Nou stil de viatza (184)
Raspunsuri - Pagina 18
mephala30 spune:
daca va era dor de mine: azi am fost intr-un parc de joaca, apoi in Piatza Unirii si-am hranit porumbeii.
anky spune:
Eu acuma mi-am terminat mincarea pe miine,ma simt cam naspa cu rusii pe cap si obosita,merg sa fac o baie si sa ma bag in pat.Azi nici nu am avut chef sa maninc
Felicitari fetelor care au slabit.
Gusta,imi pare rau ca Mara tot nu se simte bine si mi-e groaza cind ma gindesc ca urmeaza si operatia Biancai.
Anca,mami de doi nazdravani
carina spune:
Carmen: esti frumoasa cum te stiam. Am intrat azi, am dat raportul, am scris meniul si am promis ca revin. Am ajuns tarziu acasa ca am avut aikido, apoi am mancat, am alergat un pic si acum duc copilul la nani. De fapt tati o duce chiar acum.
Crys: imi pare rau si ma gandesc la tine. Stiu ce inseamna sa pirzi oameni dragi si tineri pe deasupra in fata cancerului: soacra mea s-a dus la 45 de ani si nasul nostru la 39 din aceeasi cauza.
Ma duc sa ma spal pe capatana si mai vin pe la voi cand termin sa vad cine nu doarme.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Delidana spune:
Prezent!
Sint si eu prin zona dar obosita , nu stiu de ce, ca mare lucru n-am facut azi. De fapt, daca stau sa ma gindesc bine, asa e dupa vacanta, pina intru iar in ritm.
Sigrid, iti doresc multa sanatate si numai impliniri alaturi de familie! Sa ne povestesti cum ai sarbatorit.
Carmen, am vazut pozele, sinteti toti niste frumosi.
Miine am curs cu profu' "responsabil" cu recenziile, te tin la curent.
Sanatate tuturor bolnavilor si bolnavioarelor ca nici nu le mai stiu numarul...
Mi-e o foameeee, am facut marea greseala sa maninc putin azi dimineata si acum trag ponoasele.
Meniul de azi:
MD: pe la 9 - o banana; dupa ce am venit de la plimbare am mincat o portocala
P: 11.40 - un cartof fiert cu 2 cirnaciori prajiti, castraveti murati, masline.
C: 18.00 - o portie mica de ciorba de porc, vreo 4 linguri de pilaf de orez cu 1 ciocanel de pui si o salata mare (1 gulie, citeva ridichi, 1 morcov)
Intre mese: 1 banana, 1 mar.
Ma duc in pat sa citesc ultimele pagini din "Indiana".
Pe miine...
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Zuzilici spune:
La multi ani, Sigrid Iti doresc sa fi sanatoasa, fericita iubita si norocoasa. Petrecre frumoasa si sa primesti cadourile la care visezi.
Mephala multumesc. Cat despre depresiile care circula cica-i normala in aceasta perioada a anului. Pentru cei care folosesc din plin Credit Cardurile pe perioada Craciunului cam acum le vine scadentza, si-abia acum realizeaza cat au cheltuit. Hai fetelor lasati ca inca n-am murit. Noi sa fim sanatoase ca restul se rezolva.
Liris te si cred ca-i o chestie trecatoare pe care o are orice foreigner la inceput intr-o tara straina. Iti doresc sa te adaptezi cat mai repede si sa te simti ca acasa.
MamicaDulce exact cum a zis si Mephala sper sa iei o decizie inteleapta. Ce mai face Sigridutza? Petrece? Pe la noi cand mai da cu "Buna ziua"?
Marilena daca zici ca toti copii sunt asa probabil ca medicii nu reusesc sa-i dea de cap aceste tuse. Nu va doresc decat s-aveti o noapte linistita.
Eu mi-am mai revenit dar chiar nu stiu ce-am avut. Intai am crezut c-am racit la stomac (stomach flu) dar sper sa nu fi fost decat o indigestie. Cu toate ca eu cam am antecedente cu fierea (bila) asa ca e posibil sa fie o reactie de-acolo. Bine ca mi-e bine acum.
Va dragutelor si probabil c-am sa revin mai pe seara (la mine).
Apropos de Oscar ati vazut " La Vie En Rose" ? Mi s-a parut un film tare special si actrita principala a meritat din plin statueta.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
DianaR spune:
N-am apucat nici sa citesc, darmite sa mai si scriu... Dar totusi, trebuie sa dau raportul 55.9 kg. Acu ma uit la pozele lui Carmen ca mi-a sarit linkul in ochi...
Pupici.
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Zuzilici spune:
Mephala esti o super . Nu stiu de unde mai vrei tu sa slabeti. Ori ai facut poza mai strategic?
Delidana spor la citit.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
Diana, felicitari, ai slabit frumusel, inca tii Scarsdale?
Anda, scuza-ma, ti-am citit postarea dimineatza, dar..., am uitat.
Va multumesc pentru aprecieri. Azi m-am vazut cat sunt de multa, si vreau sa-mi vad in continuare de slabit.
edit:
Zuzilici, sa stii ca am recurs la strategii, ...
Delia, spor la citit si sa ma tii in priza, .