Nou stil de viatza (185)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele, ce faceti?
nu am avut timp sa citesc din urma, am ramas in urma de tot, azi a plecat mami asa ca dupa ce termin de dereticat pe aici, am sa revin si citesc si eu ce ati mai facut, sper insa ca sunteti bine!
Le doresc si eu la multi ani lui Sigrid, Liris, Bfly si Edi , multa sanatate si tot ce va doriti sa va dea bunul D-zeu!

Pupici si revin curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

LA MULTI ANI , BFLY !LA MULTI ANI, EDY !Imi pare rau ,ca eu scriu mai rar,dar nu prea am timp .Dar de citit, citesc tot din urma.Meniul de azi :ora 12 - un sandwich cu Almette ; ora 15 - o farfurie mare de supa si ...incerc sa nu mai mananc pana maine ,Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Pentru fetele din Germania(nu stiu daca si pt cele din Nord) la Aldi saptamana asta este in oferta un cantar electronic care masoara si masa musculara si apa din corp.Daca nu as avea deja un cantar care inca este bun mi l-as lua si eu,da nu il pot strica pe asta care il am ca sa il pacaleasc pe al meu sa -mi ia altul.Si asa tot ne certam ca eu vreau sa vand crosstrainerul si el nu ma lasa,dar uneori sunt asa de obosita de la munca si satula de stat in picioare ca nu mai sunt in stare sa ma urc pe el.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Bfly,Liris,sa fiti sanatoase,fericite si sa vi se inplineasca toate dorintele.
pentru Edy,sa cresti mare,sanatos si fericit alaturi de cei dragi.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Tzuni,merci de link,mie mi-a iesit 91 .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna..
meniul zilei:
pranz: doua felii de paine cu sunc,o felie de branza mucegaita si castravete.
cina : portocale,o bomboana

Am facut si eu testul si cica traiesc 80 de ani, in conditiile in care fumez de rup si n-am mai fost la medic de cel putin 3 ani(dupa intrebarile lor).

Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Haideti la o cana de ceai.

Tumpi am luat si eu 7 butuci de trandafiri sper sa se prinda.Gladiole nu pot planta ca am avut anu trecut si am avut discutii cu vecinii ca imi leg florile de gardul lor.Asa ca mai las sa treaca timpul si am sa pun de alea care sunt anuale.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Gusta,io vin la o cana de ceai da cu ocazia asta tre sa imi dai si niste bice ca m-am porcit azitazi iarasi cu Nutella .Ma simt cam naspa cind ma gindesc ca marti urmeaza operatia Biancai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Anky de ce o operezi pe Bianca? Scuze, poate ai scris dar nu am mai citit tot din urma.
Cuscra trandafiri zici? Super, florile mele preferate, sper sa se prinda.
Sunt tare obosita, cred ca mai stau un pic si merg la culcare. Vreau sa nu ma mai gandesc la nimik si sa dorm bustean.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna seara!Ne-am intors si noi de prin oras si acum suntem obositi, dar veseli ca am gasit jucaria mult dorita cu Thomas si ghiftuiti ca am cinat la restaurant (Gusta multumesc de bice)
Mama nu cred ca va iesi din spital nici maine si asta pentru ca i-au iesit in neregula leucocitele si diabetul (dar poate fi de la starea de rau).Asteptam raportul de maine.
Va pup si va multumesc pentru urari si daca nu reusesc sa mai intru va urez NOAPTE BUNA!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput