Nou stil de viatza (186)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Am fost in parc la alergat + mers, 10.188 pasi, 5.05 km, 374 calorii consumate. Acasa am mai adaugat 100 abdomene. Am fost foarte sportiva azi, sper sa ma tina. Parca ma simt si mai bine.

Zuzi, e bun planul tau. Sa ai spor sa te tii de el.

Tzuni, mai ai ?

Meniul de azi:

MD (8:00) - 1 banana, 1 portocala mica, 1 cana de ceai de musetel, 2 felii de piine cu seminte cu unt si miere.
P (12:00) - un sandvis dublu cu unt, cascaval, 2 snitele mici si 2 frunze de salata.
C: (15:00) - supa de galusti, mincarica de mazare cu 2 ciocanele, 2 felii de piine cu seminte.
In seara asta mai beau un ceai si daca ma incearca foamea, un fruct.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

quote:
Originally posted by yubi

Claudia,eu tort va dau ,dar ma indoiesc de faptul ca e dietetic.Azi imi facu sotul comanda de 2 kg tort de ciocolata.Maine sa nu-mi dati ca o feliuta trebuie sa gust si eu.
Am noroc de faptul ca nu mananc dulciuri decat daca imi este foame.Daca sunt satula nu mai simt nevoia de dulce.Dupa ce mananc mancare ,nu mai pot sa mananc nimic dulce.

de cioco zici??? e ziua ta si schimbi prefixul, asa ca ai voie!!! cu conditia sa te gandesti si la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen, multumesc ca m-ai trecut din nou in listutza...
Zuzi, ma tin si eu de planul tau...
Marilena, imi pare rau de saraca Mara! ai grija sa bea suficient!
Dordia, deci vei fi de 2 ori soacra mare!!! Felicitari!

eu pe aici, arbitrez intre copii...
am pus cateva poze cu noi aici:
http://community.webshots.com/user/hcclara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Claudia, ti-am admirat pozele, sinteti o familie frumoasa. Si cind ma uitam eu mai cu interes, peste ce dau...o alta poza cu un tort apetisant! Ma tin tare pe pozitii sa nu dau atacul la ciocolata amaruie ca mi s-a facut o pofta de dulce....

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Gata, revenit. Am inceput si cursul de inspector personal, ma doare capul de la atatea legi Dupa nebunia de la servici numai de asta nu-mi arde. Mi-am ales o perioada tare nasoala, dar asta este, daca am intrat in hora trebuie sa joc. Zilele astea am mancat aiurea rau si cred ca se v-a vedea la cantar maine. Cred ca pe baza de stres asi manca mereu Of, imi vine sa-mi dau palme...
Zuzi cu serviciul inca nu am facut nimik, spatiu de nchiriat nu am gasit, este chiria prea mare si investitorul italian crede ca am innebunit cand ii zic ce preturi sunt. Asa ca mai caut. imi place ce plan de bataie ti-ai facut, am sa-l mai citesc si eu poate imi intra si mie in cap.
Cuscra imi pare rau ca Marei tot nu-i este bine, sper ca problemele sa se sfarseasca in curand si sa te linistesti
Carmen este mai bine ochiul lui Teo?
Tzuni mai lasat masca la faza cu decodorul. Vb. lui Zuzi, stii tu ce ai de facut mai bine.
Dordia ai grija de tine si de bb,fii cuminte ca mai ai un pic.
Violeta cum te simti?
Claudia
A venit sotul, revin..

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Ce faceti fetelor? Sunteti pregatite de raport? eu stiu sigur ca am stagnare, poate saptamana viitore...!!!
Gusta, ce se mai intampla cu Mara? Citeam ca a facut iar febra? Nu e pe antibiotice acum? Este evident ca are o infectie ceva! Ce temp. are?

Zuzu, da am fost la sala azi, am ars cam 300cal; 150 banda, 100 bicicleta, si restul la aparate, sper ca au fost macar 50. Plus ca dimineata am iesti aici pe faleza (sic), si am alergat! Nu prea mult pentru ca eram cu Andrei, el pe bicicleta, si e cam lenes, se oprea din 50 in 50 de metrii, ca el a obosit!
Meniul meu de azi:
D: 2 snitzele mici (cam 75 gr amandoua); cafea cu fructoza
P: paste cu legume si fructe de mare
G; cafea cu fructoza
S: restul de paste
si probabil mai tarziu am sa mananc niste fructe
Cred ca azi e prima zi in care nu am calcat pe alaturi; sper sa ma tina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by hcclara

Zuzi, ma tin si eu de planul tau...

am pus cateva poze cu noi aici:
http://community.webshots.com/user/hcclara

Claudia

Hmm! Si tu tot sotului meu ai sa-i ceri sa te pazeasca dupa ora 19? Sper sa se descurce cu noi...

Am vazut pozele. Superbi baietii si tu...esti slaba rau. Ce vrei sa mai dai jos?

Marilena inseamna c-a tras-o curentul pe Mara. Ai grija de ea si sper sa nu faci noapet alba. Sanatate multa.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mi-a facut un mic 39 .Numai sunt normala la cap mi-a sarit nervi m-am luat si cu maicamea si dupa a intrat olandezu la limbarnita.Simt ca imi pierd nervi nu alta.

Claudia frumoasa familia.

Delia super sportiva.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Delia bravo tie ptr. sport, esti un exemplu ptr. noi
Claudia ai niste baieti frumosi, ce mai sunteti o familie foarte frumoasa.
Laura

Crys si Dany

Mergi la inceput

Cuscra o sa fie bine, capul sus

Crys si Dany

Mergi la inceput