***Shoppaholicele Redouto-masochiste (83)***
Raspunsuri - Pagina 20
Graviduta spune:
Croco, merci de raspuns, o sa-mi iau si eu tot 39, ca mi-e ca 40 mi-ar fi totusi prea mari. Eu am luat balerinii aia de lac, cu fundita (care aveau si model leopard, dar eu am luat rosu si verzi) si imi vine bine 39 al lor. Poate s-or mai lasa si astia de piele.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by geliza
mai fetelor, botinele alea de fetite chiar sunt de piele? ca mi-au venit si mie in comanda si nu sunt de piele....de altfel arata super bine, dar mi-am luat eu tzeapa sau asa sunt ele?
p.s nu mai gasesc link sa le arat....
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Vorbesti de botinele mov? www.laredoute.fr/vente-bottines-fille.aspx?productid=324126550&documentid=201207&categoryid=22912106&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astea?
Nu sunt din piele, dar sunt super ok, din punctul meu de vedere!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
minunel spune:
Salutare la toate mamicutele si sa va creasca bebelusii mari, sanatosi si mumosi :D
am cititi destul de mult din toate subiectele si tot observ ca mergeti la posta. Coletul nu il primesc la vama ? (daca da .. ma duc la vama sa intreb? :D )
Si inca o nelamurire. Am comanda din 05/02 si banii au fost extrasi abia acum 3 zile din contul meu RAIFFEISEN - in lei. De atunci incepe numaratoare de 8-19 zile ?
anaalina spune:
Buna,
In cautarile pe net ia uitati ce am gasit si sunt extrem de furioasa .http://s237.photobucket.com/albums/ff162/criky_album/Hainute%20Noi/
De ce fac unii afaceri pe spatele nostru, oare ei nu stiu sa fie corecti?? Stiti bine si voi ca pantalonasii aia 2 au fost 7.69 si pretul cu care ii dau e dublu.
Va pup si va urmaresc zilnic , chiar daca nu postez, dar de data asta chiar m-am infuriat.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
danadc spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Croco, merci de raspuns, o sa-mi iau si eu tot 39, ca mi-e ca 40 mi-ar fi totusi prea mari. Eu am luat balerinii aia de lac, cu fundita (care aveau si model leopard, dar eu am luat rosu si verzi) si imi vine bine 39 al lor. Poate s-or mai lasa si astia de piele.
Gravidutza, sunt si eu interesata de pantofii pe care ti i-ai luat pe rosu. Eu as vrea model leopard. Daca 39 iti vin bine pt LR, tu cat porti la noi? E cazul sa iau un nr mai mare? Eu am astfel de incaltari de aici si 38 si 39. Nu prea stiu ce sa comand...
Merci...
geliza spune:
Camelia, mersi, da astea sunt botinele....m-am linistit....chiar arata super.....
Am ridicat si eu aseara comanda din 1.02, bani ridicati in 17.02 si comanda expediata in 18.02....cateva produse, absolut toate linkurile au mai fost...purificator pt frigider, botine pt ambele fete, helanci la 1 euro, colanti la 3 euro, fusta neagra pe bie cu dungute albe 3 euro, pantaloni raccourci 3/4 7 euro si ceva, balerini negri la 6 euro
mai astept o comanda din 8.02 cu banii ridicati in 22.02
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)
www.flickr.com/photos/12803220@N00/sets/72157600616821266/" target="_blank">Antalya 2007
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
ChrisDun spune:
quote:
Originally posted by ancamari
[...]maine imi fac drum pe la posta cu un martisor pt tanti de la colete.
Ce idee buna, Anca !! Cred ca ma infiintez si eu azi la posta, cu martisor cu tot , ca tare le-am stresat pe tantile de la OP 74. M-am dus de doua ori zilele astea, dar mi-au zis sa nu mai stau la coada daca am doar de intrebat (adica n-am aviz), pentru ca le e usor sa caute colete externe, ca sunt putine. La "scrisori" e alt ghiseu, dar au numai plicuri recomandate, pe care le tin la vedere, intr-un cos. Nu cred ca se pot primi colete LR la acest ghiseu.
Ah, si in fata okilor mei, acum doua zile, a ridicat un tanar barbos un colet imens si un sac LR ... si n-am fost pe faza sa il intreb in ce data daduse comenzile
quote:
Originally posted by felicia74
Mai are cineva de primit colet/scrisoare din 3-8 februarie?
Si eu - de pe contul sotului:
* comanda 1 feb, 19-24 produse mici (rochite si seturi de maieuri pentru 3-4 ani). Banii luati pe 19 feb; Cod folosit: COLIS
* comanda 5 feb, 5 produse mari (din care 3 geci, inclusiv longue doudoune marimea 102). Banii luati pe 22 feb. Cod folosit: COLIS
Iar de pe contul meu:
* comanda 22 feb, 5 produse, nu mai stiu daca am folosit COLIS sau alt cod de pe ma-reduc
* comanda 24 feb, 5 produse, cod folosit: COLIS.
Apropo de codurile primite pe e-mail: a primit si sotul un cod de reducere, dupa ce a completat un mic chestionar. Eu il scriu aici: 57 711, dar zice clar mai jos:
quote:
*Offre valable 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 30€ d'achats sur la collection Printemps été 2007 et la collection Automne Hiver 2008 de la Redoute sur laredoute.fr, hors prix déjà démarqués, nouveautés, exclusivités, prix minis, prix futés, prix rouges et prix verts. Non cumulable avec une autre offre. Bon de réduction strictement personnel non cessible à un tiers et limité à une seule commande. La réduction sera répartie sur chacun des articles, et éventuellement au fur et à mesure de leur facturation. Non valable en rendez-vous Shopping, sur minitel et sur Redoutel.
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by danadc
Gravidutza, sunt si eu interesata de pantofii pe care ti i-ai luat pe rosu. Eu as vrea model leopard. Daca 39 iti vin bine pt LR, tu cat porti la noi? E cazul sa iau un nr mai mare? Eu am astfel de incaltari de aici si 38 si 39. Nu prea stiu ce sa comand...
Merci...
Dana, eu port 38. Aveam piciorul destul de ingust inainte de sarcina, acum s-a mai latit un pic, dar nu exagerat. Balerinii 39 de la LR, aia de lac, imi vin fix. Poate daca ar fi avut masura 39.5 mi-ar fi venit perfect. Dar eu stiu ca se mai lasa lacul ala.
Editez: si eu am de primit 2 colete din jurul datei de 8 februarie. Am impresia ca unul e de pe 7, iar unul de pe 8/9, n-am mai intrat sa verific.
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by ChrisDun
Ah, si in fata okilor mei, acum doua zile, a ridicat un tanar barbos un colet imens si un sac LR ... si n-am fost pe faza sa il intreb in ce data daduse comenzile
de la ce oficiu,daca nu sunt prea indiscreta?
danita,trebuie sa te inscrii la newletter ca sa primesti codurile alea pe mail.Din pagina principala LR,dai click pe "Mon espace client",apoi pe "mes newsletter" si bifezi acolo la optiuni ce vrei sa primesti pe mail.
Dar asta nu inseamna ca o sa le primesti pe toate.Eu de exemplu am un cont pe care n-am primit niciodata nimic si altele pe care curg tot felul de oferte.