Nou stil de viatza (184)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ioana am facut greseala sa-i arat lui Edi catelusul tau si acum ma inebuneste ca vrea si el cadou de ziua luiI-am explicat ca avem casuta mica si nu incape cu noi.Mi-a spus ca si catelul e mic si nu ocupa mult spatiu
Si eu care credeam ca inca-l mai pacalesc cu Scooby Doo si locomotiva Thomas.Acum trebuie sa-i explic pe indelete, ca un catelus trebuie scos afara, trebuie invatat sa nu-si faca nevoile in casa...orice ca sa-i iasa din cap ideea asta

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen E. ti-ai facut singura de treaba de asta eu nu arat pozele ca imediar ar veni cu idei plus ca noi stam la casa.Si vezi ca am vazut raportul asa ca trebuie sa accepti si consecintele.

Ruxandra si eu am intrebat de Carmen poate nu ii merge netul sau calculatorul.

Mai ce plictiseala pe mine si copilul are 1 saptamana vacanta si azi ii promisesem ca o duc in parc sa ne jucam acuma chiar daca nu ar mai ploua nu se poate ca e uda iarba si ne facem varza.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Am o perioada mai grea, sper sa pot intra mai tarziu sa citesc din urma. Va pup pe toate, iar ptr. raport 87 kg adik -1 kg.

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Delia,chiar...tie ce iti mai fac catelusii,se ocupa sotul tau de ei sau a trebuit sa ii dati?

Carmen E. si noi i-am tot explicat zi de zi ca nu se poate sa tinem un catel,cred ca de mai mult de un an ne inebuneste si uite ca pana la urma tot cum a vrut ea a fost.Pana il inveti sa faca pisu afara ai intr-adevar de lucru,dupa aia e ok..."obiect" de joaca si iubit.

N-am chef de invatat,e asa frumos afara,soare,cald...ieri au fost 20 de grade.

Poze noi: http://delialaryssa.fotopages.com/
IOANA

Mergi la inceput

Hai cine vine la o cana de ceai?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna.
Incepusem un mesaj dimineatza, dar m-am luat cu treburi si nu l-am mai trimis.
Raport: 59 kg.

Meniul:
-ceai verde
-branza cu smantana
-perisoare de pui cu sos de rosii si ciuperci
-o salata de fructe (banana, mar, kiwi, para, portocale, ananas)

L_carmen, imi pare rau pentru vestile proaste. Cum adica ulcer cu 2 nise?
Sanatate si ai grija de tine. Citisem pe celalalt subiect ca Alex a inceput gradi, cum e? Bine?

Marilena, , felicitari! Esti tare!!!
Sper doar sa ma mobilizez si eu....nu stiu cand.

Ruxandra, Criscosty, felicitari si voua.

Tumpi, sanatate multa!

Ioana, spor la rezolvat chestionare.

Zuzilici, multumim, suntem bine cu totii. Vad ca azi ma simt mai bine.
Isa cum e, s-a refacut total?

sigur am uitat cate ceva....revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Gata, m-am trezit si eu, aca caMarilena, eu vin la un ceai.
La noi e soare, frumos, chiar a trebuit sa las jaluzelele ca nu vedeam nici ce scriu, doar ca bate vantul.Am iesit putin pe terasa cu matza care s-a gandit ca-s in forma si m-a alergat putin.
Dat fiind faputl ca -s bolanda, am bagat niste ciorba de perisoare, simteam nevoia de ceva cald ca sa-mi refac fortele.
Totusi in loc de ceai cred ca am sa bag niste ness dar ssstt, sa nu ma spuneti sotului , ca mi-a spus sa beau numai ceai.
Ma duc sa fac niste ness ca sa pot munci la cote maxime, ma apuc de hartagorii ,dar mai vin sa mai bag un ochi la voi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Carmen daca vrei eu iti dau mobilizare de la mine.

Tumpi si eu astept sa se faca frumos.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Carmen, multumesc, Alex e bine, il tineam acasa pt a nu se imbolnavi... preventiv.
Nu prea are chef dimineata sa se scoale sa mearga la gradinita insa cum ajunge acolo e fericit.
Am vorbit cu profesoara de engleza si am rugat-o sa lucreze in particular cu el pt ca pleaca cu o bursa dra mea cu care face engleza si germana si raman in aer - cica pt germana mi-a gasit pe cineva dar ramsesem in aer cu engleza si m-am dus azi la gradi' sa vorbesc cu dansa... Surpriza ce cumintel si fericit era puiul meu...

EftimieC - la aproape 5 ani ce sanse mai crezi sa ai cu pacalitul copilului? Thomas si Scooby Doo sunt fumate de acum...
Or sa ne vanda pe internet pe la 7-8 ani si nici nu o sa stim!

Sanatate multa Tumpi... pot sa beau si eu un ness cu tine? Ca si as bea o cafea... dar chiar nu pot... Hai ca dau eu un ceai verde cu iasomie... si miere...

Tzuni sanatate multa!

Crisscosty putere!

Justasmallkiss bafta la invatat... dar cu asa o vreme mai bine iesi afaar si inveti in tr-un parc... pe undeva ... Multumesc de ganduri bune!

Carmen, am facut radioscopie si s-au vazut doua nise... apropiate una de alta in zona epigastrica... cica e cam nashpa ca daca creste vreo una si se unesc...- ma rog se face una singura, nu? - cu cat e mai mare e mai greu de tratat... ma rog exista medicamente si metode de tratament numai a e chunitor si implica intai antibiotice si concomitent losec care trebuie luat cel putin 4 saptamani...

Am sa imi plang de mila asa ca ma bine va las!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut!
Eu is deprimata, probleme pe la serviciu, nimic special sau grav, dar sunt deprimata si nu am chef de nimic.

Pentru raport -1kg.

Mergi la inceput