***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

Jasmine, la OP 74. Scrisesem si mai sus...

sorry,n-am observat,ca citesc in mare viteza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mara a purtat celebrele botine (pe roz) si toamna anului trecut si le-a luat la purtat si acum si sunt super ok. Nu s-au dezlipit/stricat/uratit.

Deschideti si voi capitol nou, eu fug sa-l iau pe Matei de la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

jasmine, eu m-am isncris la newsletter dar inca nu am primit nika ... mai vedem . mai am o intrebare : daca ai 2 conturi tre sa comanzi de pe amandoua ? poti folosi acelasi cont de banca ptr amandoua conturile de la LR ?

thx si o zi superba !

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by danita

jasmine, eu m-am isncris la newsletter dar inca nu am primit nika ... mai vedem . mai am o intrebare : daca ai 2 conturi tre sa comanzi de pe amandoua ? poti folosi acelasi cont de banca ptr amandoua conturile de la LR ?

thx si o zi superba !

D

BeBelusca

nu e musai sa comanzi de pe amandoua.Cu un card poti plati comenzile facute de pe cele 2 conturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

in sfarsit am aviz!
dar nu am cum sa ma duc dupa colet

azi cand mi-a dormit bulina m-am delectat cu solutions maison...cred ca mi-ar trebui vre-o mie de euroi pe putin sa comand cate as vrea de acolo....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mai are careva doua comenzi (sau mai multe) din aceeasi zi din care sa fi venit numai una? EU am de pe 29 si inca astept unul din pachete.

Claujro, ai idee cu ce s-ar putea curata botinele alea? Ca si Maria le-a luat la purtat si incep sa se cam prafuiasca.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns minunel spune:

Salutare la toate mamicutele si sa va creasca bebelusii mari, sanatosi si mumosi :D

am cititi destul de mult din toate subiectele si tot observ ca mergeti la posta. Coletul nu il primesc la vama ? (daca da .. ma duc la vama sa intreb? :D )

Si inca o nelamurire. Am comanda din 05/02 si banii au fost extrasi abia acum 3 zile din contul meu RAIFFEISEN - in lei. De atunci incepe numaratoare de 8-19 zile ?

EDIT : Am primit raspuns ca au trimis comanda pe 21 ! Stiti cam cat dureaza sa ajunga in Bacau ? :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Minunel pachetul il primesti la oficiul postal de care apartii, nu la vama, asta era pe vremuri sau pentru tarile care nu sunt din ue. de la data cand a plekat de la ei coletul durteaza cam o saptamana pana ajunge la tine dar nu prea ai de unde sa stii cand a plecat de la ei, data asta nu corespunde cu data cand ti-au luat banii din cont

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Am primit comanda din 4 febr pt care si-au tras banii in data de 26 febr. M-AM PREZENTAT CU O CAFELUTA LA POSTA CA AVIZ NEMA, DAR CICA AZI SOSISE. mA DUC SA-L DESCHID.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Spuneti-mi si mie, va rog, cat poarta la piciorus o fetita de 10-11 luni? Ca i-as lua si eu gazei mele pt la toamna/iarna vestitele ghetute, ca-s super si nu ma pricep defel!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Poze Laura
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare

Mergi la inceput