Nou stil de viatza (184)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

[quote]Originally posted by tumpi

[quote]Originally posted by mamica dulce

M-am razgandit, uitati-va si voi, asta e tapetul care mi-a
placut tapet
Sunt pe net milioane de modele,care de care mai faine, credeti-ma ca mi-a fost asa de greu sa ma hotarasc,si nici acum nu sunt siguraPe seara va arat si alte optiuni.
Sufrageria e foarte mare,are vreo 8 metri lungimesi 4 latime si tapetul asta il vreau pe peretele mic.Acum am pasarica sa pun in mijloc un dulap din ala cu gauri si sa despart camera in doua,pe o anumita portiune, pt ca e si bucatria care nu e separata, ci lateral cu sufrageria,fara perete despartitor. Las' ca pun poze sa va faceti o idee,nici eu n-as pricepe ceva din descrierea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Mamicadulce, ai latit pagina cu tapetul tau!
Da si tu un edit si pune link-ul sub un cuvant.
N-am sfaturi de dat, caci nu ma pricep la faze de astea interioare, .

Neatza.
Marilena, multzam de ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata si de la mine.
Ma chinui de ceva timp sa scriu un mesaj si nu reusesc.
Vad ca multa lume se plange de raceala, ma bag si eu in grumul asta.
Tare imi e ca ma apuca iara raceala ca in decembrie ca ma cam deranjeaza gatul, defapt o tuse tampita.
Am sa incep sa dau cu ceaiuri si sirop de tuse ca sa nu mai ajung sa iau iara antibiotic, ca nu as mai rezista.
Sunt bucuroasa dar in acelas timp trista, fiinca mi-am luat sa plantez trandafiri si gladiole, dar la noi anunta ca se raceste, si nu m-as risca sa pun floricelele si asa ma gandesc la cele care le am deja in gradina.
Meniul de azi:
dimineata:cafea, un sandwish si mozzarella
pranz: salata cu de toate
cina:inca nu am facut meniul
Acum bag un ceai sa ma dreg.
Mamidulce, eu sincer in mom de fata am toti peretii albi, doar unul il vreau sa-l fac in teracota.Ai grija cu rosul sau visiniul prea mult in sufragerie.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Carmen, nu stiu cum am comis-o de am latit pagina, am editat mesajul anterior, dar tot lata a ramas.

Tumpi, pai normal ca am grija mey, doar am zis ca vreau un touch doar. Ceva deschis(alb,roze sau bej) si ceva culoare ccontrastanta(visiniu/grena-e aceeasi branza,nu?) sau vreun fel de violet, ceva care sa mearga cu tapetul, daca ma hotarasc la el.Va rog nu confundati cu lila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mamica dulce eu nu am idei numai ca eu am facut un perete inchis
si dupa restu in culoare mai deschisa.

Carmen lasa ca scrim noi repede 10 mesaje si trecem la pagina urmatoare.Cum mai stai cu raceala?

Tumpi baga ceaiuri si eu vroiam flori dar vecina mi-a zis pe la sfarsitul lui aprilie sa le pun ca cica iar vine frigu.M-am saturat de vremea asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Da MArilena si la noi la fel zic astia ca vine frigul, la sf sapt anunta deja lapovita, uf, ca bine a fost in ultimul timp, cald, frumos.Si atata voiam sa-mi pun floricelele, dar lasa ca pe la mij lui martie tot le pun, ca majoritatea care le-am luat in bulbi au timp de plantare martie aprilie.
Si abia astept, pt toate, dar mai ales pt frezii pe care le ador.
Mamidulce tasteaza link si o sa incadrezi cel mai bine asa si nu mai latesti pg.POate ai gresit ceva cand ai scris si de aceea nu ti-a intrat cum tb.

Mergi la inceput

MArilena, si ce combinatie de culori ai?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamica dulce

M-am razgandit, uitati-va si voi, asta e tapetul care mi-a
placut tapet
Sunt pe net milioane de modele,care de care mai faine, credeti-ma ca mi-a fost asa de greu sa ma hotarasc,si nici acum nu sunt siguraPe seara va arat si alte optiuni.
Sufrageria e foarte mare,are vreo 8 metri lungimesi 4 latime si tapetul asta il vreau pe peretele mic.Acum am pasarica sa pun in mijloc un dulap din ala cu gauri si sa despart camera in doua,pe o anumita portiune, pt ca e si bucatria care nu e separata, ci lateral cu sufrageria,fara perete despartitor. Las' ca pun poze sa va faceti o idee,nici eu n-as pricepe ceva din descrierea asta

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

POZE NOI
http://www.flickr.com/photos/21547972@N03/

uite aici mamidulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, m-am urcat pe cantar si m-am ingrozit. Juma de kil in plus, , asa ca vreau sa iau taurul de coarne. Nu se mai poate, in loc sa scad, io cresc. O sa-mi cumpar crom pentru pofta de dulce si o sa-mi vad serios de treaba: fructe, legume, peste si pui. Atat.

Meniul:
-ceai
-un mar
-15 seminte de bostan
-amestec mexican
-peste la abur
-2 portocale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Hop si eu!

Sper ca nu m-atzi uitat de tot! O sa incerc sa fiu si eu mai activa.

mamica dulce, nu stiu de unde a plecat discutzia cu tapetul, dar mi se pare interesanta. La noi, fostii locatari au pus tapet imitatie lemn. Cum suprafata este impresionanta, noi n-am schimbat. in plus e foarte fain, da impresia de cabana. + brazii din curte. In primele zile in casa, aveam impresia ca suntem la munte. Senzatie pe care o are oricine vine la noi in vizita ;)

pt actualizarea listei: 66,6 kg. Pacat c-am ratat concursul.

Mergi la inceput