MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)
Raspunsuri - Pagina 6
lizzy spune:
dragelor un 1 martie frumos ca voi va doresc!!!
daca se mai pune la raport... acum am 60.2, deci e cu minus. pana acum 3 kg in 3 exact sapt.
cu meniul vin mai rar urmatoarele 2 saptamani, din motive de lipsa timp liber. totusi...
meniul de ieri:
md: cafea
p: legume inabusite (dovlecel, vinete) cu bulion si smantana; snitel in faina de naut; ciorba de salata verde cam multe dar ratasem md-ul
c1: salata (rosii, ardei, castraveti, mozarella, ou fiert)
c2: pomelo (muream de foame seara la 9)
meniul de azi:
md: cafea, salata (rosii, ardei, salam, mozarella)
p: nu stiu, suntem invitati la masa la soacra
c: fructe multe (ca sigur la pranz o fac lata)
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ariel_7000 spune:
fetelor, am pierdut din calculator cartea nr. 2!!! "les femmes de montignac"...puteti, va rog sa mi-o trimiteti si mie pe mail, plssss:)
ariel_7000@yahoo.com
pupici si o primavara frumoasa!
alexutza aproape 5 ani +si 33+ Teodor Mihai
TEODOR
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
carstea spune:
La multi ani ,fetelor!
Tocmai mi-am scris meniul pe saptamana asta sa pot sa plec la cumparaturi.
Ce bine ar s-ar daca si-ar da cineva cu parerea pana plec.
Scriu numai pranzul si cina daca difera de pranz ca md il incropesc .
L:varza calita cu pui inabusit.La cina salata
M:friptura cu salata.La cina salata
M:paste (integrale )cu legume congelate(o sa va intreb cum fac legumele).La cina cascaval pane(faina naut)
J:peste la cuptor cu salata.La cina tot salata
V:mancare linte cu pui inabusit.Cina branza cu smantana ci mamaliguta?!
Ce ziceti?se incadreaza pt etapa 1?
Cine e din buzau?ANNE?SI EU TOT PE AICI IMI FAC VEACUL....
POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat
anne`mary spune:
UN MARTISOR PENTRU FETELE MELE si (sa ne imaginam ca e un ghiocel)
Daca ieri dimineata puteam sa ma laud cu 70.9 kg azi dimineata cantarul arata 71.8 kg . Am mancat la pranz o salata orientala peste care nu stiu ce m-a apucat sa arunc maioneza (am gasit-o in frigider de pe vremea cand nu eram la regim); seara am mancat cereale cu lapte si dimineata .
Azi intentionam sa mancam pestiuc la gratar iar diseara vedem noi.
Miniuta, m-am gandit eu ca nu am batut ouale bine. Nu sunt eu inca o bucatareasa desavarsita, dar mi-am dat seama. Vroiam sa mai incerc tortul pufos pana am vazut minunatia de prajitura cu mere . O sa o fac si eu mai putin pt ca suntem la faza 1 si nu vreau sa fac abuz.
Carstea ce ma bucur ca te-am gasit. Eu sunt proaspat mutata in Buzau si nu ma descurc....
sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI
carstea spune:
TU PE UNDE STAI?
EU STAU IN DOROBANTI SI MA PLIMB CU BEBE IN PARC LA MARGHILOMAN.POATE NE INTALNIM!
POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat
sanse spune:
Carstea ce ai scris tu la meniu este ok mai putin Cina: branza cu smantana ci mamaliguta.
Porumb nu avem voie sub nici o forma-fiert,copt,mamaliga...
anne`mary cand bati ouale o faci separat.Bati albusurile spuma cu a zis si miniuta pana stau bat.Galbenusurile separat cu fructoza.
Asa scrie la reteta:
Galbenusurile se amesteca cu fructoza, apoi se adauga cacao, si la sfarsit albusurile batute separat.
Cand bati albusurile paletele mixerului sa fie curate nu murdare de galbenus sau altceva.
Mai incearca sa o faci pentru ca este un desert usor de facut pentru situatii de urgenta.Cand ai musafiri si sti ca se papa bunataturi tragi repede si o prajiturica monty pentru tine
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
andanii spune:
fetelor la multi ani de martisor
am o zi plina , acuma sunt in pauza , sunt cu copilu la concurs , mai vorbim , va pup
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
sanse spune:
Mai Andanii ....acum mi-am adus aminte...zilele astea sau chiar azi a fost ziua ta,nu?
Nu spui nimic? O felie de tort virtual,nimic?
LA MULTI ANI!! slabanoaga noastra
Azi am papat:
md:omleta cu branza si rosii
p:ficatei si pipotele prajite cu usturoi
c:ardei
Crisstinuta cand ai timp sa-mi spui si mie cata faina de soia sa pun la praji. Aceeasi cantitate ca la integrala +tarite?
Va pup
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
andanii spune:
sanse , sanse ma dai de gol aici in fata lumiiiiii ... nu e azi ziua mea , luni va fi , azi si maine sunt doar ocupata cu copilu si de aceea nu am timp de scris prea mult si de modificari , incerc mai incolo daca reusesc .... oricum innebunesc cand ma gandesc cati ani fac .... 35 mari si lati , doamne cum trece timpul asta , ma dispera ..... da las ca sunt slaba si frumoasa nu ????
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
miniuta spune:
andanii, cel mai important e sa fii sanatoasa, ca restul se mai rezolva. nu te mai plange, si ce daca faci 35 de ani, ai un baiat mare si toata viata inainte! eu ce sa mai spun? imediat fac 31 de ani si fii-meu nici macar un an nu are....ce, la 35 o sa fiu batrana???? no way! bafta fiiului tau la concursurile la care participa!
sanse, am vrut sa-ti spun ceva, dar zau daca-mi amintesc ce...si zau ca nu era o minciuna! ei, mi-am amintit pana sa termin de scris mesajul. spuneai aseara ca eu iau cina tarzior. de obicei mananc ceva usurel la cina, branza de vaci sau o felie de paine cu ceva, sau fructe, si toate cu trei ore inainte de a ma culca. si la mine e valabila faza cu "slabesc mai usor cand seara ma culc cu senzatia de foame". din pacate. poate doar ni se pare
mic dejun azi: doua ochiuri cu branza de burduf si ardei copti; cafea
pranz: ossobuco (dupa reteta de www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/17839/Ossobuco/" target="_blank">aici) cu spaghete (se trece la asa nu!, si nici macar nu m-a dat reteta pe spate ca sa stiu de ce ma-ngras...)
cina: mar si doua mandarine.
pe maine, fetelor. ce frumos ca voi primiti martisoare...aici nu exista obiceiul asta si al meu e mai neamt decat nemtii, nu pastreaza obiceiurile de acasa . si oricum martisoare nu gasesti nicaieri.
mamica lui david(21.05.2007)