Pot ramane insarcinata daca alaptez(deja mananca)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Eu am ramas insarcinata in timp ce alaptam, dar eu asa am vrut, pentru ca imi doream 2 copii cu diferenta mica de varsta intre ei.

Insa la 2 luni dupa ce l-am nascut pe al doilea mi-am pus sterilet, cred ca ma opresc aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

balaceanu_l, DAAA, poti ramane insarcinata si daca alaptezi.
Foloseste o metoda de contraceptie, daca nu vrei bebe 2 asa de repede.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Singurul motiv care ar fi e ca nu vreau sa am 2 copii si casa mea sa nu o am,si inca alt motiv ar fi ca de 2 ani nu mai lucrez(am avut f mari probleme cu sarcina).Imi doresc un al doilea copil dar peste vreo 3 ani sa putem sa punem ceva banuti de-o parte. si eu mai vreau sa fac un an de scoala (finante marketing)

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susur spune:

Si eu am ramas gravi in timpul alaptarii,atentie mare alaptatul nu e metoda contraceptiva..Mirena stiu ca elimina ceva hormoni si din cauza asta nu se potriveste tuturor,mai bine pui sterilet simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
Originally posted by balaceanu_l

Aici in irlanda este un sterilet pe nume Mirena,doctorul mi-a spus ca e o optiune,mi-e cam frica sa mi-l pun pt ca eu aveam probleme cu menstruatia,aveam ca si hemoragie si mi-e sa nu inrautatesc situatia daca mi-l pun,
Daca stiti careva care are sterilet sa imi spuna daca poate afecta menstruatia?
Va multumesc

Si mie mi-a propus ginecoloaga steriletul "Mirena" insa numai dupa ce termin cu alaptatul!
Steriletul Mirena are 2 tipuri de actiuni: mecanica si chimica, caci contine si niste hormoni pe care ii elibereaza la locul cu pricina. Din cauza hormonilor nu se monteaza cand alaptezi.

Insa cu acest sterilet menstruatia dispare aproape complet (la unele femei), sau se transforma numai in niste scurgeri usoare. Acum parerile sunt impartite: unora le place la nebunie, altele nu il suporta.

Mi se pare ca e produs de Schering, da google schering si mirena si vezi mai multe detalii.

Succes!

Mami de Laura

edit - PS: scuze Susur, acu vazui ca si tu ai scris ca mirena contine hormoni

Vacanta cu Laura in Romania: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116326

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Am fost la control si mi-a spus doctorita ca peste 3 saptamani sa ma duc sa imi puna steriletul(Mirena) a zis ca trebuie sa ma abtin de la sex 3 saptamani si o sa imi faca ei un test de sarcina,daca iasa negativ atunci imi punA steriletul.Mi-a spus ca e recomandat in femeile cu menstruatie abundenta(eu sangeram 7 zile aproape)o data ma avut ciclu 17 zile(dereglare hormonala)asta a fost inainte de a da un examen f important.
Sper sa fie totul ok.

Mergi la inceput

quote:

edit - PS: scuze Susur, acu vazui ca si tu ai scris ca mirena contine hormoni

Nu-i nimic, repetitia e mama invatarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cylyche spune:

off topic
si eu am avut cezariana acum 6 luni.Medicul ginecolog mi-a spus ca nu poate sa-mi puna sterilet pt ca e uterul operat.Pana la urma ma poate lamuri si pe mine cineva...

Si eu apaltez ,nu pot sa iau contraceptive ,asa zicea medicul ca nu imi recomanda numai dupa ce intarc,asa ca folosim prezervativul.

Mergi la inceput

cerere parerea altui medic pt ca sunt pilule care se iau in timpul alaptarii cu succes.De ce medicul tau nu-ti recomanda e cam cu semnul intrebarii....sau intreaba-l chiar pe el de ce nu recomanda poate are el un pitic pe creier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by cylyche

off topic
si eu am avut cezariana acum 6 luni.Medicul ginecolog mi-a spus ca nu poate sa-mi puna sterilet pt ca e uterul operat.Pana la urma ma poate lamuri si pe mine cineva...

Si eu apaltez ,nu pot sa iau contraceptive ,asa zicea medicul ca nu imi recomanda numai dupa ce intarc,asa ca folosim prezervativul.

cylyche lui Eduard (16.08.2007)

Mie mi-a recomandat Exluton, pilule contraceptive.

Mergi la inceput