Nou stil de viatza (184)
Raspunsuri - Pagina 5
mamica dulce spune:
Buna fetele, ce faceti?
Felicitari la toate fetele care au avut reusite weekendul asta!
Eu am fost azi cu rolele, a fost super, am prins miscarea si .abia astept sa ma duc iar.Sunt mandra de mine, a doua oara in viata mea pe role si n-am cazut niciodata,ba chiar ma descurc bine rau de tot
Ma bucur ca nu e raportul maine, in seara asta am facut bolognese si am mancat cu baietii.In rest un iaurt mare si portocale.
Intru mai acusa, ne uitam la un film acum.
anky spune:
Mamica dulce,felicitari si tie pentru stapinirea miscarilor pe role,fara sa cazi desigur.
Anca,mami de doi nazdravani
Delidana spune:
Anky, da, e o melodie superba, o ascult si acum si nu ma mai satur de ea. Cind am auzit-o in sala m-a atins direct la suflet. N-o mai auzisem pina atunci si m-am indragostit de ea pe loc.
Carmen, te-a speriat bau-bau? Unde esti?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
uite-ma-s aici!
m-a pacalit Iustin, cica sa-i caut o baterie si am rasturnat cosurile cu jucarii, apoi am facut ordine si am aruncat din ele. A avut chef de dans, i-am pus cantecele din cutiutza muzicala, am dansat si am invatat un cantecel...acum i-am pregatit de somn pe amandoi si legan de zor sa adoarma Teodor, .
vreau sa ascult si eu piesa, dar imi da eroare, Delia, te rog, mai posteaza o data link-ul.
Marilena, e ceaiul rosu cu vanilie. Are o savoare deosebita.
Violeta, ma gandesc maine la tine. Doamne ajuta!
anky spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Anky, ce-ti fac nazdravanii? Dorm?
Fac baita si cu greu ii mai scot din cada.
Anca,mami de doi nazdravani
Delidana spune:
Carmen, uite-l www.youtube.com/watch?v=jDPjG4leifk" target="_blank">aici. Daca si acum iti da eroare cauta pe youtube Nat King Cole - Fascination.
Anky, am fost impreuna cu o colega de facultate.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
faina piesa, numai buna inainte de culcare, .
somn usor si ne auzim maine dimineatza!