Nou stil de viatza (186)
Raspunsuri - Pagina 10
gusta spune:
Ce dreptate ai Carmen dar nu vreau eu sa zic tot ce ii poate debita mintea ca imi e ca daca ii seamana olandezu o sa avem mari neplaceri pe viitor..Sa va zic ca eu o las pe Mara sa umble plin diferite dulapuri unde are jucarii si cica nu e normal sa faca asa parca ar face la altu nu la noi acasa.Plus cand mergem in vizita e un copil cuminte .A si sa va zic ca la varsta ei ar trebui sa stie sa numere pana la 10.Sa va mai zic.
Marilena si Mara Augusta
Hopes spune:
Buna dimineata fetele
Va scriu si eu dupa aproape o sapt, surda un pic fara gust si fara miros. Am facut o raceala urata cu complicatii. Maine ma duc la ORL.
Bine macar ca Eduard e bine, mai tuseste cand alearga mult, dar asta e.
Nu stiu cum stau cu kg. probabil nu excelent ca i-am avut pe-ai mei in wek-end si au facut sarmale, poale in brau, cozonac, na au venit la nepot cu mosii de iarna
Gusta imi pare tare rau ptr. fetita ta, totusi n-ar mai trebui s-o duci la inca un medic sa o vada? Parca prea de mult te chinui cu ea. Eventual sa o duci intr-o statiune in care se fac tratamente specifice.
Mephala sananate la copii si sa fie numai atat la Teo, ca asa urata gripa mai circula...
Fetelor va urez o primavara frumoasa plina de dragoste armonie si mai ales sananate
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
tumpi spune:
neata la o cafeluta
Carmen, Marilena, sanatate multa puilor.
O saptamana frumoasa si fara prea multe peripetii va urez tuturor.
Revin mai tarziu.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anky spune:
Gusta,pune compresa cu ceai de musetel pe ochisorul Marei,isi revine rapid.Asa fac si eu cind iau curent copiii.
Am fost si eu la spital de dimineata,mi-am facut o cistografie si acum sint la tratament pe trei luni cu antibiotic,faceam des infectie urinara.Trebuie sa beau si minim 2 litrii de apa ceea ce nu prea pot intotdeauna.
Ah...si miine urmeaza Bianca la spital
Anca,mami de doi nazdravani
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!
Am intrat si eu sa va salut...si sa va tin companie un pic. Tb repejor sa ma retrag in pat...offff....il cam urasc dar....nu am incotro!
De trebaluit prin casa, am mai trebaluit...si se pare ca ma simt ok. Bb e superactiv...dar sper din tot sufletul sa fie la fel de cumintel ca Stefan dupa ce se va naste. Daca nu....asta e...o sa treaca!
Cam ata despre noi...va poop!
Diana 31+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
mephala30 spune:
am pilaful pe foc, Teo se sterge la cuculet cu un servetel umed si si-a facut cucul tun, , iar eu am bagat un ochi la voi sa vad ce-ati mai scris.
Hopes, sanatate multa. Multumim si noi pentru urarile de sanatate.
Anky, sanatate si tie. Multa putere maine la operatie.
Marilena, diferenta dintre generatii isi spune cuvantul.
anky spune:
Hopes,sanatate multa tie si lui Eduard,vad ca e vremea doctorilor si a spitalelor,off...
mephala30 spune:
Dordia, mult a fost, putin a mai ramas. Stai cumincioara in pat.
Tumpi, , o zi usoara.
hcclara spune:
Buna dimineata!
Carmen,Marilena, pup ochisorul bolanaviorilor sa se faca repede bine, dragii de ei!
Eu stiu ca nu e indicat ceaiul de musetel la ochi, cand l-am nascut eu pe Luca mi-au zis surorile la spital sa-l spal numai cu ser fiziologic sau apa si pt fiecare ochi sa folosesc alt pansament...
Anky, ce operatie? precis ai zis dar nu mai stiu...toate cele bune!
Eu am fost la vaccin cu Luca a trebuit sa repetam ROR-ul, a trecut cu bine.
Ma pun sa calc ca am un munte!
anky spune:
Carmen,sanatate si puilor tai frumosi.Pe tine te mai doare gitul?.