Nou stil de viatza (184)
Raspunsuri - Pagina 10
tumpi spune:
Diana, multumim ca ne ti la curent cu starea Violetei.Transmitei sanatatea si refacere rapida din partea nostra.
Cat de endometiroza, e un subiect aici pe forum la Asteptand un ingeras unde se intalnesc fete care din pacate se confrunta cu asa ceva.Noi ii dorim numai bine Violetei si in curand sa ramana graviduta.
Marilena,fie te iert daca erai la smotru
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
tlaura spune:
Fetelor, va rog, dati-mi un sfat: am venit de la sala si imi este f. rau, nu stiu ce sa fac. Sunt singura cu Andrei si asta ma sperie. Am fost la un pas de a-mi pierde cunostinta, acum ametesc si ma iau valuri de caldura. Nu am tensiune ca mi-am luat-o. Ce altceva ar putea fi? Am mancat 3 bucatele de cioco., altceva nu pot sa bag in gura. Nu sunt nemancata, cum spuneam inainte sa plec la sala am mancat bine si diversificat. E adevarat, am facut cam mult efort la sala, dar nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata. Si tocmai acum cand sunt singura cu copilul! Va rog un sfat, ceva!
carina spune:
Laura: ca si sfat pe viitor: nu se recomanda sa mananci inainte de efort ci dupa. Eu daca mananc inainte de alergat imi e rau dupa. Aseaza-te in pat cateva minute si incearca sa te relaxezi.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
liris spune:
neata!
tocmai am terminat cafeaua. scriu repede ca si-a facut efectul ..
Violeta, sa-ti ajute Dumnezeu sa te faci bine si sa ai curind un copilas sanatos si asa cum ti-l doresti!
io aseara am mincat caramele si m-am uitat la oscaruri. mie mi se pare ca "vedetelor" astea de la hollywood li se pune pata pe cite o chestie si aia e. anul asta a fost culoarea rosie. cel mai mult mi-a placut de Nicole careia i se vede deja burta si glows big time. a pus si niste carne pe ea si e absolut superba. si mi-a mai placut rosul lu tanti aceea mai in virsta si imi place si de tipa aia care a jucat in "the devil wears prada". nu mi-a placut de Renee si nici de Penelope care vine cu acelasi gen de rochie (flamenco) in fiecare an. iar fosta stripteza care a luat oscar ptr screenplay ... s-a imbracat ca la fostul job.
overall n-a fost chiar rau. nu am mai vazut niciodata oscarurile ptr ca in olanda nu le transmitea nimeni (din cite stiu).
Anky, felicitari!
anky spune:
Buna seara fetele,poftiti la .Va dau si niste pui la grill,merg acuma sa il pregatesc.
Anca,mami de doi nazdravani
anky spune:
Laura,Anda are dreptate,nu e bine sa maninci mult inainte sa faci sport,mai bine dupa.
Carmen,cum te simti?.
Tzuni,ce ai putut sa maninci de te-ai imbolnavit asa de nasol,offf...sanatate multa,ai grija de tine.
Liris,off..ce mi-as fi dorit sa vad si eu oscarurile.Intradevar arata foarte bine Nicole.
Dordia,multa sanatate Violetei si refacere rapida.
Anca,mami de doi nazdravani
Delidana spune:
Tlaura, linisteste-te, stai in pat cum a zis si Carina, evita miscarile bruste si ia-o usurel. Fa-ti o limonada cu zahar ca sa-ti creasca glicemia. La mine ceva dulce ajuta intotdeauna sa ma reincarc cu energie. Ai mincat chiar inainte sa mergi la sala?
Gusta, gata cu podelele?
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
tlaura spune:
Multumesc fetelor, mi-am mai revenit oarecum, dar cu mici episoade de ameteala. Ce sa stau in pat, Andrei voia sa manance, sa faca baie, eu trebuia sa mai strang prin casa, ca ma gandeam ca e posibil sa chem salvarea. Cum spuneam, mi-am mai revenit, astept sa termine Andrei baia si ne bagam in pat.
Nu am mancat chiar inainte de a merge la sala, am mancat pe la 13.30, iar la sala am mers pe la 16.00. Am spus ca am mancat in sensul ca nu am tinut regim, ca sa-mi vina asa rau! Cred ca am avut o cadere de calciu, totusi, ca altceva ce ar putea fi? Stiu ca ar trebui sa-mi fac niste analize, am sa-mi fac o programare cand imi vine sotul, ca altfel aici e tare complicat cu asigurarile noastre.
Va multumesc ca mi-ati fost alaturi, parca e altceva cand stie cineva de tine!
va pup pe toate!
Violeta, Tzuni, multa sanatate si voua! aveti grija!
mephala30 spune:
Anky, felicitari! N-as fi ghicit ca e o masina de spalat in veci si-n pururi.
Multumesc de intrebare, ma simt binisor, ma mai doare putin gatul.
Laura, bine ca ti-a trecut. Asa stiu si eu, e bine sa mananci ceva usor (o banana/un ou/150 gr. sunca de pui) cu o ora inainte de a merge la sala.
In fine, bine ca ti-a trecut. N-ar strica sa-ti faci si niste analize.
Zuzilici, a castigat Poli Iasi, .
Dordia, multumim pentru vesti. Ma bucur ca a reusit interventia, transmite-i Violetei gandurile noastre bune.
Tzuni, imi pare rau.
Multa sanatate si sa te reintorci curand alaturi de noi. Iti simtim lipsa.
Ruxandra, hai sa semnezi condica. Ti-e mai bine?
Marilena, cum a fost plimbarea cu masina?
Liris, ai mancat multe caramele la Oscaruri? Io n-am rezistat, tare mi-ar fi placut sa le vad si eu.
cornelia_laura spune:
Anky, Felicitari si din partea mea!!
Carmen, pana la urma simti ceva de la pstilele alea sau nu? Iti taie pofta de mancare?
M-ati facut si pe mine curioasa legat de ceaiul rosu asa ca o sa-mi cumpar si eu sa vad cum e la gust.
Ca sa nu mai sar raportul de maine eu m-am cantarit asta seara si raportez stagnare.