Nou stil de viatza (184)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

n-aveti chef deloc de vorba, pai io ce fac? Ca-s singurica cu baietii si mi-e frica, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

quote:
Originally posted by mephala30

n-aveti chef deloc de vorba, pai io ce fac? Ca-s singurica cu baietii si mi-e frica, .

Pai vin eu sa iti tin companie.Vroiam sa iti zic ca am incercat ceaiul rosu cu gust de vanilie.Foarte bunut mi s-a paraut si chiar destul de bun fara zahar.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by vikinga

A fost frumos aseara, distractie pe cinste! Am primit si complimente. Nemtzoaicele vor sa sarbataroreasca 8 martie, si normal ca eu-s insarcinata cu organizarea, ca am traditie in spate:) Nooo sa le duc ori ba la cipandei?
Anky, Gusta bitte nu aveti cum sa ma intreceti, voi stai la marea nordului eu stau in ea! Eu-s pe o insula! Dar ma rog, inafara furtunilor din ianuarie care inunda parti de insula, orkanu' a fost blind anul asta, per total nu e chiar asa grav. Vara mergem cu barca des pina in danemarca ca-i mai aproape ca germania, si in larg marea nordului chiar de nu-i mediterana, are categoric frumusetea ei, mai salbatica asa, dar frumoasa! Si apoi ce frumusete e sa vezi nasucul si capusorul focilor iesind curios din apa:)

Ruxij pe aici inafara de McD toate sunt restaurante traditionale, restaurante private nu la nivel national, cred ca numai Steak Hause e de alt gen. Fiind zona turistica, restaurantele astea de familie, private au inflorit, inca nu sunt inghitite de firme mari. Asa ca nu am sansa sa gasesc pe net caloriile. Ochiometric doar. Recunosc ca inafara de etichetele de pe produse nu am incercat sa gasesc si in alta parte info despre continutul caloric.
Eu maminc doar o data pe zi o masa consistenta, de obicei masa de prinz, pe la 2-3-4. Atunci imi potolesc foamea bine. Pe urma inca o gustare, putin cantitativ si caloric. Poate am s aincerc si eu pastilele alea de la Rossman, nu par ceva nociv.

O sapt buna sa aveti.

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Vikinga,nu te contrazic,stiu ca Sylt e o zona cu multe case de vacanta,o zona turistica defapt.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Gata pe ziua de azi .De maine am lista lunga cu ce ar mai trebui facut in casa plus ca trebuie sa ii caut la copil pantaloni ca de astea numai avem in dotare si am vazut niste rochite frumoase dar sa vedem intai cum stam si cu bani.

Violeta tin pumni stransi.

Vikinga atunci stai foarte bine.

Anky felicitari.

Sunt asa de obosita si vreau sa vad ce mai e la tv si dupa sa ma bag in pat.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zuzilici

Vai, vai ce de cumparaturi s-au facut pe-aici.

Marilena sa le stapaniti sanatosi pe toate. De marca de masina v-ati luat?

MamicaDulce sanatate iti doresc. Poate a fost vreo reactie adversa intre pastile si grasimile din burger.

Delidana cum a fost la teatru?

EftimieC una rece, una calda au fost vestile de la tine azi. Felicitari sotului si .

Anda sper sa ai dreptate si cu mutatul asta sa las macar vreo 10 kg. in apartament.

Si ca tot s-a vorbit azi de cumparaturi, mi-am luat si eu azi niste pastile: ULTRA FIBER 100% natural. Si contin:
- 300 mg cellulose
- 300 mg chicory fiber
- 46 mg oat bran fiber (nu-i cam putina Anky?)
- 32 mg psyllium husk fiber
- 5 mg apple fiber
- 5 mg prune fiber
- 1 mg citrus fiber
Anky ce parere ai? Seamana cu shakeurile tale? Macar o parte din ingrediente?
Singurul dezavantaj major e ca trebuie sa iei cate 3 pastile la fiecare masa (de 3 ori/zi). Cam multe nu?

Weekend placut!

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Zuzulici,nu stiu ce sa zic,nu stiu cit de tare se pot umfla trei pastilute in stomac astfel incit sa nu simti foame.Dar daca tu zici ca te ajuta si nu simti foame ,go ahead,foloseste-le.Nu imi sint cunoscute nici ingredientele.In caz ca vrei, eu iti pot trimite shake-ul din Olanda ,shake-ul asta umple bine stomacul si nu simti foame,important este sa bei de trei ori pe zi si in plus multa apa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Sa incep cu felicitarile :

Gusta, felicitari pentru masina, s-o stapiniti sanatosi.

Eftimie, felicitari si pentru sot, bafta cu licenta!

Anky, felicitari pentru terminarea cursurilor, asteptam sa ne instruiesti.

Aseara la teatru a fost frumos, piesa lunga si daca n-as fi citit-o inainte ar fi fost greu de inteles. A fost si muzica in fundal, jazz, dupa care nu ma innebunesc dar si melodia www.youtube.com/watch?v=jDPjG4leifk" target="_blank">ACEASTA, exact in mijlocul unei scene de dragoste si desi habar n-aveam cine o cinta a fost dragoste la prima ascultare. Bineinteles ca am cautat-o pe net imediat ce am ajuns acasa.

Violeta, ma gindesc la tine miine.

Revin...

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Revenit si eu.A fost o zi superba azi, au fost in jur de 22 gr, am fost pe malul lacului din imprejurimi si ne-am plimbat.Lumea deja era la gratare, plaje, chestii din astea.F frumos.Apoi am vrut sa mergem undeva sa mancam, era efectif full, toata lumea iesise sa stea la soare si noi la fel, asa ca nu am vrut sa mancam inauntru si am venit acasa sa mancam.Al meu a vrut sa mancam ceva dulce, am stabilit sa iesim la o gelaterie in zona, dar cand ne-am dus,deja nu mai serveau decat bauturi sau cafea, asa ca mi-am mai luat sotul si ne-am mai plimbat putin, acum, gata acasica, ma mai uit putin la tv si apoi la nani cu mine.
Delidana, super melodie, ce piesa ai vazit?
Abia astept sa mai vina teatrul romanesc la noi sa mai ajung la o piesa, ca nu am mai fost de anul trecut.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tumpi, am vazut "Eduard al III-lea" de Shakespeare, intr-o adaptare moderna cu Ion Caramitru in rolul principal.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

din urma.Vazut capitol nou.VOTAT!
SUNT HAPPY!M-A SUNAT SOTUL CA A LUAT CU BINE EXAMENUL DE AZI.MAINE ARE DE SUSTINUT LICENTA SI GATA.Deja am pus sampania la rece!

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Eftimie,Felicitari sotului.

Mergi la inceput

Delia,aia da melodie romantica.Nu am mai fost la teatru de secole,nici nu mai imi aduc aminte cind am fost ultima data.

Mergi la inceput