Nou stil de viatza (185)
Raspunsuri - Pagina 18
hcclara spune:
Delia, abia din 6 martie apare respectivul film, asta e www.moviemaze.de/filme/2251/the-other-boleyn-girl.html
vizionare placuta astazi!!!
hcclara spune:
iara eu...
Carmen ca te vazui aici...spune-mi si mie parerea ta despre pastilutze, ca eu nu am luat nici una, i le-am dat la mami si nu stiu daca sa-mi iau sau nu, am zis ca astept sa vad si la tine cum reactioneaza!!!! dar e asa cum a zis mami dulce, trebuie cate 3 luate odata...
mephala30 spune:
Claudia, tin de foame cateva ore, dar nu controleaza poftele, .
cui trimit aranjamentul floral?
....fetelor care au fost matinale in dimineatza asta.
hcclara spune:
Carmen, , era ceva sa ne gandim la o amandina, luam pastilutza si savuram aroma!!!
aranjamentul floral minunat, danke!!
CRISCOSTY spune:
Buna dimineata! Multumim ptr. urari fetele matinale, pentru toate fetele am si eu un buchet de flori, sa aveti o primavara cu multa iubire si sa ne implinim visul de a fii slabe si frumoase
Carmen superb aranjamentul floral, am primi si eu unul asemanator de la sot.Ce planuri ai azi?
Zuzi si pe acela mi-l canta si ma topesc toata. Imi aduc si eu aminte cu drag cand il cantam mamei. Imi mai canta unul ceva de genul 'cine va iubeste, cine va-ndrageste, este mama, mama...." pe asta inca nu-l stie bine, il mai incurca. Oricum sunt niste scumpi, cand ma duceam sa-l iau mai ascultam inainte sa deschid usa si asa frumos cantau in cor.
Delia vizionare placuta la film.
Claudia, Eftimie
Mi-am savurat cafeaua si acum ma apuc de treaba. Ce faceti azi, fetele? Vorbim mai tarziu, sunt prin zona.
Crys si Dany
gusta spune:
Si eu va urez o primavara frumoasa si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca.
Carmen m-am potolit cu dulcele si frumos aranjamentul.
Claudia de luni te astept cu meniuri.
Cuscra asa ginerica am eu.
Carmen E frumoase melodii.
Pup toate fetele si ne auzim mai tarziu ca inca nu stiu ce am in plan azi.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Carmen multumesc pentru flori.Mi-am permis sa-l trimit mai departe la o prietena draga.
Claudia multumesc pentru film.Tocmai il tras si eu pe Strong DCAbia astept sa-l vad!
Cris spor la treburi!
Gusta te servesc eu cu o .
Fetelor, v-ati ales baba?Eu am avut in cap nr.6, deci ziua 6 sa fie!Adica joi.
Restul fetelor TREZIREEEEEEEEAAAAAAAA la cafea si barfa!
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Delidana spune:
'Neata,
Raportez si eu ca un soldatel cuminte plimbarica de azi: 4790 pasi, 2.39 km si 176 calorii consumate + 100 abdomene.
Claudia, abia astept sa vina filmul de care zici la noi, imi place genul.
Crys, mersi.
Eftimie, sint dragute melodiile, eu prefer varianta mai lenta.
Acum ascult Radio 21 si ma prapadesc de ris ascultind farsele de la "Dimineata dementa", citez: "capra animal sau pozitia 69" .
Sint prin zona...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Eftimie C. spune:
Inca o dedicatie frumoasa.Pacat ca e scurta.
http://www.youtube.com/watch?v=KWRxrgTft2g&feature=related
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)