Nou stil de viatza (185)
Raspunsuri - Pagina 9
CRISCOSTY spune:
Bine v-am regasit fetele, mi-a fost dor de voi. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine Este greu, nu va pot descrie in cuvinte cat de mult m-a afectat. Oricum nu puteam sa intru, nu aveam starea potrivita de a scrie, dar am fost plecata mereu si azi a fost inmormantarea. Am venit un pic la servici si de maine imi reiau activitatea normala, dar inca nu-mi vine sa cred. Of, ce scurta este viata...trebuie sa o traim la maxim, nu se stie niciodata.
Vreau sa urez si eu(chiar daca cu intarziere) la multi ani Sigrid, Liris, Bfly si Edi sa fiti sanatosi, asta conteaza cel mai mult.
Cuscra imi pare rau ca Mara se simte rau iar, sper ca nu este astm si daca este am incredere ca v-a fi bine. Sunt alaturi de tine
Tzuni bine ai revenit, cum te simti?
Zuzi ce mai face Isabella?
Carmen am vazut pozele, esti o frumoasa cu baieti pe masura. Am vazut ca ai refacut podiumul, nu te superi ca-ti scriu, dar cred ca sunt si eu pe 3,s-au dus si de la mine 4,4 kg. Nu ca ar conta f. mult, dar ma motiveza
Eu zilele astea nu prea am mancat si cand am mancat a fost aiurea. Dar de maine revin pe pozitii. Mai sunt cu rusii pe cap, sunt varza O sa mai citesc din urma de acasa si mai vb.
Crys si Dany
Zuzilici spune:
N-am reusit sa citesc tot de-acasa, acum sunt la munca si incerc sa recuperez. Insa pentru MamicaDulce special:
The Moon in your 5th House of Creativity emphasizes your current need for spontaneity, even if it means that your actual productivity goes down. You have big ideas about love now, and your theory is that good intentions can overcome all obstacles. But your current situation may suggest otherwise. Meanwhile, don't lose hope, even if your heart longs for something more.
By Rick Levine Thursday, February 28, 2008
Azi sigur iti vin idei pentru decorarea apartamentului.
Revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
gusta spune:
Gata veniti si de afara.Mama obosita franta si copilul cu gura pana la urechi.Am urcat-o de 100 de ori pe topogan si ea ar mai fi stat da eu am zis pas.
Tumpi sper sa nu gresesc aici le zice viole si eu zic ca sunt panselutele romanesti si exista de iarna inspre primavara.Imi zici si mie ce bulbi de flori ai luat ca as vrea sa cumpar si eu plus inca cativa butuci de trandafiri.
Cuscra om fi noi neamuri in devenire da pun batu pe tine daca mai mananci aiurea.
Daca dorm bine la noapte Zuzilici sa vezi ce pot debita maine.
Marilena si Mara Augusta
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by carina
Zuzi: spune repede cate scari ai urcat si coborat ieri. Dar azi?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
M-ai prins, ieri n-am luat scarile deloc c-am fost la cumparaturi si nu puteam urca cu ele pe scari. Si dupa mi-am hranit sotul ca nu-i i-a placut mancarea de la pranz si nu s-a atins de ea. A venit acasa c-o foame de lup. Azi insa le iau sigur.
Multumesc ca esti vigilenta astept acum replica.
Carmen2003 super tari bancurile.
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
mi-am amintit.. fiu-meu ma vinde deja - iti spuneam Eftimie C de 6-7 ani?? are de abia 4,6 ani!:
ieri ii spune lui tata-sau: 'cine ma ajuta sa dau asat deoparte... primeste un pupic .. de la mami!'
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
Smecherutz rau flacaul tau. Bravo lui!
ZIETGEIST
tumpi spune:
Marilena, butuci de trandafiri am luat si eu, doar 3 culori din soiuri diferite.Cat despre bulbi, am de frezii, gladiole diferite culori din cele clasice, dar mai am si un alt soi de gladiole pe care eu pana acum nu l-am mai vazut, irisi si crini asiatici.
Eu am incercat sa dorm putin si m-a trezit postasul.Acum beau putina cafea si ma duc sa ma apuc de dat cu aspiratorul si sa pregatesc de mancare .
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by gusta
Sa ma panicez sau nu .Mara a adormit pe canapea si ea de obicei nu face lucru asta.O mai las si dupa sa incerc sa o trezesc.
Marilena si Mara Augusta
Lasa copilul sa doarma. Are atatea nopti nedormite l aactiv + oboseala de la tuse si voma. Acum ca se simte mai bien i se relaxeaza si ei organismul si-si cere drepturile. Eu zic s-o lasi sa se odihneasca ca are destul de recuperat.
ZIETGEIST
carina spune:
quote:
Originally posted by Zuziliciquote:
Originally posted by carina
Zuzi: spune repede cate scari ai urcat si coborat ieri. Dar azi?
M-ai prins, ieri n-am luat scarile deloc c-am fost la cumparaturi si nu puteam urca cu ele pe scari. Si dupa mi-am hranit sotul ca nu-i i-a placut mancarea de la pranz si nu s-a atins de ea. A venit acasa c-o foame de lup. Azi insa le iau sigur.
Multumesc ca esti vigilenta astept acum replica.
Carmen2003 super tari bancurile.
ZIETGEIST
Zuzi: Si eu ca si Delia, mai am un ochi, si a meu bate pana in Canada, d-aia te-am prins. Asa sa faci azi si astept raportul
Hopes spune:
La multi ani sarbatoritor, multa sananate si multe cadouri le doresc
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Daca vreti sa va calculati SPERANTA DE VIATA
eu: 85 de ani
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Tzuni si bine-ai revenit. Si eu am remarcat in dieta ta Daneza.
Se pare ca voi trai 93 de ani asa grasa si frumoasa. Sper doar sa mai fiu intreaga la minte la vremea aceea ca ma tot uit la soacra-mea si mi se face frica.
ZIETGEIST