Pot ramane insarcinata daca alaptez(deja mananca)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Asa e Lore.B poti sa ramai graviduta si sa-ti zic ceva, pe mine m-a invatat o batranica ca atunci cand alaptezi poti testa foarte usor daca aesti gravida. Iei o lingurita, te mulgi in ea si fierbi laptele in lingurita si daca se imbranzeste esti gravida si daca fierbe normal nu esti gravida. eu cand avem dubii asa faceam si mi-a dat bine. Pupici

si cate o

Teo
Perlute
O viata traita de pe o zi pe alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Ramo sa vezi ce sperietura zdravana am tras cand am vazut ce mi-ai scris tu pt ca in seara precedenta am fost in oras si m-am muls cu pompa sa ii las sa manace la printesa mea si pe cand am venit acasa laptele era branzit parca(asa am crezut eu)iar ieri dupa-amiaza am fost sa imi iau un test de sarcina,era negativ,asa o usurare;defapt era grasimea de pe lapte(cum e la cel de vaca de casa sti ca si o smantana),sunt tare linistita ca nu sunt pt ca ar fi fost mult prea devreme sa mai avem altul,avem multe planuri care nu le puteam duce la bun sfarsit daca aveam inca un copil.

Loredana-Bianca mama de Alexandra (16.10.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by balaceanu_l

Ramo sa vezi ce sperietura zdravana am tras cand am vazut ce mi-ai scris tu pt ca in seara precedenta am fost in oras si m-am muls cu pompa sa ii las sa manace la printesa mea si pe cand am venit acasa laptele era branzit parca(asa am crezut eu)iar ieri dupa-amiaza am fost sa imi iau un test de sarcina,era negativ,asa o usurare;defapt era grasimea de pe lapte(cum e la cel de vaca de casa sti ca si o smantana),sunt tare linistita ca nu sunt pt ca ar fi fost mult prea devreme sa mai avem altul,avem multe planuri care nu le puteam duce la bun sfarsit daca aveam inca un copil.

buna treaba.
Mei trebuia fiert atunci imediat ca sa iti dai seama ca daca il lasi asa nu e concludenta treaba.
imi vine sa rad in continuu de ce ai patit
Va

si cate o

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Mda,am tras o speritura zdravana,dar pana la urma urmei si noi am ras.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by balaceanu_l

Mda,am tras o speritura zdravana,dar pana la urma urmei si noi am ras.

si cate o

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Asa e Lore.B poti sa ramai graviduta si sa-ti zic ceva, pe mine m-a invatat o batranica ca atunci cand alaptezi poti testa foarte usor daca aesti gravida. Iei o lingurita, te mulgi in ea si fierbi laptele in lingurita si daca se imbranzeste esti gravida si daca fierbe normal nu esti gravida. eu cand avem dubii asa faceam si mi-a dat bine. Pupici

si cate o

Teo
Perlute

E verificata aceasa metoda?Da rezultate 100%?

Mergi la inceput

Sa sti ca decate ori am avut dubii tot asa m-am verificat ,la mine a fost ok. Adica niciodata nu s-a imbranzit laptele. Cine m-a invatat a mai invatat si pe alcineva si la ea i s-a imbranzit si intradevar a fost gravida. Eu acum nu stiu daca pot sa iti garantez 100 la suta.
Incearca

si cate o

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

ramyteo, voi incerca la dimineata.Eu ma protejez, dar vine menstruatia aiurea, mai ales de cind alaptez.Speram sa fiarba!

Mergi la inceput

Spor la fierbere si astept cu sufletul la gura sa-mi zici si mie ce ai facut. Menstruatia poate sa vina aiurea pe timpul sarcinii dar oricum dupa o nastere metabolismul tau se schimba, daca inainte iti curgea tare acum poate sa nu iti mai curaga asa, sau invers.
Asteptam raspuns

si cate o

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

A fiert!
Ma gandeam eu ca nu sunt probleme, ca doar ar trebui sa ai gretzuri.Adica eu asa am avut in ambele sarcini.
Multa sanatate si merci ptr sfat.

Mergi la inceput