Nou stil de viatza (184)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

M-am intors de la o plimbare de 45 minute. Am facut 4.630 pasi, 2.31 km si am consumat 170 calorii; apoi 20 minute de stretching si 100 abdomene. Deocamdata incep cu mersul mult pe jos si exercitii acasa + abdomene. vad eu mai incolo daca ajung la sala sau trec la alergat. Sint foarte ruginita si trebuie s-o iau incet. Puskin, cred ca ti-am raspuns la intrebare.

Ioana, dragut catel, dar si mie imi plac cei mari. Dintre cei mici imi plac in mod deosebit cateii ca cel din filmul "Masca" cu Jim Carrey, mereu uit cum ii zice rasei aleia.

Carmen, am ajuns la 68 kg (+1kg), pune-ma inapoi pe lista la slabit. E timpul sa ma apuc de treaba serios. Pina la sfirsitul lui martie vreau sa scap de 2 kg.

Rolo, sa te faci bine.

Gusta, gata cafeaua?

Tzuni, tot bolnavioara?

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Delia gata si cafeau si am pus de ceai ca pana pe la 10 nu am ce face asa ca va mai chinui pe voi.

Carmen hai trezirea ce faci?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

la mine 60 kg.... tocmai vin de la sital si tocmai m-au luminat ca am ulcr cu 2 nise!! De asta ma doare asa tare stomacul si probabil de asta si slabesc continuu...

In fine, asta presupune regim si medicamentatie insa am sa repet analizele sa vedem ce parere isi mai dau si altii...

V-am lasat si numai bine...
Carmen, eu de la 1 martie trec la mentinere...
Sunt botoasa rau nu doar de la durere ci pt ca imi vine sa imi dau pumni in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata,
Marilena,merci de ness, da merge mai bine un ceai ca sunt varza.Imi curge nasul, imi ard ochii, am o fata de te sperii, imi simpt corpul de parc sunt batuta cu parul.
Raportul e unul dezastruos 64 kg, in loc sa o iau la vale o iau la deal.Nu stiu ce am.E adevarat ca se apropie si rusii, dar....
MA duc sa ma bag in pat ca nu ma simt deloc bine, revin mai tarziu.
O zi buna va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna ziua!
Sunt tare somnoroasa si racita M-am saturat!Ori eu ori Edi...Vreau sa se termine cu racelile
Raport: 91kgSe pare ca o iau la deal si eu Asta e, petreceri, mancare, bautura(si inca nu s-a terminat)

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Raport: 69,5 kg

Revin mai spre seara. mi-e mai bine.

Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor.

Am vb azi cu Violeta si era muuult mai bine. S-a dat jos din pat si tb sa inceapa sa manance si sa mearga maimult. Mai e un pic ametita...dar e normal.

Tumpi ms mult...o sa intru sa citesc si cu siguranta ca ii voi spune si ei sa citeasca despre asta si sa faca tot ce e uman posibil sa aiba un copilas.
Liris, Anky, Tlaura, Mephala, Zuzilici, va multumesc eu in numele ei pt gandurile frumoase!
Justa...salutare!!! Ce cutzu ai??? Dupa foto e o dulceatza de cutzu!!

Diana 30+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Mi-am luat micul dejun+ prânz:jumate pepene galben,2 cremvusti mici,2 oua fierte,rosii si un corn graham.Am mai doborât un capitol de chestionare si acum trebuie sa mai beau o cafelutza pt ca ma ia somnul.

Diana,sanatate multa tie si Violetei.Catelul e rasa "havanese bijou",asemanator cu un caniche,doar ca e mai pitic si parul nu il are cretz ci undulat...ciufulit.Avem niste cunostinte care si l-au cumparat din tara,al lor e alb si cu o pata neagra pe cap.Sunt dulci tare.Eu as fi frut fetita si la fel alba,dar acum nu l-as mai da pe 10 fetite.

l_carmen2003,Tzuni,aveti grija de voi.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Cuscra unde esti?

Carmen cat sa te mai strig?

Tzuni ma bucur ca esti mai bine.

Dordia sa ii transmite multa sanatate Violetei si sa se puna repede pe picioare.

Tumpi atunci dau ceai la pranz si tie multa sanatate.

Aici e o vreme de iti vine sa fugi,ploua vant tot tacamul si nu am chef de nimic as avea ceva rufe de pus in sifonier dar mai pot astepta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Unde o fi Carmen?

Mergi la inceput