Nou stil de viatza (184)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata si de la mine,

intru la raport: 67kg, deci doar -300g. Zau daca inteleg de ce, poate fi insa de la faptul ca ieri n-am prea baut apa/ceai.

Spor la rapoarte.
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Raport 60kg cantarul arata un 59,9 dar las asa 60.

Revin ca trebuie sa imi fac cafea si sa ma discut cu copilul si sa citesc din urma.

Sa va mai zic ca Mara iar tuseste ingrozitor deja cred ca aici e normal ca am vazut ieri o gramada de copii mucosi si care tuseau poate mai rau ca ea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata! Si eu la raport: -500 gr. Deci 56.8kg. In sfarsit am reusit sa mai inaintez si eu un pic! Ca prea eram stationara de mult timp! daca nu ma infigeam in mancare aseara, ca mi-a fost rau, probabil aveam si mai putin. Dar e bine si asa!
Vikinga, multumesc pentru grija; ma simt ok acum, dar totusi parca ceva e in neregula. Oricum, nu mai merg la sala pana nu vine sotul acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza
Raport 87 si o stare nasoala rau de tot. Ma doare tot corpul si abia respir. Cred ca nu voi sta prea mult la servici azi ca abia ma tin pe picioare.

Mergi la inceput

Citit.

Delia podelele le-am terminat sincer le mai frec cu solutie speciala de parchet cam odata la 2 luni ca in rest in fiecare zi primesc un mop.De cand am pus parchet imi vine sa ma strang de gat orice se vede pe el si eu am un copil super tare si mai da si suc si tot asa .Incat in fiecare zi trebuie sa trec cu mopul si odata la 2 luni le fac luciu.Am o problema de la curatenie.

Ruxandra la 55 ma opresc dar am citit undeva ca la inaltimea mea 57 ar fi bun.Om vedea sa ajung intai acolo.

Carmen masina merge bine dar daca e vreme frumoasa duminica facem o plimbare mai lunga.CUm e cu raceala.

Zuzilici vin cum sa nu oricand.

Laura eu mai patesc ca tine cu stari de lesin daca nu mananc normal sau pur si simplu asa de la sine.Dar am facut analize si cica stau foarte bine.

Ioana frumos catelus ,eu am una bucata olandez care zice sa ii luam lui Mara unu.Om vedea pe viitor.

Anky eu tot astept berea aia.

Hopes eu sunt treaza de mult dar de obicei astept si copilul sa se trezeasca sa coboram impreuna jos.

Rolo pai da drumu acasa daca iti este asa rau.

Cuscra hai cu raportul.

Ruxandra eu cu bautul apei sunt o catrastofa sincer de cand cu ceaiul beau mai mult in rest pot rezista o zi numai cu 2 cani apa.

Liris asa zici caramele.Pai tu ce crezi ca eu nu vad.una pereche bice e a ta.

Tumpi ti-am facut ness.

Gata ma duc sa imi iau cafeaua si sunt in zona .

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata dragutelor,
Ioana: dulcel foc catelul. Eu prefer insa caini mari, cum de altfel este si cel din dotare. Are 80 de kg si doar 2 ani jumate.
Marilena: felicitari pentru schimbat prefixul (ai trecut sub 60 chiar daca nu ai raport la fix).
Laura: bravo pentru jumatatea de kg. Vezi ca merge si in jos cu perseverenta?
Carmen: esti mai bine azi?
Raport: stagnare
Meniu: salata de fructe (pepene galben, mango si pomelo) si cafea
pui cu tzatziki si conopida
salata de pui cu legume
Va pup si revin mai tarziu,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Marilena,mie imi vine sa ma iau cu mainile de cap cand o aud pe Delia cum tuseste.Nu face febra dar pe toata perioda rece tuseste tot timpul.Am umblat prin spitale,doctori,tratamente naturiste...cu siropuri,antibiotice...si tot tuseste...iar de fiecare data cand o duc la spital si doctor mi se spune ca nu are nimic.I-am facut si test de alergii si la fel...nu e alergica.Cam din martie,aprilie si pana prin octombrie nu tuseste deloc...cum se raceste vremea cum o ia de la capat.
Pai daca tati accepta de ce nu ii luati catelus fetei?Noi ne-am orientat sa ramana mic in primul rand pt ca stam in apartament si astia mici sunt jucausi tare,doar pt pitica l-am luat.In Romania are frate-meu unul mai mare,e dragut dar nu e pt copilasi.
Am baut o cana de cafea si ma pun pe chestionare.
Voi ce program aveti azi?

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Pt raport vreau zece porci mari si grasi asa ca mine 56,5kg.

Carina,eu sunt topita dupa catei indiferent de rasa si marime dar pt ca stam in apartament nu puteam sa iau ceva mare,unde sa-l mai tin si pe el? Asta fiind asa mic e si "zbangiu" rau si pus pe joaca,deci numa' bun pt pitica.
Acum am vazut mai bine,80 de kg da' ce-i dai sa manance? Ce rasa e?

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Ioana pe viitor o sa ii luam ca nu sunt chiar asa mami rea,dar sa mai creasca copilul si poate cadou de 3 ani o sa fie un catelus si atunci imi mai fac un program sa il duc afara .Sincer vroiam sa fie Mara un pic mai mare ca inteleaga ce inseamna un catelus nu numai joaca dar si responsabilitate de al ingriji.

Anca multumesc.

I-am luat la copil tablita de scris si cu litere magnetice si nu va zic ca isi face toti banuti 25 de euro.E super incantata de ea si mami la fel.

Tzuni sa treaca odata boala aia.

Doroty un semn de viata.

SI mai sunt fete care nu au mai dat de mult aici hai macar un salut ceva.

Ola bine ai revenit.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Neata!

Sunt bine sanatoasa slava Domnului! Si copilul la fel.

Fac gimnastica inainte sa plec la birou si am alt tonus.

Dar sunt tot grasa ca in wk am mancat prajituri.Am aniversat 8 ani de la casatorie dar de fapt de 10 sunt impreuna zi de zi cu sotul meu.

Ce bine ca a venit primavara, e asa de cald la noi!

Carmen eu am raportat saptamana trecuta, miercuri,74kg.Nu ai modificat.Stiu ca ai vrut sa ma pedepsesti ca nu am respectat ziua de raport.
Acum nu mai ai ce modifica ca am 75 kg la loc.
Dar poate nu imi pui porcul...

Va pup pe toate si sunt in zona.

Sanatate surioarelor!
Tzuni, inveselireeeeea!

Mergi la inceput