Nou stil de viatza (184)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

Laura, starea de rau poate fi de la un efort prea mare. Ai grija .

Carmen, eu am observat la mine ca daca gust dulce nemonti, parca as manca din ce in ce mai mult. In loc sa treaca pofta de dulce, mai rau e...Hai, mobilizarea .
EDIT: sa zicem ca ma simt mai bine, dar de aseara m-a luat o greata care nu imi mai trece.

Delia . Cum merge cu sportul?

Gusta, tu cat mai vrei sa slabesti?

Revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Cornelia, mai asteapta 2-3 zile si-ti spun daca au efect la mine. Azi am luat 2 buc, dar m-a durut si gatul, deci n-am prea mancat.

Ruxandra, din pacate, stiu cum e cu dulcele...o sa am grija si-o sa-mi pun poftele in cui. Promit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

quote:
Originally posted by mephala30
.

Ruxandra, din pacate, stiu cum e cu dulcele...o sa am grija si-o sa-mi pun poftele in cui. Promit!

Eu de aia's asa cuminte . Daca incep sa pap dulce, nu ma mai opresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna ziua si de la mine.

Anky felicitari pentru castigarea concursului. De unde inspiratia?

TLaura ma bucur ca ti-e mai bine. Ai grija data viitoare si sper sa-ti faci analizele cat mai repede.

Dordia multumim de vestile bune despre Violeta si-i dorim refacere usoara. Si tu repaos cat mai mult, da?

Liris m-am uitat si eu la OSCAR-uri la inceputul emisiunii, dar sincer mi-am pierdut rabdarea cand am vazut cate reclame au. Intr-adevar rosul a fost culoarea zilei.

Mephala sanantate multa si sa-ti treaca gatul cat mai repede. Abia astept sa vad cum lucreaza pastilele in conditii normale.

Tzuni sanatate multa si tie. Of, ce greu trebuie sa-ti fie bolnavioara si cu Maria (atat de activa) si fara ajutor. Sper c-ai profitat de bona din plin zilele astea.

MamicaDulce zau daca stiu ce culoare sa faci in camere. Eu prefer culorile deschise (si chiar un galben lamaie dar foarte deschis am in living) insa la mine accentul il dau decoratiile. Succes cu zugraveala sau tapetarea noului apartament.

Puskin cum te mai simti? A trecut raceala?

Marilena te-astept si la podelele mele cand iti mai vine un chef nebun de frecat, ok? Felicitari pentru pierderea in kg.

Crys si tu ai sa ne uimesti maine? Mai, mai da ce mobilizare aici.

Olo long time no see. Chiar ma intreabam ce-ai patit de-ai "dezertat" de pe subiect. Chiar asa ce-ai patit? Ai fost pelcata sau doar plictisita de noi? Frumoasa "cabana" voastra. Mai alergi tu sau e prea frig pentru asta?

Delia cum mai e vremea prin Buc.? Am inteles c-o sa se mai raceasca? Si scoala cand o termini?

DianaR la tine cum mai merge dieta?

ZisaCami, Mik mi-e dor de voi. Cum va mai merge?

Fetelor mie azi mi-au vent rusii. Nu puteau gasii o zi mai nepotrivita. Azi imi vine si soacra si eu am asa o stare nasoala de rau ca nu-mi vine decat sa stau intinsa-n pat. Asa primire nu se cade sa-i fac insa. Am luat ceva hapuri si sper sa ma lase durerile.
O saptamana buna va doresc cu-n raport multumitor.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna seara dragele mele.Da'ati scris nu gluma.Nu stiu daca o sa intru si eu vreodata in normal.Ma da peste cap programul asta de munca in 2 schimburi.La noi totul ok,Delia e bine,Dodo(catelul)imi "pisa" la greu holul si eu spal ca disperata toata ziua,sa nu miroasa...in rest toate vechi...servici,copil...de-ale casei,invatzat,criza de timp continua si un mare gooooooooooooooooool in creier.Acu' pe bune,am inceput sa iau un sirop cu vitamine :B-urile,Magneziu,Calciu si lecitina.Sunt zapacita rau,uit de la mana pana la gura...
Va pupacesc dulce dulce pe toate si va doresc o seara placuta su somn usor celor care deja dorm.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Carmen,bea niste ceai de ceapa cu miere si lamiie pentru git.
Zuzulici,si la masina mea de spalat se procedeaza la fel,se apasa pe un buton ca sa se deschida usa.Am spalat acum citeva zile si cind am deschis usa zic,mah..hai ca asta-i sunetul de la concurs.

Anca,mami de doi nazdravani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzilicea, multumesc, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by tlaura
Fetelor, va rog, dati-mi un sfat: am venit de la sala si imi este f. rau, nu stiu ce sa fac. Sunt singura cu Andrei si asta ma sperie. Am fost la un pas de a-mi pierde cunostinta, acum ametesc si ma iau valuri de caldura. Nu am tensiune ca mi-am luat-o. Ce altceva ar putea fi? Am mancat 3 bucatele de cioco., altceva nu pot sa bag in gura. Nu sunt nemancata, cum spuneam inainte sa plec la sala am mancat bine si diversificat. E adevarat, am facut cam mult efort la sala, dar nu mi s-a mai intamplat asa ceva niciodata. Si tocmai acum cand sunt singura cu copilul! Va rog un sfat, ceva!Laura, mama lui AndreiPoze
Orice ai face stai cu mobilul dupa tine si daca simti ca te ia o stare pe care nu o poti controla suna la salvare! Altii suna pt mai putin. O mama cu un copil mic daca e singura si bolnava trebuie sa faca asta.Daca e din cauza efortului normal te refaci dupa un somn bun si sucuri de fructe. Dar nu stiu pe nimeni sa fi ajuns pina la pierderea cunostintei. Refacere rapida si las-o usor cu efortul pina nu vb cu un dr despre ce s-a intimplat.Anky felicitari pt premiu! Excelenta inspiratie! Bravo[/quote]Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Liris am vazut si eu prima parte din Oscar, aici a fost in direct pe Pro7 si cred ca a mai fost pe un program, dar pe la 3.30-4 am adormit. Azi e in reluare varianta scurta. Nicole a fost intr-adevar la inaltime! O prinde tare bine sarcina si kg cistigate. E pur si simplu frumoasa:) Merg sa vad galeria cu fotografii.Aoleu..miine cintarulVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Uitasem...n-am apucat sa ii fac poze la catel,dar am pus poza care era in anunt cand l-am luat.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput