Nou stil de viatza (184)
Raspunsuri - Pagina 16
tumpi spune:
l_carmen, dau un ness, sigur.Ai grija cu ulcerul, mai bine sa-l tratezi decat sa ajungi la cutit.Al meu sot e operat de 20 de ani de ulcer cu nisa sangeranda si din cate povesteste el, prea placut nu a fost.Sanatate multa iti doresc.
Marilena sa trimit niste soare si la tine?da fara vant nu?
Imi place ca e soare si cald,da ma enerveaza vantul ca imi drama ghivecele cu brazi.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
gusta spune:
Carmen 2003 multa sanatate si sa te facii repede bine.
Tumpi trimite ca vreau.
Am vorbit cu Cuscra mea(Cris) si mi-a zis ca vreo 2 zile nu va intra este suparata ca i-a murit o prietena buna de numai 29 de ani de cancer si ii e greu.Eu am scris ca sunt sigura ca toate fetele de aici se vor gandi la ea si o sa treaca mai usor peste necazul asta.Eu mai zic odata Cuscra multa putere .
Gata ma duc la cumparaturi de mancare de altceva numai sunt bani.
Marilena si Mara Augusta
Alicia_S spune:
Buna tuturor!
Raport 68,6 kg. Si poate ar fi fost mai putin daca nu mancam in weekend ciocolata, cartofi copti cu unt etc...Dar de ieri am revenit la normal si am fost si la sala...pana la 66 mai e cale lunga...
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Sunt botoasa rau nu doar de la durere ci pt ca imi vine sa imi dau pumni in cap!
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
De ce mai, Caemen. Ce-ai patit?
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
yubi spune:
fetele.Raport - 62.3 kg , deci -1.2 kg.Se cunosc cei 10 km de bicicleta si apa cu lamaie, sper sa reusesc sa dau jos macar care 1 kg /saptamana,desi e cam greu.Azi am mancat la 8 - 2 felii paine de secara cu 1 omleta + 1/2 ardei gras + 1 rosie.La ora 15 - 1 felie de paine de secara + pasta de branza + 1/2 ardei gras.Pe la 18 cred ca pap putin pilaf cu ciuperci si putina supa .
Tzuni spune:
jmjjjjjjjjjttrrww222222222222222222////////////
////////////////////////////////////////////////////////
fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffl
gsasgsgsgggggggggggggggvgggttttttttttttttttt
...acesta a fost un mesaj pt voi din partea Mariei.
Revin mai tarziu.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos cu MARIA
Zuzilici spune:
Buna dimineatza!
pentru raport: 90.8 nici nu vreau sa comentez. N-are rost. Acum is si cu rusi asa ca astept sa treaca, pote mai scad. Daca nu o sa raman o grasa si cu asta basta.
Ma doare un cap de mor si tare mi-e frica ca-i mai mult decat asta pentru ca am si senzatii acute de voma. Stau cu cosul de gunoi pe-aproape. Din pacate la prima incercare n-am scos decat cafeaua si pastilele de cap. Dupa n-am mai avut ce scoate ca si apa mi-e frica sa beau. Mi-e rau si basta.
Crys imi pare rau de pierderea ta. Mi s-a facut parul maciuca. Cancerul... ce boala pacatoasa si netrebnica. Te secera de pe picioare. Am avut si eu o vecina aici in Canada care culmea era chiar din Constanta, si care a murit tot de cancer anul trecut. 50 de ani sau chiar mai putin. Viatza e atat de scurta ...
Cry suntem alaturi de tine. Fi tare!
Delidana felicitari pentru reinceperea sportului.
Mephala multumesc de intrebare, Isabella e bien. S-a refacut complet de parca nici n-a fost. In rest creste. Si ce repede creste. Parca ieri era in scutece.
Felicitari tuturor fetelor care au slabit.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
cornelia_laura spune:
Felicitari fetelor care au slabit saptamana trecuta.
Eu sunt singura cu baietii asa ca ma rasfat pe calculator intre 2 trante.
Am umblat azi dupa martisoare si am luat pentru colegele sotului si le-am luat si baietilor pentru fetitele de la cresa. Edi a dus si anul trecut si a fost tare incantat ca l-au pupat vreo 12 fetite.
Maria, multumim de mesaj. Baietii mei te pupa!
Tzuni, ma bucur ca esti mai bine!