Nou stil de viatza (186)
Raspunsuri - Pagina 11
anky spune:
Claudia,Bianca v-a fi operata de polipi.
Eu folosesc comprese cu ceai de musetel la copiii cind iau curent si ajuta foarte bine.
Anca,mami de doi nazdravani
gusta spune:
Carmen buna faza cu Teodor.rad ca nebuna doamne numai tampenii imi debiteaza capul asta.
Hopes multa sanatate la bolnavior.
Tumpi o saptamana buna si tie.
Anky multa sanatate si multa bafta maine.
Dordia in pat cu tine .
Eu astept sa se termina rufele de spalat si sa le intind si dupa sa ies un pic sa cumpar ceva si dupa sa duc copilul la gradi si gata si ziua de azi.hai ca pun de ceai cine mai doreste?
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
vreau io un antiadipos.
Anky, da, inca ma supara. Mai nou, ma loveste cate o tuse noaptea de ma trezesc la doua ore sa iau cate un gat de sirop de tuse.
Claudia, multumesc, .
hcclara spune:
si io un antiadipos de la Marilena...
Anky, ma gandesc maine la voi!
Anda, hai ca te asteptam sa ne povestesti!
Eu am inceput calcarea, dar tot mai arunc cate un ochi pe la voi...
carina spune:
Salutare pe fuga din pacate,
Diseara imi vin clientii in vizita si tre sa am totul pregatit pentru trainingul de maine si poimaine.
A fost tare fain la aquapark, ne-am relaxat si balacit pana am ramas fara un strat de piele. Poze inca nu am descarcat dar promit solemn ca o voi face curand. Carina a fost entuziasmata si ne-a rugat sa ii promitem ca mai mergem. A fost asa obosita incat, dupa ce a dormit de la 9 seara la 10 si ceva dimineata m-a intrebat daca in Ungaria se face mereu ziua asa repede, iar aseara inainte de 9 mi-a zis ca vrea direct la somn.
Carmen: sanatate multa la pui
Marilena: pupici marei si sper sa se termine odata problemele de sanatate
Hopes: ai grija de tine
Tzuni: welcome back si sper sa iesi rapid din pasa proasta in care esti
Zuzi, Claudia: mersi de urari. Chiar a fost tare bine.
Meniul de azi:
salata de fructe si cafea
pulpa de porc la gratar cu salata de varza
paine prajita cu cottage cheese si sunca si ceai si un mar
Va pup si sper sa revin mai incolo,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
gusta spune:
Claudia esti servita si daca mai vrei de calcat arunc si eu cosu ca am numai fete de masa.Sper sa nu aveti probleme cu vaccinul.
Anca ma bucur ca i-a placut Carinei.
Rufele intinse ceaiul in fata mai stau un pic pe aici si dupa gata plecam.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Claudia, incinge-mi si mie fierul de calcat, poate asa ma apuc si eu sa calc ceva rufe.
Marilena, un ceai de cucuta si pt mine
Carmen, inca cu gatul?Mie din fericire mi-a trecut ca l-am pus pe al meu in fiecare seara sa-mi faca frectie cu carmol si sa ma dea pe piept cu Wick-Vaporup.Chiar ieri imi era frica sa nu ma ia iara raceala, mai ales cand am iesit in bazinul de afara.
Anky, sanatate multa si tie si tinem pumnii pt Bianca.
Doridia stai cumintica in pat.Pana la urma sti ce este?
Ina o primavara frumoasa si tie si sarcina usoara in continuare.
Delia, gata ai inceput scoala?
Mamidulce, las ca te muti si te linistesti apoi.
Plec danga talanga , dar mai revin pe la voi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
CRISCOSTY spune:
Buna fetele. Sunt prinsa cu multa treaba la servici, dar sper ca zilele astea sa ma eliberez si sa pot intra mai des. Ieri am fost pe stadion si a fost super, si acum imi vine sa cant dar ma vad colegii
Sanatate puiutilor bolnavi, rabdare mamicilor. Va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai frumoasa.
Crys si Dany
gusta spune:
Carmen iti dau si tie ceai .Of nasol cu tusa si cu gatu vezi asculta la Tumpi si pune omu sa te frece.
Mai Tumpi ce fel de ceai e ala ca imi lipseste din colectie.Trimit olandezu sa ia lectii de facut frectie ca daca i-as zice sa ma dea cu ceva pe piept ar fi primu nu ar conta cu ce.
Cuscra te astept mai tarziu la vorba.
Gata mi-am terminat si ceaiul imbrac copilul si plec .
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
quote:
Originally posted by gusta
Mai Tumpi ce fel de ceai e ala ca imi lipseste din colectie.Trimit olandezu sa ia lectii de facut frectie ca daca i-as zice sa ma dea cu ceva pe piept ar fi primu nu ar conta cu ce.
Marilena si Mara Augusta
Marilena, nu cred ca il ai, ca daca il aveai in colectie ii serveai putin si pe dr care au vazut-o pe Mara
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)