Nou stil de viatza (184)
Raspunsuri - Pagina 12
mephala30 spune:
Ioana, l-am vazut pe Dodo si-mi vine sa-l scarman, . Serios, cred ca-ti vine sa stai toata ziua cu mainile in blanitza lui. E simpatic foc!
anky spune:
quote:
Originally posted by justasmallkiss
Uitasem...n-am apucat sa ii fac poze la catel,dar am pus poza care era in anunt cand l-am luat.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
Doamne,cit e de dulce,sa-l maninci,nu alta. Mie imi plac tare mult ciinii,si noi avem unul,am avut doi dar unul a murit,din pacate.
Anca,mami de doi nazdravani
liris spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Liris, ai mancat multe caramele la Oscaruri? Io n-am rezistat, tare mi-ar fi placut sa le vad si eu.
o vreme le-am numarat ... apoi spectacolul fiind lung rau ... le-am pierdut sirul .
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Am petrecut zilele astea, nu gluma
Multumesc pentru felicitari; aveti de la mine un si ici.Plecara musafirii si am facut curatenie, dupa care am bagat un ochi pe-aici si nu m-am lasat pana n-am citi tot din urma.
Mama se simte bine, analizele i-au iesit bine si tensiunea s-a restabilit in cote normale.O mai tin insa in spital sub observatie.
Din pacate sora mea a plecat si nu a apucat sa stea prea mult cu mama.
Cam atat.De fapt bagati anticipat un cotet plin de porci la mine (consecintele distractiei).
Noapte bunaaaaaaaaaaaaaa!
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Buna dimineata!
...Noapte bunaaaaaaaaaaaaaa!
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Ai fost cea mai tare la faza asta!
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Mephala, bravos Iesenilor si la mai mare. Cum te mai simti azi? Si chiar nu-ti lipseste cafeaua deloc? Nu ti-e somn la ore nepotrivite? Ca mi-e mi-ar cadea ochii-n gura fara cofeina cea de toate zilele. Ce-ti mai fac baietii?
Vikinga, gata, te-ai hotarat unde duci nemtoaicele de ziua femeii? Ce bine ca ai parte de petreceri si te poti distra.
Anky multumesc de raspuns. Probabil ca-s masini europene ca aici nici gand de-asa ceva. Felicitari inca o data si vizionare placuta.
Gusta te-ai tinut tare pe pozitie cat ai avut musafiri? Azi ce program mai ai? Cum se mai simte Mara? Mai tuseste?
Ioana ce superb e Dodo. Imi vine sa-l alint non stop. Si cred ca-i plin de energie la varsta asta. Cat de mare o sa se faca?
Mai, despre golurile de memorie nu stiu ce sa zic. Pe-aici umbla mitul ca de la sarcna si nastere s-ar trage. Am mai auzit colege cu prob. de memorie si asta a fost scuza lor. Cel mai bun tratament este "lucrarea" intensiva a creierului. Si cand stai si te relaxezi incearca sa reciti in gand poezii, tabla inmultirii,repeta-ti tot ce-ai facut c-o zi inainte pas cu pas, etc. Cu cat il "lucrezi" mai mult ca-atat o sa fie mai bine. Sper sa nu fie de natura medicala pierdera asta de memorie.
Delidana , busy? Cand zici ca termini scoala? Sau ai sa ai doar o scurta vacanta de Pasti? Si cu sportul cum merge? Te-ai hotarat daca ai sa mergi la sala?
Tzuni, I miss you. Sper sa te faci bine cat mai repede si sa ni te-alaturi in curand. Mai spunene de Maria.
Fetelor va doresc un raport excelent.
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
A, Ioana am uitat sa-ti spun. Spala cu apa si otet unde face Dodo pisu ca sa nu mai miroasa. Altfel o sa-si simta el mirosul tot timpul si tot acolo o sa faca.
ZIETGEIST
justasmallkiss spune:
Neatza dragelor.Azi sunt acasa pt ca lucrez la sf de saptamana,dar tot m-am trezit la 5,30 sa duc "jucaria" la pisu.Mai las pitica sa doarma o jumatate de ora si o tai la gradinita.
Zuzi,merci pt sfaturi,nu cred ca e ceva grav ci pur si simplu am o gramada de chestii de facut,intr-un timp scurt vreau sa le fac pe toate si din cauza oboselii si stresului uit.Complex de vitamine am inceput sa iau,sa ma intareasca putin(sunt bleaga tot timpul din cauza efortului) si daca am vazut ca au in compozitie si lecitita m-am gandit ca e si mai bine poate ma ajuta sa ma concentrez mai bine la invatzat.
Aha deci cu otzet sa spal,bine ca mi-ai zis,eu spal in disperare cu apa si clor sa nu prinda podeaua miros si sa dezinfectez.
Ce face printesina dulce?A inceput sa vorbeasca?
Dodo e zapacit rau,e jucaus tare si ca marime cica nu se face cu mult mai mare deat e acum,poate dublu pt ca e rasa pitica "bijou".
Carmen E,nu stiu ce are mama ta pt ca sunt in urma cu cititul dar oricum ii doresc sanatate multa.
Anky,stati la casa de ai putut sa ti 2 catei?Mie imi e putin greu sa tot ies cu el la pisu si ma gandesc tot timpul ce bine ar fi fost daca as fi avut o terasa sau gradina mica,dimineatza numa' sa deschid usa si sa o taie afara.Lenea asta!!!
Carmen e pufos tare,barbatu-meu se ocupa de baitza,uscatul si pieptanatul lui.N-am crezut ca o sa il placa atat de mult pt ca el nici nu vroia sa auda de un caine si acum se joaca cu el cat eu si Deli la un loc.De iesit cu el nu iese pt ca ii e rusine,ditai omu' de un 1,90,solid cu pufuletele dupa el.
Te mai doare gatul?Pupici si sanatate multa.
Merg sa trezesc pitica si plecam la gradi sa prinda micul dejun.Acasa nu vrea dimineata decat lapte dar la gradi in grup mananca si paine goala daca ii dai.
Revin,azi sunt la calculator cu nasul in chestionare.
V-am pupat.
Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA
Hopes spune:
Neataaa
Mama da dormiti nu gluma
Haideti la raport fetele.
La mine sunt 64kg
Va pup
Hopes si minunea mea - www.totsites.com/tot/eduardp" target="_blank">Eduard