Nou stil de viatza (184)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Am reusit sa scot copiii din cada,merg sa fac si eu o baie si sa ma bag in pat,picioarele mele sint varza.
Sa aveti o noapte linistita si sa visati frumos.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Anky felicitari. Multumesc de ofera de-am trimite shakeurile dar am sa incerc sa mai caut pe-aici si daca chiar n-am noroc , mai vorbim pe tema asta.

Delidana multumim de piesa. Nat King Cole are majoritatea pieselor in genul asta. Mie imi place tare mult si www.youtube.com/watch?v=S1UEzL9poPM&feature=related" target="_blank">asta, tare mult.

Mephala pana la urma cine a castigat la meci?

Violeta Doamne ajuta sa fie bine.

Azi am salivat la niste pateuri pe Culinar de chiar nu stiu ce m-a oprit sa nu le fac. Bine ca nu-s gravia ca sigur bine nu-mi era. Si-acum le am deschise si le mai trag cate-o privire.
Pe maine si s-avem parte de-o noua saptamana mai buna si fara ispite...

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza trupa,
Azi nu sunt in cea mai buna forma. Sunt super racita, am febra musculara de la paint ball-ul de sambata si mi-au venit si rusii ieri. Din cate am vazut azi dimineata la marea cantarire se pare ca tot stagnare scrie pe mine, desi am avut o saptamana fara dulciuri (exceptie un pachet de biscuiti de ikea) si cu ceva miscare. Ieri am iesit in parc cu pitica de doua ori cate 2 ore la impins caruciorul. Sper ca e de la rusi ca altfel chiar ma demoralizez.
Pup gashka si mai intru mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Wow
Nu-i nimeni p'aci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Anky, felicitari! Da si tu o bere, acolo!
Rolo, asa am fost si eu saptamana trecuta; cu rushii, cu febra musculara de la bowling, racita nu am fost, dar mai bine eram decat sa am simptomele care le-am avut de la rushi! parca ma batuse cineva cu facaletul!
Zuzu, !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Rolo, , eu sint, ma pregatesc sa plec la scoala.
O zi buna tuturor!

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Eu m-am trezit cu o durere de cap nebuna si imi simt tot capu asa de greu asa ca intai trebuie sa fac ceva sa imi revin si dupa sa vad ce o sa mai fac azi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Neata! Ieri am fost plecata toata ziua si am venit tarziu, de aceea nu am intrat. Mai tarziu o sa citesc din urma, am intrat sa va urez o saptamana buna, cu rapoarte frumoase maine

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am facut runda 2 de cafea si ceai cine doreste e servit.

Rolo la fel ma simt si eu numai ca eu nu sunt racita da am o durere nebuna de cap si umflata de la rusi.pana maine cine stie se mai schimba ceva la cantar.

Delia bafta la scoala.

Cuscra sa inteleg ca iti arde de plimbari.

Carmen gata numai esti singurica?

Anky eu mi-am luat de la Lidl ceaiul avea si cu aroma de caramel si am sa incerc si ala.

Fetele din echipa cm stam cu raportul de maine ca eu nu m-am cantarit de joi si joi nu arata bine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Neata frumoaselor, ce faceti?
Eu am trimis copilul la gradi, sunt la kafelutza nambar ciu ma duc sa fac un dus si sa-mi pregatesc hartzoagele, am 2 cursuri azi.

Maine nu cred ca pot raporta, am curs la gradi la 8, cucoana la 10, curs in oras la 2(si trebuie sa-l iau pe Marc de la 1 de la gradi),la 3.30 dansuri apoi fuga inapoi la scoala ca mai am un curs de la 5. Ajung acasa pe la 6-7-zombie. L-am avertizat deja pe consort sa nu initieze vreun dialiog cu mine pt ca n-o sa fiu capabila sa mai scot un sunet, nici in limba mea materna, daramite in limbi straine

Dar miercuri dimineata la prima ora sunt a voastra.Carmen, nu te supara,ok?

Ati vazut oscarurile aznoapte? Cred ca de asta e asa liniste pe aici, sunt fetele obosite
Eu n-am stat, ca e tarziu si azi am treaba, am zis ca le vad la stiri si pe net.Din anii trecuti ma enerveaza reclamele la fiecare 5 minute. O sa ma uit la eurovision

Mai fetelor fiti dragutze si spuneti-mi si mie ce culori aveti pe pereti in sufragerii. Noi incepem cu mutatul saptamana viitoare si primul pas e varuitul.
Acum am in sufra niste culori foarte calde si luminoase. in galben si terracota,arata bine dar eu NU MAI VREAU picior de galben si orange in apartamentul nou. Decat in camera mica pe care oricum o folosesc doar pt rufe deocamdata pana ii facem lui Marc camera.Acolo o sa ramana galben si portocaliu ca am prea multe hestii de deco acum,inclusiv covorul din sufra il tai si-l bag acolo.

In dormitorul mare vreau ceva light si suav,un bej probabil,pe hol iau pe ce mi-or pica okii la magazin dar in sufragerie????Albastru(si toate nuantele) nu-mi place, verde la fel, galben/orange nu vreau,gri,maro nici atat...mai ramaneculoarea mea preferata cu care imi da barbatul in cap Adica violet,aubergine sau visiniu.

Bineinteles nu toata camera, ci asa, mai ...combinat, ceva inchis(visiniu) cu ceva deschis(alb sau putin roz).Asa am si acum, niste forme ciudate,din culori complementare.
Asta e singura mea idee De asta am nevoie de inspiratie, sunt de groaza la capitolul asta.

Numai pentru un perete stiu ce vreau, un fototapet cu niste flori imense,bineinteles, violet cu alb O sa vi-l arat pe net mai pe seara,acuum nu mai stau sa-l caut.

Astept isei, va pup, ma duc la dus.

Mergi la inceput