Nou stil de viatza (184)
Raspunsuri - Pagina 17
tumpi spune:
Cris, suntem alaturi de tine, e pacat ca persoane atat de tine sa se duca asa de repede.Dar din pacate viata e asa de cruda, nu te inchide in tine, mai rau iti faci.
Tzuni pupam Maria pt mesajul transmit
Zuzilici, sanatate multa
Carmen cum mai esti cu raceala?
Sper ca nu ma ia mai rau raceala, ca am stat azi pe afara si la un mom dat cu mijlocul gol cat pliveam iarba prin terasa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
liris spune:
La multi ani!, Dana(Sigrid)! sanatate si fericire maxima!
ptr un motiv neinteles mesajul meu anterior nu era trimis (am incercat de citeva ori).
deci, va spuneam, ca eu ma simt destul de depresata asa ca mai revin aici abia peste o saptamina, la raport. raportul meu de astazi stagnare.
take care!
cornelia_laura spune:
Sigrid, LA MULTI ANI, sa fi sanatoasa si iubita!!! Un buchet de flori si multe pupicuri de la noi!
vikinga spune:
Sigrid la multi ani!Si la mine stagnare, sper sa-mi revin sapt asta.Eu ma simt obosita si indispusa, vad ca multe suntem intr-o stare aiurea, probabil de la schimbarea anotimpului.Ruxij singura din echipa cu rezlutate! Bravo! De Tamara nu am citit, scuze de am omis.Felicitari fetelor ce au slabit sapt asta!Zuzilici asa e, am un grup de prieteni buni, obisnuim sa ne intilnim si avem fun-ul de pe lume:) De 8 martie mergem la un restaurant, a trebuit sa gasesc loc la fumatori si nu e tocmai usor cu noile legi. Apoi la disco si pe urma la un streptese de ce o fi, cred ca la ora aia a diminetii oricum nu mai conteaza de se lasa la bikinei puicute ori cocoseiVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
mephala30 spune:
La multi ani, Sigrid! Sanatate si impliniri!
Liris, poate te convingem sa mai intri, totusi...maine e ziua ta. Asta sa fie motivul depresiei?
Zuzilici, sanatate multa. Ma bucur ca si-a revenit Isa.
Criscosty, imi pare rau pentru pierderea suferita. Dumnezeu s-o ierte!
Tumpi, iar ma doare gatul, . Nu pot sa-mi explic, azi m-am simtit mai bine, acum, iar m-a apucat.
imi fac un ceai si revin.
mamica dulce spune:
LA MULTI ANI,SUGRIDUTZA
Te pup, te sun acusa.
Fetelor, sunt rupta , rupta de oboseala, nu-mi mai pot plimba limba in gura sa scot vreun cuvant coerent.
Sunt treaza de la 6, la 8 am iesit pe usa si am intrat acum, seara la 7.
N-am apucat sa ma cantaresc dimineata, dat fiind ca eram bantuiam ca un zombi cu kafelutza in mana. Cred ca am slabit ca n-am mancat nimic azi, dar sunt umflata ca porcul la Craciun, ca trebuie sa-mi vina rusii si luna asta chiar e nasol. Raportez maine la 8.
In rest eu nu sunt prea bine, am patit aseara o faza foarte urata cu al meu consort care nu m-as fi gandit ca s-ar intampla vreodata, care nu are voie sa se intample, dar...acum rumeg situatia si astept sa iau o decizie. Cert e ca sunt suparata rau de tot.
Am citit tot din urma...felicitari fetelor care au slabit si succes la toata trupa in continuare!
Va pup, ma duc sa fac ceva de mancare la pui, intru mai tarziu(daca nu pic lata)
Ma duc sa sun pe Dana si o pup de la voi.
PS.ALOOOOOOO, echipa.... pai se poate?????
anky spune:
La Multi Ani ! Zigrid,sa fi sanatoasa,fericita si sa ti se implineasca toate dorintele.
Anca,mami de doi nazdravani
gusta spune:
La multi ani Sigrid.
Eu sunt super suparata necajita Mara de o ora tuseste incontinu nu se poate opri si chiar de data asta numai stiu ce sa mai fac.Maine e clar ca merg la medic si sa mor de nu ii dau in cap daca nu imi explica ce are copilul ca asa nu se poate trai.Acuma plang ea tuseste si plange ca numai poate si tot asa.
Ne auzim maine.Pa
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Bravo fetelor care au slabit.
ce-ati patit, chiar toate sunteti depresurizate?
Marilena,nu stiu ce sa-ti mai zic, imi pare rau pentru voi. Multa putere si de-a Domnul sa fie bine la noapte.
Mamicadulce, bafta si sa iei o decizie inteleapta.
Anda, nu te-am vazut azi la fatza. Esti ok?
Vikinga, ai terminat-o cu distractiile si te-a lovit indispozitia?
Delia, ai fost la cursuri? S-au lipit ceva recenzii de tine?