Nou stil de viatza (185)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Va urez si eu un 1 martie insorit si primavaratic si o .

Din pacate la mine a inceput furtuna...ploua cu gheata, tuna, fulge si bate vantul destul de tare.

Carmen, multumim pentru flori, sunt superbe.

Delia, ce plimbareata esti. Te plimbi inainte sau dupa micul dejun?

Gusta, bine ai facut ca te-ai potolit cu dulcele...

O zi minunata tuturor si o dedicatie muzicala:
http://www.youtube.com/watch?v=baLaHiBPuR4
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Eftimie, ce flori frumoase.

Puskin, dimineata maninc un fruct si apoi merg la plimbare, dupa ce vin maninc cereale cu lapte. Nu sint bautoare de cafea dar mi-ai facut o pofta cu dedicatia...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Delia, si nu ti se face foame pana te intorci?

Dedicatia era muzicala .

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin

Delia, si nu ti se face foame pana te intorci?

Dedicatia era muzicala .

M-am prins ca era muzicala.

Cind ies din casa imi e un pic foame dar ma distrage muzica de la gindul asta si reusesc sa uit pina ma intorc.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Bine v-am regasit!

Intai am intrat sa va salut pentru ca-mi v-a lua f. mult.... sa citesc din urma.
Am votat subiectul, Carmen!
Eu sunt bine, sunt acasa de ieri, dar luni imi v-a face iesirea, cand merg sa-mi scoata firele. Zilele astea stau linistita in casa sa nu fac ceva pana luni. Stiu ca sunt cam prapastioasa, dar asa sunt eu.
Operatia a decurs bine, nu pot sa spun ca a fost de cosmar, practic mai greu a fost dupa operatie, insa nu f.greu. Spre deosebire de sora-mea, eu nu am visat nimic. Stiu doar ca mi-au pus perfuzia, mi-au facut un mialgin intramuscular si m-a luat de brat o asistenta (cam incepatoare), eu deja eram un pic ametita, si m-a dus in sala de operatie (pe picioare). M-a pus sa ma urc pe masa, mi-a asezat mainile si mi le-a legat, cand stupoare, intra anestezista si incepe sa tipe la asistenta ca a gresit sala si de ce nu e atenta. Asa ca m-am ridicat , si mai ametita, m-a luat iar de brat, pe picioare, si m-a dus in sala care trebuia unde erau doctora mea, anestezista si cred ca niste asistente. Iar operatiunea de urcat pe masa, mainile in lateral, legarea lor, a picioarelor, mi-au pus sonda (care am simtit), si a inceput asistenta sa-mi picteze burta cu o substanta rece (cred ca betadina). La capul meu era anestezista, in stanga era d-na doctor care am vazut-o cand si-a pus o bonetica si era in tricou, si ii auzeam cum discutau de schiat, in Poiana, pe Bradul. Ultimul lucru stiu ca am zis in gand Tatal Nostru. Apoi mi-a aduc aminte ca eram pe un pat, in jurul meu erau persoane care le vedeam prin ceata, parca am vazut-o pe sora-mea Diana ( care saracuta a venit sa fie cu mine in timpul operatiei) si pe Eugen, sotul meu. Si-mi mai aduc aminte ca tipa cineva la mine sa nu uit sa respir. Cam asta a fost experienta operatiei. Ulterior am inteles ca am inceput sa plang cand am deschis ochii si l-am vazut pe Eugen, dar l-au dat imediat afara ca incepusem sa ma agit.
Noaptea ce a urmat a fost grea, am vomat, a doua zi m-a mutat in alt salon, tot in terapie, am mai vomat ceva fiere, dupa care m-am linistit. Mi-au scos sonda, iar a treia zi, miercuri dimineata m-au mutat din terapie, sus la salon. Cred ca v-am plictisit cu povestirea mea, mai ales ca multe ati trecut prin asta, insa pentru mine a fost prima data. Multumesc lui Dumnezeu ca s-a terminat cu bine, acum astept biopsia peste vreo luna.

Ma duc acum sa citesc din urma, probabil imi v-a lua mult, ca nu pot sta mult pe scaun, dar promit ca citesc tot.

Va pup pe toate si va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Pentru mine voi sunteti o a doua familie.
Pupici

P.S.: Nu va zic ca azi dimineata aveam 61.5 kg. Am slabit cam mult, dar probabil ca voi mai pune pe mine.

Mergi la inceput

Violeta, am citit mesajul tau si ma bucur ca ai trecut cu bine si de asta. Un de la un membru al familiei tale virtuale.

Fetelor, ce faceti, ati iesit la plimbare sau gatiti ceva bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Violeta, ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa, ba chiar mai slaba. si refacere usoara

si eu-s pe aici, nu ma intrebati de gatit, nu fac nimic azi, nici maine. Ma las de sportul asta, .

edit: Criscosty, intrebai de planuri: vom freca menta.
Vremea e urata, nu stiu daca ne vom face plimbarea zilnica. Ceva cumparaturi, poate un film si program cu copiii. Uitai sa va spun: am primit vizita soacrei, .

Mergi la inceput

Violeta, ma bucur ca esti bine .

Carmen, intri in greva? Ce martisoare ti-au dat astazi cei 3 baieti ai tai?

Eu plec la patinoar peste vreo 20 min, de-abia astept. Nu am mai fost de ceva timp.

Ne auzim pe seara.
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu sunt in zona am fost la cumparaturi si acuma la fel o bat in cap.Afara bate tare de tot vantul asa ca numai de plimbare nu iti arde trebuie sa asez ceva prin casa ca maine vine socru in vizita dar inca nu am chef.

Violeta ma bucur ca totul a decurs bine.

Delia am inteles acuma cum ai setat pedometru la o distanta de pas de 50 cm eu am numai la 35 dar de luni o maresc si eu si ma tin de treaba.

Ruxandra ce pofta de cafea mi-ai facut si cum aratau parca as bea mai mult.

Carmen si cum a fost cu soacra in vizita?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, inca e, sta si maine.
Cum sa fie? Relativ bine.....

Ruxandra, am primit frezii, .

Mergi la inceput