Nou stil de viatza (185)
Raspunsuri - Pagina 7
mephala30 spune:
Tzuni, bine-ai revenit!!! In sfarsit!!!!
Te simti bine, bine? Vad ca esti calare pe daneza!
Sa stii ca-s demidulce si ca vocea mi se potriveste "perfet"....
Marilena, un antiadipos dau. Vrei?
Ma bucur ca Mara e mai bine.
L_carmen, multumim pentru bancuri, ne-am descretit fruntile.
gusta spune:
Da-mi Carmen Antiadipos ca face bine la porceala de ieri dar azi sunt din nou pe situatie.Trebuie sa te sun si eu sa vad ce voce ai ca daca e asa dulce cum zice Tzuni poate imi trec poftele.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Anda, ce week. relaxant si placut se anunta! Sa profiti din plin! Si sa ne incanti cu poze.
Delidana spune:
Anda (hai sa-ti zic si eu asa ), azi am mers 40 minute in pas alert, am consumat 170 calorii, am parcurs 2.31 km, 4650 pasi. Acasa am mai facut citeva exercitii de stretching si doar 50 abdomene (fata de 100, ieri) ca ma dor muschii de la burta. Astept floricelele. Distractie placuta in weekend!
l_carmen, super bancurile.
Tzuni, te-am visat azi noapte dar nu intr-o ipostaza prea buna dar cum la mine visele se interpreteaza invers inseamna ca e de bine.
Carmen, azi am un singur curs, diseara.
Revin mai pe seara.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
Marilena, hai mai, daca ce-ai mancat tu ieri e porceala, atunci eu ma porcesc zilnic.
gusta spune:
Carmen eu nu am scris tot,mai adauga niste cartofi prajiti,inchetata cu salata de fructe si sos de ciocolata sa mai continui nu are rost.
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
L_carmen, sinupretul se compenseaza?
edit: am aflat raspunsul, nu se compenseaza.
Marilena, nu scot biciul si pace!
l_carmen2003 spune:
sinupret picaturi pentru copii si pastilute - cate 2 - pentru adulti. nu stiu daca se compenseaza, trebuie sa intrebi...
gusta spune:
Atunci raman nebatuta Carmen si imi place sa vedem daca altcineva il scoate.La cantar nu s-a vazut mare lucru dimineata dar cine stie ce se intampla asa ca de dimineata beau ceai,bine ca plantez florile aproape de casa in caz de urgenta.
Da cu ce vrei sa te porcesti tu azi ca scot eu biciu.
Anda renunt la flori si pupice daca ma iei cu tine in weekend .Incap numai bine in valiza.
Marilena si Mara Augusta
carina spune:
Carmen: fac poze cum sa nu.
Delia:
Marilena: la Carina asta cu adormitul e semn bun. Ea asa se trateaza: doarme de rupe pe unde apuca si dupa o zi de asta e fresh. Dar ea e mai ciudata din punctul asta de vedere ca mama ei (adica nu o doboara racelile).
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai