Nou stil de viatza (185)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anky, hai ca iti dau si tie papanasi, nu doar Marilenei, sunt fata buna
Carmen e doar 1 Martie,atat.Ma intrebai mai devreme ce am facut azi, hmm, am doarmit dupa ce am venit d ela munca apoi m-am luptat cu brazii care tot cadeau.Cand a venit al meu i-a ancorat,sper ca nu o sa-i doboare furtuna.
Fetele, eu va urez o noapte buna, maine merg la munca, asa ca tb sa fiu fresh.Ma duc sa-mi iau barbatul si "maimutica" si sa ne bagam in pat.
Mai vb maine.
Vedeti ce martisoare primiti.MI-am scos si eu u martisor de-l aveam pe aici ca sa-mi prind jnurul de mana.
Gata fug la

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Tumpi,de unde cumperi brinzica de vaci dulce ?.Aici in Olanda nu gasesc si ma gindesc sa trag o fuga la shopping in Germania iar cu ocazia asta sa imi cumpar si brinza de vaca dulce.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by anky

Tumpi,de unde cumperi brinzica de vaci dulce ?.Aici in Olanda nu gasesc si ma gindesc sa trag o fuga la shopping in Germania iar cu ocazia asta sa imi cumpar si brinza de vaca dulce.

Anca eu iau Quark, pe care o iau de fel de la Lidl,cea cu % mai mare de grasime, cealalta mi se pare fada, nu stiu cum se numeste firma, dar daca vrei maine cand ma duc la cumparaturi iti spun.
Acum chiar ma duc la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by tumpi

quote:
Originally posted by anky

Anca eu iau Quark, pe care o iau de fel de la Lidl,cea cu % mai mare de grasime, cealalta mi se pare fada, nu stiu cum se numeste firma, dar daca vrei maine cand ma duc la cumparaturi iti spun.
Acum chiar ma duc la nani

Merci,quark gasesc si aici la LIDL, insa nu stiam ca ies buni papanasii cu quark,ma gindeam ca ai gasit brinza de vaci dulce.Sarata se gaseste si aici.
Am sa incerc sa fac si eu papanasi cu quark,chiar sint curioasa cum ies.Sincer,nu am facut niciodata de cind sint aici.
Somn usor,sa ai o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza, poftiti la un ceai verde cu arome primavaratice, . Si un martisor in piept.
Sa aveti o primavara frumoasa, asa cum o visati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata primavara!Bine ai venit!Sau mai bine spus, bine o sa vii, ca dupa vremea preconizata, nu vine weekend-ul asta
Fetelor/slabutelor, sa aveti parte de o primavara frumoasa, cu sanatate si bucurii.Un martisor virtual si ghiocei pentru voi toate, de la mine si ai mei "barbatei"
'Neata Carmen hai ca-ti fac companie cu o

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Fie ca primavara asta sa va aduca multa, multa sanatate si iubire!Si o de la mine!
Haideti la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Sunt treza de la ora 5 pentru ca sotul meu a vrut sa vada meciul al lui Bute.Din pacate nici o televiziune din Romania nu l-a transmis (cred ca nu era important, desi i-ar fi avantajat financiar).Bineinteles ca a facut KO

Am ascultat dedicatia Delidanei si ofer replica
http://www.youtube.com/watch?v=dG8giVJKQPI&feature=related
sau
http://www.youtube.com/watch?v=aFPvKGL69kE&feature=related
Sper sa nu latesc pagina , dar nu stiu sa ascund sub un cuvant

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'Neata!

multumim de ghiocei, martisoare, trandafiri, si urari, cantecelul despre mama tare dragut... si voi sa aveti o primavara insorita si cate un de la mine pt fiecare!!!

anky, eu cumpar de la magazinul rusesc branza dulce, am facut si papanasi cu ea si iese ft buna, mie quarkul mi se pare prea fin si nu-mi prea place!!! da asta de la rusi e buna, e asa mai zgrumturoasa, stiti voi cum vreau sa spun, cred ca si placinta ar iesi buna cu ea! noua ne place cu ceapa sau schnittlauch si putina boia, sare si putina smantana dulce!!!

La noi e vant tare, am scos aseara o rata si nu stiu ce sa fac cu ea, cred ca o bag in punga si la cuptor ca de supa n-am chef!!!dar sper sa incapa in punga!

revin, sunt prin zona...

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

multumim pentru replici, Eftimie, desigur, si pentru urari.

Laura, Claudia, , o primavara frumoasa si voua!

Mergi la inceput