Nou stil de viatza (186)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Am intrat si eu sa va salut Maine trebuie sa dau raportul si cred ca nu o sa fie de bine .Nu am mai facut sport ,ca astept cm. si am mancat pizza si ieri si azi.Asa ca sigur o sa se vada la cantar.Maine schimb si eu prefixul si sper sa fiu mai motivata sa slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
Originally posted by yubi

Maine schimb si eu prefixul si sper sa fiu mai motivata sa slabesc

30?
nu esti trecuta in lista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tumpi da ma duc sa imi cumpar ceai de ala si ii servesc cat de curand la medic.

Carmen gata masa ca vin acusi.

Yubi cati ani faci maine?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

ioi yubi, tinerica, tinerica.
Marilena, sa te duci neaparat sa cumperi ceai din ala.
Pe mine ma doare capul, sunt ingropata in acte, bine macar ca acum mitzi doarme langa taica-su si nu mai vine intre hartiile mele, ca tare gru era sa fiu atenta la ea sa nu mi se mai suie pe laptop , taman ca lucram cu platile catre banca si cine stie catre cine trimitea banii
M-as baga si eu in pat,da cred ca stau sa ma uit la reluarea de la Inima de tigan(stiu , m-am prostit uitandu-ma la telenovele romanesti,da tare ma distreaza).
Ma duc sa mai fac cateva plati si revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Da ,Tumpi,dar parca suna altfel cu ,,3,, in fata Mai ,fetelor ,eu inainte de cm as manca non-stop. Voi nu patiti asa ?Tumpi, suntem apropiate si ca inaltime si ca greutate ,cum facem sa ajungem si noi pe la 52 kg ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by yubi

Da ,Tumpi,dar parca suna altfel cu ,,3,, in fata
Mai ,fetelor ,eu inainte de cm as manca non-stop. Voi nu patiti asa ?
Tumpi, suntem apropiate si ca inaltime si ca greutate ,cum facem sa ajungem si noi pe la 52 kg ?

Am revenit, pacaleala, azi nu e reluare la telenovela, asa ca ma duc sa ma odihnesc putin.
Yubi, nu stiu, perseverenta, ambitie si...... miscare.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Carmen, te rog din suflet sa ma treci de la pauzate inapoi la active, ma cantaresc dimineata si vin cu noua mea greutate porcotoasa...cand a venit mami aveam cu un kil jumate mai putin ca acum cred, mi si rusine sa va spun dimineata cat am!!!

Tumpi, de cand a venit mami la mine am inceput si eu sa ma uit la inima de tigan, si rad ca proasta de una singura!!!!
Marilena, multam de ceai...
...si pana la urma cum se numeste ceaiul ala ce-ti lipseste de la colectie? ca nu prea vrea Tumpi sa ne spuna...il tine numai pt ea!

eu am terminat calcatul, intr-o ora am fost gata cu tot asa ca va doresc si voua spor la calcat!!!
yubi, deci noi te felicitam maine si tu ne arunci cate o felie de tort dietetica, ok???
Crys, te asteptam...

sunt pe aici!

Mergi la inceput

Claudia,eu tort va dau ,dar ma indoiesc de faptul ca e dietetic.Azi imi facu sotul comanda de 2 kg tort de ciocolata.Maine sa nu-mi dati ca o feliuta trebuie sa gust si eu.Am noroc de faptul ca nu mananc dulciuri decat daca imi este foame.Daca sunt satula nu mai simt nevoia de dulce.Dupa ce mananc mancare ,nu mai pot sa mananc nimic dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mephala30

socrii astia...monumente de intelepciune, .

Hmm, mie-mi spui ... eu abia la sfarsitul lui Septembrie pot rasufla usurata.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput