Nou stil de viatza (185)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata terminat si ceai si copilul s-a trezit si acuma iesim la plantat de flori .

Ne auzim mai pe la pranz.

Anda sper si eu sa fie de bine .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Am aparut si eu.
LA multi ani! Bfly si Eduard
Marilena te induri sa plantezi acum flori?Eu mai astept cam o saptamana sa treaca vremea asta de o anunta cu ninsori.Am mai cumparat azi niste bulbi de crini si de irisi, abiua astept sa-i plantez, ca am deja o groaza de flori.
Meniul meu de azi:
dimineata:un ceai de lime cu miere si lamie, o cafea si 2 felii paine de dovleac cu pate de gasca
pranz: o salata de fasole verde cu usturoi si ulei de masline
cine: doua linguri de gulas si orez cu creveti
Stiu o sa ziceti ca eu mai mult mananc seara,dar prefer doua feluri cand vine al meu,mai ales ca gatesc mai pe seara ca sa fie totul cald si proaspat sa nu mai trebuiasca reincalzit.
Ma duc sa strang putin prin casa si revin sa mai citesc din urma.
O zi buna tututror.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Daca vreti sa va calculati SPERANTA DE VIATA

eu: 85 de ani

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Buna dimineata fetelor
ieri am mancat 2 felii de pizza, n-am rezistat
Mephala, astept sa vad ce zice dr. vad ca l-a mai lasat un pic.
Tlauramultumesc, e mai bine. Azi noapte a dormit chipurile. Sper sa ii revina si pofta de mancare ca m-am saturat sa fac ca toate animalele si sa aduc toate animalele pe masa sa inghita si el ceva.
Sunt in zona

Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Eduard! La multi ani Bfly!Astazi am mincat o banana, am fost la aerobic o ora si am facut si o sauna juma de ora.Urmeaza prinzul: piept de curcan la gratar cu o salata mare. Cina peste fiert cu legume fierte.Sapt asta sunt in forma! Pina marti sigur un kg o sa se duca!E soare si la mine in sfirsit! dar in we cica ar veni o furtuna si iar frig. Mai astept putin cu florile.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tzuni facut testu cica 84..

Hopes multa sanatate si sa primesti azi un raspuns de la medic.

Tumpi si Vikinga am plantat panselute de iarna ca parca vroiam un pic de culoare si am sapat o jumatate de gradina nu va zic ce ma dor mainele.

Acusi luam si noi pranzu adica eu ca Mara l-a servit deja si plecam la plimbare ca e vreme frumoasa afara si sa profitam de ea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Daca vreti sa va calculati SPERANTA DE VIATA

eu: 85 de ani

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Auci, 93 de ani, aoleu ce de ani am de trait#
Marilena, hai ca pana la urma m-ai facut sa ies sa mai aranjez prin terasa sa pregatesc terenul pt flori.Nici nu stiam ca exista panselute de toamna.Am vazut si eu intr-o ofera, chiar cred ca am sa-mi iau, si am sa ma uit sa vad daca sunt de iarna.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by gusta
Zuzilici azi ce faci ca se apropie vineri si e ziua noastra de nebuneli.

Revin ca striga puiu.

Marilena si Mara Augusta

Azi trag tare la munca penatu a avea timp de distractie maine. Ma bucur c-ai analizat situatia la rece si ti-ai revenit.

Anda intrebai ieri ce fac. Eu sunt contabila la o firma de dezvoltare. De obicei imi place la servici sa trag tare ca sa pot avea timp si de "sufletelul meu". Acum e ok dar stiu sigur ca mai la vara n-am sa prea am timp de mine, DC sau alte surf pe net.

LA MULTI ANI, Bfly. Sanatate si implinirea tuturor dorintelor iti doresc.

LA MULTI ANI, Eduard Costin. sanatate multa si distractie placuta de ziua ta cu cadouri nenumarate.
Citesc si revin.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

83 de ani.
Faza mortala e ca pot cica sa traiesc cu 2 ani mai mult daca iau o aspirina pe zi. Misto e ca eu is alergica la aspirina si fac soc anafilactic de la ea

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua!
LA MULTI ANI PENTRU CEL MAI DULCE COPIL DIN LUME, CARE-I AL MEU SI SE NUMESTE EDUARD-COSTIN Scuzati, dar orice mama isi lauda puiul!
OK, suntem si noi aici si va multumim pentru urari.Edi va trimite cate un pupic dulce la toate si va cinsteste cu si si un tort cu cirese si capsuni (asta e vointa printisorului)
LA MULTI ANI Bfly sanatate si numai bucurii.Treci mai des pe la noi si mai povesteste-ne de tine!

Am citit si din urma.
I_Carmen multumim pentru informatii, dar nu eu am intrebat de Stodal pentru ca folosim deja acest siropel.Intrebam de pretul la Hemogene9.
Multumesc pentru raspuns, Mephala, Edi ia cu placere astfel de pastilute
Tzuni bine ai revenit.Cum te simti?
Gusta curaj si sanatate Marei.Vei vedea ca se pune repede pe picioare.E o luptatoare.
Mamico zilele astea si eu cu sotul meu schimbam putine vorbe si el e mai mereu bosumflat.O pun pe seama oboselii acumulate in timpul studiului, dar daca nu-si revine, il trimit putin s-o vada pe mama soacra
Acum face nani de amiaza, dar mai acusi mergem la mama la spital si apoi sa destrabalam copilul in oras

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput