MONTIGNAC: ce am mancat azi (96)
Raspunsuri - Pagina 7
inuta12 spune:
Neata..
fetelor e posibil sa ma ingras 2 kg in 3 zile? ce-i drept am tinut-o pe dulciuri si nu numai pe dulciuri..si azi m-am ingrozit . Am 65 de kg. am facut-o lata.
sper sa-mi revin de luni
miniuta spune:
inuta, tu esti proaspata mamica, cred ca hormonii isi fac inca putin de cap pana ajung unde au fost; cred ca retii si foarte multe lichide, ma indoiesc ca te-ai ingrasat in mod real asa mult in cateva zile. lasa-ti timp! incerc sa te incurajez, nu sa te demoralizez, dar se spune "noua luni cu burta, noua luni cu cur". la tine va dura cu siguranta mult mai putin, dar totusi...o perioasa trebuie sa lasi corpul sa-si faca de cap ca sa-si revina.
o zi buna tuturor!
mamica lui david(21.05.2007)
sanse spune:
Esti pestishoara Andanitzo !? Si eu.Implinesc 25 de ani
25 de ani si 49 kg !
Miniuto stau si ma uit pe unde umblii tu....auziti fetelor! ossobuco . Nu inteleg de ce trebuia sa papi tu si pastele?Mancai decat carnea si sosul
Ossobuco.....
MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI
KG MELE
Ele spune:
Mai intru si eu dar cate putin.Am intrat in priza cu munca si suntem in delagatii o perioada. Sa vedetic ei de capul meu..mananc monti dar ma scap in dulciuri... Noroc ca nu se vede nimic inca la cantar si imi mai permit .
Inuta si eu dupa nastere simteam o nevoie disperata de dulciuri. Mancam o punga mare de Joe pe zi. Si au aparut si consecintele in 2 luni am pus 10 kg. Asta se intampla intre 2 si 4 luni ale Denisei.Si alaptam si citisem ca orice mancam era bun pt lapte dar dulciurile nu foloseau la absolut nimic...si eu nu ma puteam abtine..
Elena & Denisa
NOI
miniuta spune:
asa, sanse, razi si razi! ca ai de cine, nu de alta! pai da mai, eu casc ochii zilnic (ca sa nu zic altfel, ca poate ma sanctioneaza moderatorii) pe culinar.ro la ce gatesc altii, ca as tot manca si altceva, si din cand in cand imi vine sa mai experimentez. mancarica asta poate ar fi fost mai buna pentru mine cu o carne mai macra (mie nu imi place carnea grasa), si am si scapat putin prea mult ulei in ea, asa ca simpla nu mergea neam. am mancat oricum putine paste. faza e ca de joi nu prea am ce manca, mai mult piureuri, ca imi fac o lucrare la dentist si mi-a pus o plomba provizorie care e prea inalta si nu-mi permite sa mestec...asa ca intra piureul de cartofi al sotului si o mana de paste integrale, am ales pastele . mda, si oricum, ossobuco suna altfel decat tocanita de carne cu legume, nu???? de-aia am si gatit-o, ce vezi doamne, mancam ca-n italia!
azi: mic dejun: doua felii de paine integrala cu branza si gem dietetice; cafea
gustare: mar si doi morcovi
pranz: paste integrale (da, iar!) cu sos de rosii si usturoi
iar gustare: lapte de pasare
la cina cred ca o sa servesc rabdari prajite, apa multa si niste mandarine
noapte buna!
mamica lui david(21.05.2007)
sanse spune:
Eu cand intru acolo ma apuca foamea Gasesti ce vrei si ce nu vrei .Mi-am salvat in comp. o gramada de retete de la ticaloasele alea .De acolo am invatat sa fac prajiturele pentru fete.
meniu azi:
md:cremvusti pui si branza
p:carne fripta cu usturoi
c: putina smantana si branza (cam grasa)
Va pup .Noapte buna
POZICI
KG MELE
sanse spune:
Buna dimineata fetelor
LA MULTI ANI! Andanitzo
Sa fi sanatoasa si sa ajungi la 57 de kile
POZICI
KG MELE
carstea spune:
La multi ani, ANDANII!!!!Sa fii slaba si fericita!
Eu azi am prima zi oficiala de monti.
Md:fructe si dupa o jumatate de ora o felie de paine integrala(2/3faina de grau integrala sin1/3 tarate)
P:varza calita cu piept pui
C:salata de rosii cu ou, branza, castraveti, salata verde
Azi fac provizii de naut si fructoza.
Dulciurile monti nu-s pt faza I?Stiti cumva retete de dulciuri faza I?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 9 luni/Sunt barbat
Graviduta spune:
Fetelor, multumesc pentru primire. In we, n-am reusit sa citesc prea mult din principii, mai ales ca deocamdata nu mai am net acasa, dar am incercat sa mananc disociat. Acum vreau sa ma dotez cu un cantar bun, sa-mi printez tot ce e dispnibil despre dieta, sa va citesc subiectul si sa pun in practica principiile. Toate cele bune.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
anne`mary spune:
Am inteles bine...azi e ziua lui Andanii? LA MULTI ANI sa fi sanatoasa si fericita.
Azi: 71 kg. Mic dejun: inexistent. Pranz: hamburgari facuti conform retetei de pe culinar cu diferenta ca nu am carne de pui tocata (pt ca nu am cu ce sa o toc) asa ca am inlocuit-o cu carne de curcan. E vreo problema? Ma gandesc eu ca decat porc mai bine curcan, nu? O sa fac si prajitura cu mere pt ca mi-a ramas gandul la ea.
la cina nu stiu ce o sa fac.
SANSE nu mai incerc tortul pufos ci prajiturica cu mere. Acolo nu e nevoie de mixer, iar tortul il incerc zilele urmatoare sau daca reusesc sa ma abtin pana saptamana viitoare atunci e si mai bine
CARSEA noi momenta stam la crang pt ca apartamentul nostru din centru nu este inca gata.
Apropo de apartament o sa va intreb ceva off topic. Nu aruncati cu caramide in mine, please . Acum ne ocupam de bucatarie si am inceput incet incet sa cumparam o farfurie o lingura si ce mai trebuie in bucatarie. Vrem sa luam storcator de fructe si robot de bucatarie. Problema este ca am vazut la mama si la vecini storcatoare ce nu aveau voie sa stoarca banane, portocale, grefe. Am sanse sa gasesc un storcator care sa-mi "aranjeze" grefele? Aici in Buzau m-am dus la un magazin de electrocasnice, l-am intrebat pe baiatul de acolo si el... a ridicat din umeri. saptamana viitoare ne ducem la Cta si daca imi recomandati un model am sa-l caut acolo.
A 2-a problema este cu robotul de bucatarie. Mama nu avea si nu stiu la ce e bun. M-am uitat prin rafturile din magazin si erau diverse tipuri(unul avea aparat de tocat carnea, altul avea ca un fel de storcator de fructe). nu aveam unde sa citesc instructiuni despre ele si nici Nu l-am mai intrebat pe baiat, caci riscam sa imi dea acelasi raspuns; Ma puteti ajuta cu niste informatii minime...caci nu ma pricep.
Si daca sunteti dragute, puteti sa-mi dati sfaturi sau ideii cu ce ar trebui sa-mi mai cumpar. Dupa cum am mai spus, nu am avut tangente cu bucataria pana acum 2 luni cand m-am mutat cu prietenul.
merci. pup