Nou stil de viatza (184)
Raspunsuri - Pagina 19
vikinga spune:
Ei pai daca e loc de distractii imi revinLa multi ani LIRIS!!! Aici e deja 12 noaptea asa ca putem desface champagnia la ora olandeza ca sa zic asa, in dorul europei:)Mephala esti o mamica frumoasa! Ce vrei sa mai slabesti, iti sta bine asa cum esti!Gusta sanatate Marei! Ce chin trageti..zau asa..Carmen, mama s-a tratat de ulcer cu antibiotice. Cica e descoperire recenta, ulcerul ar fi produs de nush ce microb care la un anumit tratament cu antibiotice, trece. A inghitit toate porcariile lumii pina mai acum un an, suc de telina, de varza, de nu stiu ce, plus niste medicamente speciale lichide, albicioase si dupa cum se strimba la urma cred ca si gretoase, cind avea crizele mai urite si tot nu era vindecata, decit pt 2-3 luni. Ei bine acum nu are nimic! maninca orice! Cauta pe net infos noi si mergi la un dr in pas cu stiinta. Ceva tre sa fie.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Eftimie C. spune:
Salve!
LA MULTI ANI, SIGRID SI LIRISSa fiti sanatoase, iubite si sa aveti parte numai de bucurii!
Vesti noi.Am fost la dr.Edi e binisor, dar saptamana viitoare trebuie sa-i fac analizele.La gradinita nu merge, ca e mai bine sa-l tinem o perioada acasa sa se puna pe picioare.Saptamana viitoare merg sa facem amandoi exodatul
Mama e tot in spital si ii fac tot felul de investigatii, dar nu pare sa aiba nimic grav....
Noi pe acasa, nervosi ca masina de spalat nu e gata si se pare ca v-a mai dura cam o luna pentru ca au incurcat aia de la reprezentanta piesa ceruta...
Mamica dulce, noaptea e un sfetnic bun!Vezi, analizeaza situatia si fa ce crezi ca e mai bine pentru toti 3
Carmen un pupic la baietii tai ochiosi
Gusta sanatate printesei!
Crys suntem alaturi de tine
pe obrajori la toata gasca.
Merg sa-mi iau antibioticul si tusti in pat la nanica.
Noapte buna tuturor!
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ruxij spune:
La multi ani Liris si Sigrid!! Multa fericire si sa petreceti frumos!
Anca, sper sa se rezolve problemele.
Cum va ziceam, eu sunt f. deprimata. E greu jobul asta al meu. Nu m-am certat cu nimeni, n-am probleme cu nimeni, dar e greu de tot si f. stresant. Nici nu pot dormi noaptea de griji. Cred ca am facut o obsesie. Si vremea asta... Am observat insa ca dupa ce mananc ma simt mai bine cu moralul. Se elibereaza endorfine. Cred ca majoritatea om fi prost dispuse si de la regim, toata ziua cu foamea-n gat :))
Meniul de azi:
D-un pahar suc de prune
P: jumatate de burrito (unu' destul de mic) si putina fasole batuta cu orez.
C: Salata de spanac cu creveti-yum! -as manca salata asta zilnic.
Intre mese nimic. De acum incolo pana la culcare: nimic. Sper sa plece kilele astea ale naibii. Cre' ca o sa mai bag niste suc de prune totusi.
rolo spune:
Gata, am revenit
Cris imi pare tare rau pentru prietena ta, sunt alaturi de tine.
Tzuni pupam fetita. nu am inteles tot mesajul dar o rog pe ileana sa imi traduca azi cand ajung acasa.Dar mami cand are de gand sa revina in forta pe forum??
Mephala frumoase poze. Frumoasa mami si frumos flacau
puskin spune:
Neata,
Sigridutza, La multi ani!!!!! Tot ce iti doresti sa se implineasca .
Liris, La multi ani! Sa ai parte numai de fericire si bucurii .
Carmen, acus iti fac o vizita sa stii ...
Delia, spor la cursuri .
Zuzilicea, nu te intrista, doar gandeste-te bine de ce vrei sa slabesti si cat de bine o sa te simti. Hai, curaj .
Mamica Dulce, ai grija de tine.
Eu plec astazi la un training care se tine la 20km de Praga si nu cred ca avem internet acolo. Revin vineri seara.
Pup toate fetele.
Ruxandra
tlaura spune:
Buna dimineata!
pentru sarbatoritii de ieri, azi si maine: Sigrid, Liris, Bfly si Costin de Eftimie! Multa sanatate si sa fiti fericiti!
Tzuni, multumeste-i Mariei pentru mesaj; foarte dragut!
Felicitari celor care au slabit! Ma duc sa mai citesc din uram si revin!
gusta spune:
La multi ani Liris.
Ma duc sa citesc e ati scris pana cand pot suna medicul si dupa daca este timp va scriu si eu 2 cuvinte.
Marilena si Mara Augusta
gusta spune:
Am citit si acuma sa va zic si eu 2 cuvinte.
Carmen frumoase poze si tu arati super.
Anky eu am mai zis la noi nu e problema de la polipi ci de la o tusa plina care ne da batai de cap.
Zuzilici poate ai mancat ceva ce nu ti-a priit.
Tzuni sa ii zici lui Maria ca ii multumim de mesaj eu am inteles ce scria ca are o mami frumoasa.
Mamica dulce sper sa iei cea mai inteleapta decizie.
Rolo cum iti mai este?
Laura te simti mai bine?
Vikinga lasa ca vin acusi alte petreceri.
Anda dupa ce te-ai spalat nu ai mai aparut.
Carmen Eftimie poate apare piesa mai repede.Ma bucur ca copilul e inspre bine.
Ruxij lasa problemele de serviciu acolo nu le lua acasa.
Ruxandra drum bun.
Marilena si Mara Augusta