Nou stil de viatza (184)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

olo, suna bine si cu lemnul, numai ca eu n-am vazut pe net.Ai idee de vreun link?
Tu e spui, iti place tapetul cu florile?
Discutia am deschis-o eu ,ultima postare pe pagina precedenta (pag 6), arunca un oki si poate iti faci o parere.

Si eu ma mut la parter unde langa peretele cu tapetul e fereastra imensa, panoramica si gradina mare, verde si cu brazi.Ar merge super si lemn,mai ales ca mobila e toata din lemn deschis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mamica dulce eu am in dormitor un perete albastru inchis si restu 3 un bleu deschis plus ca in varul de pe tavan am pus un pic de albastru.Mie imi place si restu accesoriilor sunt albastre.La Mara am cu roz 3 pereti si unul un caramiziu inchis iar in sufrageriu urmeaza sa fac ceva un perete rosu inchis si restu crem.Mai am o camera mica unde am crem si holul e ciocolatiu deschis.

Carmen rau asa.Lasa ca poate o sa merga pastilele de la Anca si atunci o sa fie bine.Eu de cand tot beau ceaiuri e mai bine dar am si taiat rau de tot mancare si de la 7 numai pun nimic in gura numai ceai.Sper sa rezist asa mcar pana schimb prefixul.

Tumpi eu una m-am saturat de vremea asta si daca asa zici ca se anunta sambata atunci chiar numai stiu ce am de facut ca imi propusesem sa vopsesc gardul la gradina.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Anca: eu nu prea am ce idei sa iti dau, ca si eu astept sa imi vina idei pentru casa mea si ele nimic. Tapetul imi place insa.
Carmen: pai pune-te pe treaba. Apuca-te de facut miscare.
Nu prea am timp acum, dar intru mai tarziu.
Meniul de azi:
salata de fructe (mango (50g), pepene galben (100g), mandarine(50 de grame))+ cafea
piept de pui la gratar cu salata de varza
Diseara nu stiu, dar o sa imi vina ceva idei sigur.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

mamicadulce: uite aici o poza cu tapetul nostru "lemnos".
Linkul de la tine nu-l pot accessa, ca astia de la job au pus interdictzie la anumite situri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Revenit, am citit cat de cat din urma.
Cuscra sa stapaniti sanatosi masina si sa faceti multe plimbari cu ea. Cat despre raport, la mine sigur v-a fi favorabil ,deja m-am cantarit sambata si era super, dar prefer sa dau maine raportul. Si asa sapt. asta vin bucuriile si la mine si deja ma simt ca naiba. Ieri am fost la niste prieteni pe care nu i-am vazut de ceva vreme si mi-au zis ca am slabit si arat super. Am ramas ca la dentist, mie nu mi se pare ca se cunoaste. Oricum sunt pe drumul cel bun.
Fetele, a dat gripa peste voi? Si eu am nasul infundat, sper sa nu ma loveasca si pe mine mai tare. Sanatate va doresc, sa treaca repede raceala.
Carmen si eu ma duc zilele astea sa-mi iau crom, ca asi manca dulce non stop.
Anca si noi vrem sa zugravim, dar cred ca la anul cand vom pune si parchet. Ma incanta si pe mine ideea de a face 3 pereti de o culoare si celalalt alta culoare. Eu am acum galben in sufragerie si bleu la Dany in camera. Poate ma inspir si eu de la voi cu ocazia asta.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Hai cine vine la o vorba mica si la o cana de ceai.

Acuma m-am oprit din spalat si intins si imi beau ceaiul ca dupa strang aici ca diseara vin musafiri sa vada masina.

Cuscra eu m-am cantarit joi dimineata si nu arata bine deloc dar de joi sunt pe pozitie si sper ca maine sa fie bine.La mine pofta de dulce e turbata rau dar credeti-ma ca ma tin pe pozitie,salivez si noaptea numai vize cu diferite delicii culinare am si o mai potolesc cu ceai ca am colectie.Sa va zic cam cate feluri de ceai am in casa care mai decare am de asta de fructe rosii cu vanilie,am de fructe rosii cu cacao,chinezesc,ala antiadipos recomandat de Anky,dupa 2 feluri de la turci antiadipos ,mai am de fructe de padure si cu aroma de lamaie si bineinteles ceai verde si negru.Nu le consum pe toate dar combin in timpul zilei si beau cam 1 l de ceai ca la mine apa chioara nu prea intra.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Eftimie ce face mama ta? Cum se mai simte?
Tzuni esti mai bine? Ne este dor de tine.
Delia o zi buna si tie

Meniul de azi:
- un iaurt si cativa covrigei, un mar..la servici
- legume la cuptor cu cascaval ras si salata, un fruct..acasa

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna, frumoaselor.

Am trecut doar sa va salut...eu nu sunt bine deloc. Se pare ca e o perioada fffff proasta pt mine. Incerc sa-mi pastrez moralul ridicat, dar e greu....

Va imbratisez si vin cand ma simt mai in puteri.

Va multumesc ca ati intrebat de mine si de Maria. Draga de ea...sta langa mine, si-mi cara in pat jucarii...ea e ok.

Va pup

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Marilena vin eu la un ceai, ca deja ar fi al treilea.Ma simt naspa, tare imi e cama ia cu tuse ca in iarna si nici nu vreau sa ma gandesc sa trec prin ce am trecut atunci ca aveam crize de tuse si in somn de il trezeam si pe al meu.Eu de Craciu si Revelion nu am putut bea nimic ca eram pe antibiotic.Of.
Tot vb de un ceai rosu, ce tip de ceai e ala?vreau si eu.Noi bem in we ceai destul de multisor si avem in casa tot felul de ceaiuri.

EDIT: ca am vazut-o pe Tzuni.
Tzuni draga sanatate multa si pupici multi Mariei.Sper sa revii cat mai repede printre noi

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Tzuni multi pupici si sa treaca repede perioada asta ca altfel nu se poate.Mie sa stii si cred ca la toate fetele ne este dor de tine si iti simtim lipsa.
Ma bucur ca Maria e bine si sper ca in timp si la tine sa fie bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput