Nou stil de viatza (185)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Criscosty,o opereaza de polipi si probabil v-a trebui sa fie operata si la urechi pentru ca face otita frecvent.Si cred ca urmeaza si Cris cu polipii caci sforaie noaptea,ba ii curge nasul,ba ii este infundat..

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Of, Anky atunci tinem pumnii marti, sa fie bine si sa se refaca repede. Multa sanatate la puiuti
Eftimie ma bucur ca ati avut o seara frumoasa si ati sarbatorit micul print. Sanatate mamei.
Eu ma retrag, merg la culcare, sunt epuizata. Noapte buna, fetele!

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Noapte buna, Crys.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Sa aveti o noapte linistita si sa visati frumos.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Vreau sa ma inscriu si eu la slabit!!! Desi alaptez, vreau sa incerc sa nu mai mananc dupa ora 18-19 si sa vedem. Am 169 cm si 74 kg plus sau minus cateva grame. Am 2 fetite, cea mare Ilinca Alexandra este nascuta pe 27 iulie 2004 (am alaptat-o 1 an si 8 luni), iar strumfi mica, Elena Stefania are 9 luni (nascuta pe 24 mai 2007)si inca o alaptez. Eu sunt nascuta pe 19 iunie 1976

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Bfly, multi ani fericiti si impliniti!

Edi, sa cresti mare, frumos si sanatos!

Koko, bun venit printre noi! Cit vrei sa slabesti?

Gusta, ma bucur ca ti-ai revenit.

Tzuni, nu prea esti vorbareata azi. Ai fost la doctor?

Crys, azi am fost la Real si mi-am luat 2 de cite 2 kg fiecare ca sa-mi pun muschii la treaba. Deocamdata le-am lasat la maica-mea ca a trebuit sa plec in oras dar sper sa le recuperez curind.
Sa vezi ce de floricele voi primi de la Carina.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Delia: un buchet de ghiocei deocamdata ca doar le-ai luat. Foloseste-le si vezi tu cum cresc trandafirii.
Noapte buna

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut din nou! M-am gandit sa scriu meniul de azi.

Dimineata: o banana
P: creveti si brocolli; gustare: o chifla mica cu branza.

C: 3 aripioare de pui, o ceasca de supa de rosii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Buna dimineata! Nu stiu ce am dar de 3 zile ma tot trezesc la 6 dimineata! Si azi la fel, dar nu ajung pe DC decat pe la 7.
ieri am facut curatenia de primavara si m-am porcit rau de tot la mancare, nu ma avut timp sa pregatesc nimic mai light( am avut si o femeie la ajutor), so, dimineata am inceput cu o felie de pizza, la pranz cartofi prajiti cu copane de pui (tot prajite, ceea ce mie nu mi se prea intampla), halva, iar seara 2 felii paine prajita cu unt (a ramas de la fi-miu), plus o buc. de branza cu niste salata ramasa de la pranz. A, plus halva!, plus migdale. Aveam aseara o durere de mijloc si spate, ca numai ceva bun putea sa mi-o amelioreze!
Azi am de gand, fiind si vineri, sa o dau pe legume si fructe. Sa vedem daca rezist.
Ramn pe aici, astept sa va treziti si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, am pregatit ceaiul.

Koko, bun venit.

Sunt prinsa cu ceva treburi, revin diseara.
O zi frumoasa!

Mergi la inceput