Pot ramane insarcinata daca alaptez(deja mananca)

Pot ramane insarcinata daca alaptez(deja mananca) | Autor: balaceanu_l

Link direct la acest mesaj

As dori sa stiu daca pot ramane insarcinata daca fica mea deja mananca,cineva mi-a spus ca daca mananca si solide pot ranmane,nu planuiesc sa raman insarcinata,vreau sa mai astept vreo 2-3ani
Ce metode ati folosit de contraceptie mai sigure?
Doctorita nu vrea sa imi dea pastile(mi-a dereglat f rau menstruatia si aveam hemoragi).

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qmihi spune:

mie gine mi-o zis ca si daca alaptez numai pot sa raman insarcinata (si io il cred ca ii baiat de treaba ). eu folosesc sterilet da sunt si pastile speciale pt mamele care alapteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

POTI... Cu brio..!

Despre metode de contraceptie nu stiu sa-ti spun.. Poate celelalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

DA POTI sa ramai insarcinata daca alaptezi !

Metode contraceptive :prezervativul ,foite ,sterilet mai sunt si unele injecti nu mai stiu cum se numesc intreaba medicul ginecolog ce iti recomanda .

http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=f01ccec2.pbw

Mami Amy & bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

DA, poti ramane insarcinata!!!
Ca masura de protectie exista si pilule contraceptive speciale pentru perioada in care alaptezi, se numesc Cerazette.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Aici in irlanda este un sterilet pe nume Mirena,doctorul mi-a spus ca e o optiune,mi-e cam frica sa mi-l pun pt ca eu aveam probleme cu menstruatia,aveam ca si hemoragie si mi-e sa nu inrautatesc situatia daca mi-l pun,
Daca stiti careva care are sterilet sa imi spuna daca poate afecta menstruatia?
Va multumesc

Mergi la inceput

Am uitat sa mentionez ca am nascut cu cezariana si am avut ceva probleme(am facut de 2 ori infectie).Poate sunt ptin sceptica dar nu stiu cum sa procedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S_daniela spune:

poti ramane cu siguranta asa ca ai grija!daca nu poti lua medicamente foloseste prezervativul.sau alte spermicide de genul gelurilor,cremelor,ovule,etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qmihi spune:

se poate sa ai menstruatie mai abundenta si se poate sa "pierzi" si steriletu din cauza asta (cel putin teoria asa zice)
numai sa de asta dupa prima menstruatie se merge la control si se dau si pastile pt reducerea fluxului

Mergi la inceput

Am decis sa imi fac programare la ginecolog sa imi pun sterilet,maine o sa imi spuna daca sunt compatibila sau nu.
Sper sa decurga totul cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Mergi la inceput