic. Iti trimit un pupic si te rog sa fii tare pentru Mara.
Claudia: esti o frumusica si copiii niste dragalasi.
Tzuni: cam batut in cap decodoru'. Asa femeie faina nu mai gaseste el prea curand.
Carmen: pupici la puiutul bolnavior si tie si sper sa va treaca cat mai repejor. Apropos, mi-am luat in seara asta ceai rooibos ca m-ati facut curioasa si e tare bunut.
Anky: cum mai stai cu sportul ca n-ai mai zis nimic.
Criss: lasa pasele proaste deoparte si focalizeaza-te pe cursul ce-l faci ca sa ai mai multe sanse sa iti gasesti un job bun.
Maine nu stiu daca mai pot intra, poate doar dimineata, asa ca va doresc o zi minunata tuturor.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput