Nou stil de viatza (184)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tumpi aici ii zice Rooibos si e super bun.Mie asta cu gust de vanilie imi place destul de mult dar am zis am sa incerc si cu gust de caramel.Eu il cumpar de la Lidl .Eu zic sa-l incerci ca nu strica si iti dau un ceai de la mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ia sa ma uit si eu joi cand ma duc la Lidl.daca stiam de el...ca tot am fost azi acolo ca sa iau trandafiri.Mie ala cu caramel nu-mi inspira nimic, nici ala cu vanilie nu pot spune ca ma inebuneste,dar fie, incerc sa beau.
Mai aiu un ceai, poate asa imi mai trece senzatiea asta de scame pe gat

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Salut fetelor! Eu nu prea stau pe la calculator in timpul zilei, dar azi fac o exceptie! Sotul iar mi-a plecat in misiuni, iar eu trebuie sa ma descurc cum pot; respectiv sa iau una bucata copil si sa merg cu el la sala, pentru ca daca stau dupa al meu, raman urata, grasa si cu celuluita!
L-am mituit pe ala mic cu o jucarie (ba chiar doua, ca se desfiinteaza mag. de jucarii din zona si le dau la jumatate de pret), asa ca imi beau cafeaua de dupa-amiaza si purced la drum!
bai fratilor, am inebunit cand am vazut cate calorii sunt intr-un pumn de paste : in jur de 300 si ceva, depinde cum sunt facute! Azi mi-a venit pofta de paste cu sos de smantana, usturoi si fructe de mare. Meritam ,pentru ca ieri nu am mancat mai nimic; in jur de 600 de calorii. Iar azi am zis sa ma rasfat putin; problema e ca rasfatul m-a costat cam 700 cal. Poate reusesc sa nu mai mananc deseara, sau macar o salata.
CRISCOSTY, si eu am incercat intr-un timp cu crom, dar nu a functionat de loc! Am ramas acelasi fac al dulciurilor! ma rog, acum m-am mai potolit, dar sunt perioade in care sunt in stare sa nu mananc nimic decat dulciri!
Tzuni, acum am ajuns sa citesc si postul tau: ce ai patit? Nu te simti bine fizic sau moral? Ce ti se intampla?
Va pup si ne mai auzim cand ma intorc de la sala! Si din parc! Aici e o vreme minunata, cu mult soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Hop si eu Meniul de azi:8 - 1 mar+ o para12- 1 portocala15- 2 mici la gratar + 1 felie carne vitel la gratar - 1 felie de branza + salata asortata - aprox. 6 linguri sarlota de ciocolataCina vreau sa o sar,dar daca o sa-mi fie foame poate fac 2 cartofi copti in coaja + ulei de masline si condimente.Incerc sa beau zilnic 2 L de apa cu lamaie .Acum ma duc sa dau la bicicleta ,ca am facut pauza 2 zile si maine dam raportul ,deci nu vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Tzuni sanatate multa!! fa-te bine si vino pe forum ca ne lipsesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Anky: felicitari ca ai castigat concursul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"AVEM DIN NOU UN CASTIGATOR! ESTE VORBA DE RASPUNSUL MEMBRULUI ANKY CARE A CASTIGAT 240 DE EURO (pentru ca raspunsul a fost pe data de 23.02.2008):
Raspuns corect: "Se deschide usa de la masina de spalat apasind pe un buton." (Raspunsul 308)"

Dai o bere?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzi, am ascultat melodia postata de tine, o stiam, e tare frumoasa.

Tzuni, sper sa-ti revii cit mai curind...

Carmen, azi nu prea ai chef de vorba.

Gusta, Tumpi, Yubi, Crys, Puskin, .

Sint foarte obosita, ma duc sa ma intind putin...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Anky ,feicitari.
MArilena,unde ai disparut cu ceaiul ala?
Se pare ca am racit, imi e din ce in ce mai rau, ma ustura ochii, stranut, imi curge nasul si tusesc si cel mai tare ma enerveaza ca am senzatia ca tusea e la fel ca in iarna ceea ce ma seaca.
Am baut pana acum 3 ceaiuri, am luat o aspirina, sa vina al meu sa-i fac de mancare si ma intind.Imi fac o baie fierbinte si apoi sa-mi faca frectie, imi pun niste spirt pe piept si la caldurica.
Ma simt ca un butoi, asa de unflata sunt.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Am intrat sa va zic de Violeta. Operatia a decurs ok, am fost la spital cand a iesit din operatie, se trezise unpic dar era tare ametita...si apoi a adormit profund. Operatia a fost un succes in sensul ca au fost extirpate chisturile dar...s-a taiat si din ovar dar nu-i bai ca inca mai poate face copii. E vb de o endometrioza din cauza careia va ramne mai greu insarcinata...dar speram ca va ramane pana la urma. Speram ca vineri sa ii dea drumul daca refacerea merge bine.
Acum merge Eugen la ea si ma va suna si va tin la curent. Sper sa vb cu ea la tel in seara asta.

Eu sunt ok, s-au crucit asistentele si dr. cand m-au vazut...pt ca ma cunosteau destul de bine dupa 2 saptamani de spitalizare si cerclaj etc. Deci....a fost ok ca am fost ca sa stie ca e cu mine si sa o ingrijeasca ceva mai bine. Am ajuns acasa si m-am prabusit in pat pana pe la 17.00 ca sa ma odihnesc pt bb.

Va poop si muuulta sanatate Tzuni.!!!

Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cred ca eram la frecat podele Tumpi.Da mai dau unu mai pe seara si iti dau de care vrei tu.

Ma duc sa ma plimb cu masina si revin.

Anky felicitari.Mie 2 beri sa suntem aproape.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput